AT3N7A-I

  AT3N7A-I

  Perfect passend bij uw digitale leefwijze

  · Personaliseer een Slanke & Elegante HTPC
  · Eerste HTPC met Laag Stroomverbruik
  · Overdadige, Hoge-kwaliteit HTPC
  Product Image
  Intel® Atom™ Processor

  De Intel® Atom™ processor is Intels kleinste processor, vervaardigd met 's werelds kleinste transistors en gefabriceerd volgens Intels marktleidende 45nm Hi-k Metal Gate-technologie. De Intel Atom-processor werd specifiek gemaakt voor eenvoudige, betaalbare netbooks en nettops.

  NVIDIA ION Chipset

  De NVIDIA® ION™ grafische processoren verbeteren de beeldweergave op compacte, zuinige PC's, met prestaties die tot 10x sneller zijn dan vergelijkbare systemen. Indien gecombineerd met een zuinige CPU zoals de Intel Atom, veranderen ION grafische processoren traditioneel minder goed presterende PC-ontwerpen in een eersteklas ervaring. Ontdek nieuwe ION-gebaseerde PC's die klein in formaat zijn, maar groot in prestaties.

  High Definition Audio

  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer.

  Dual channel DDR2

  Dual-channel DDR2-technologie verdubbelt de bandbreedte van uw systeemgeheugen en daarmee de systeemprestaties, zodat alle bestaande geheugenoplossingen op de markt in de schaduw worden gesteld.

  Seriële ATA 3Gb/s

  Seriële ATA 3.0Gb/s is de volgende generatie ATA-specificatie die schaalbare prestaties biedt voor vandaag en morgen. Met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 300MB/s is Seriële ATA II sneller dan de huidige Parallelle ATA, terwijl toch 100% software compatibiliteit wordt geboden.

  Ondersteuning USB 2.0-poorten

  USUSB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-randapparatuur, levert USB 2.0 met 480 MB/s tot 40 keer hogere overdrachtssnelheden, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.

  Gigbit LAN

  De on-board LAN-controller is een in hoge mate geïntegreerde GbLAN-controller. Deze is uitgebreid met een ACPI-beheerfunctie om efficiënt energiebeheer te bieden voor geavanceerde besturingssystemen.

  ASUS CrashFree BIOS3

  Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk
  ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk met daarop het BIOS-bestand. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.

  Express Gate

  Direct Online! Direct Plezier!
  Met slechts 5 seconden opstarttijd is Express Gate de één-stops toegangspoort tot instant fun! U kunt de populairste Instant Messengers (IM) zoals MSN, Skype, Google talk, QQ en Yahoo! Messenger gebruiken om contact te houden met vrienden, of snel even het weerbericht of e-mail controleren. Bovendien laat de gebruiksvriendelijke fotomanager u op elk moment uw foto's bekijken zonder Windows te hoeven starten!


  * Daadwerkelijke opstarttijd is afhankelijk van hardwareconfiguraties en productmodellen

  HDMI Support

  Geniet van Full HD 1080p Multimedia Thuisbios Entertainment
  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is de door de industrie ondersteunde, ongecomprimeerde, volledig digitale audio- en video-interface via een enkele kabel. HDMI is HDCP-compliant, wat afspelen mogelijk maakt van HD DVD, Blu-ray Disc en andere beveiligde content.

  ASUS EZ Flash2

  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk vóór de start van het besturingssysteem
  Via ASUS EZ Flash kunt u het BIOS updaten voordat het besturingssysteem start. Geen DOS-gebaseerde flash utility en opstartdiskettes meer nodig.

  MyLogo2

  Personaliseer uw systeem via een aanpasbaar opstartlogo
  Personaliseer uw systeem via een aanpasbaar opstartlogo. U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en levendigere afbeelding op uw scherm

  AI NET2

  Diagnosticeer LAN-verbinding vóór start besturingssysteem!
  AI NET2 detecteert zodra u het systeem aanzet op afstand een kabelverbinding, en rapporteert eventuele defecte verbindingen terug tot op 100 meter, met een nauwkeurigheid van 1 meter.

  Voldoet aan de ROHS Richtlijn

  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances' (RoHS). Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.