CROSSHAIR IV FORMULA

  CROSSHAIR IV FORMULA

  Verleid door Krachtige Schoonheid

  · AMD Phenom II X6
  · AMD 890FX / SB850
  · Dual DDR3 2000 (overklokt)
  · ROG Connect - Plug & Overklok, tweaken op de hardcore manier!
  · Turbo Unlocker – On-demand real-time systeem tuning
  · Core Unlocker – Ontsluit op slimme wijze ware core prestaties
  Product Image
  De Republic of Gamers bestaat uitsluitend uit het beste van het beste. Wij bieden de beste hardwaretechniek, de snelste prestaties, de meest innovatieve ideeën, en we nodigen de beste gamers uit om deel te nemen.

  In de Republic of Gamers is genade iets voor zwakkelingen, en is opscheppen alles. Wij geloven in het maken van statements en blinken uit in competities. Als jouw karakter bij deze trekjes past, wordt dan lid van onze eliteclub en laat je aanwezigheid voelen in de Republic of Gamers.

  CPU Kenmerken

  Phenom™ II/Athlon™ II/ Sempron™ 100 Serie Processoren (AM3 CPU)

  Dit moederbord ondersteunt AMD® Socket AM3 multi-core processoren met unieke L3-cache en levert betere overklokmogelijkheden tegen lager stroomverbruik. Het is voorzien van dual-channel DDR3 1333 geheugen ondersteuning, en verbetert de gegevensoverdrachtsnelheid tot 5200MT/s via HyperTransport™ 3.0-gebaseerde systeembus. Dit moederbord ondersteunt tevens de nieuwste AMD® CPU's volgens het nieuwe 45nm fabricageproces.

  AMD 890FX Chipset

  AMD 890FX Chipset

  De AMD 890FX Chipset is ontworpen om tot 5,2GT/s HyperTransport™ 3.0 (HT3.0) interfacesnelheid en dual PCI Express™ 2.0 x16 graphics te ondersteunen. Is geoptimaliseerd voor AMD´s nieuwste AM3 en multi-core CPU's om uitstekende systeemprestaties en overklokmogelijkheden te bieden.

  Geheugen Kenmerken

  Ondersteuning (overklokt) 2000 DDR3>

  Dit moederbord ondersteunt DDR3 2000 (overklokt), dat hogere gegevensoverdrachtsnelheden en meer bandbreedte biedt voor vergroting van de rekenefficiency van het geheugen, om zo de systeemprestaties te verbeteren in 3D graphics en andere geheugen eisende applicaties.

  Grafische Kenmerken

  ATI CrossFireX™ Technologie

  ATI’s CrossFireX™ verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendering snelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om de schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFireX™ maakt hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen mogelijk. Pas uw schermconfiguraties aan, experimenteer met de geavanceerde 3D-instellingen en controleer het effect via in real-time 3D-gerenderde previews binnen ATI's Catalyst™ Control Center.

  PCIe 2.0 ondersteuning

  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.

  ROG Exclusive Features

  ROG-exclusieve Functies

  Plug & Overklok – Tweaken op de hardcore manier!
  Monitor de status van uw desktop PC en tweak z'n parameters in real-time via een notebook - net zoals een Formule 1 technicus - met ROG Connect. ROG Connect verbindt uw hoofdsysteem via een USB-kabel met een notebook, zodat u real-time POST code en hardware status uitlezingen kunt bekijken op uw notebook. Ook kunt u direct parameters aanpassen op een puur hardwarematig niveau.

  iROG

  Slimme meervoudige controle bij de hand
  De iROG is een speciale IC die diverse ROG-specifieke functies mogelijk maakt die gebruikers in elk stadium volledige beschikking geven over het moederbord! Dit ontwerp zorgt ervoor dat geavanceerde gebruikerscontrole en -beheer puur op hardwareniveau worden afgewerkt. Voor PC-liefhebbers verbetert iROG het plezier tijdens het overklokken enorm en biedt het systeemonderhoud en -beheer met extra controle en efficiency.

  MemOK!

  Elk geheugen is helemaal OK!
  Geheugencompatibiliteit is een van de belangrijkste aandachtspunten bij computer upgrades. Geen zorgen, want MemOK! is de snelste geheugenopstartoplossing van dit moment. Dit bijzondere geheugenhulpmiddel heeft niets meer nodig dan een druk op de knop om geheugenproblemen op te lossen en uw systeem binnen no time weer aan de praat te krijgen. De technologie is in staat 'failsafe' instellingen te bepalen die het succesvol opstarten van het systeem dramatisch kunnen verbeteren.

  Voltiminder LED

  Vriendelijke herinnering voor Voltage-instellingen
  Tijdens het najagen van extreme prestaties zijn over-voltage aanpassingen van kritiek belang, maar tevens riskant. De als de "rode zone" van een toerenteller werkende Voltiminder LED toont de voltagestatus voor CPU, NB, SB en Geheugen op een intuïtieve, kleurgecodeerde manier. De Voltiminder LED maakt snelle voltagecontrole mogelijk voor overklokkers.

  COP EX

  Maximaal overklokken vol vertrouwen, met doorbrandbescherming voor chipsets en GPU!
  COP EX laat overklokkers chipsetvoltages verhogen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over oververhitting. Kan tevens worden gebruikt voor het in de gaten houden en redden van een oververhitte GPU. COP EX zorgt voor meer vrijheid en minder beperkingen, voor het bereiken van maximale prestaties.

  Onboard Schakelaar

  Geen pinnen meer kortsluiten of jumpers verplaatsen
  Met een eenvoudige klik tijdens het overklokken, laat deze exclusieve on-board schakelaar gamers moeiteloos prestaties afstemmen zonder pinnen te hoeven kortsluiten of jumpers te verplaatsen! P>

  GameFirst

  De snelheid die je nodig hebt om te pwn’en
  Lage Internet latentie zorgt ervoor dat je meer kunt fraggen, en minder vaak gefragt wordt. Daarom introduceerde de ROG GameFirst, een functie die de verkeersstroom beheert op basis van uw behoeften. Naar online muziek luisteren, bestanden downloaden en uploaden en deelnemen aan Internet-chats blijft hierdoor mogelijk zonder dat dit ten koste gaat van de lage pingtijden die nodig zijn voor het pwn’en van tegenstanders.

  ProbeIt

  Direct aan de slag met hardwaregebaseerd overklokken
  ProbeIt haalt het giswerk uit het opsporen van de meetpunten op het moederbord, door deze duidelijk te identificeren in de vorm van 7 sets detectiepunten. Zo weet u exact waar u snelle en toch nauwkeurige metingen kunt verkrijgen met behulp van een multitester.
  CPU Level Up

  Een Simpele klik voor een instant upgrade
  Ooit gewenst dat u een duurdere CPU had? Upgrade uw CPU zonder extra kosten met ROG´s CPU Level Up! Kies eenvoudigweg de processor waar u naar wilde overklokken, en het moederbord doet de rest! Zie de nieuwe CPU-snelheid en profiteer ogenblikkelijk van die prestaties. Overklokken was nog nooit zo eenvoudig als dit.


  Extreme Tweaker

  Eén-stops werkplaats voor tuning prestaties
  Extreme Tweaker is de één-stops werkplaats voor het op optimale prestaties afstemmen van uw systeem. Of u nu op zoek bent naar frequentieaanpassing, over-voltage opties, of geheugen timing instellingen, alles is aanwezig!


  Loadline Calibratie

  Optimale energie-impuls voor extreem overklokken CPU!
  Het handhaven van voldoende voltageondersteuning voor de CPU is van kritiek belang tijdens het overklokken. Loadline Calibratie garandeert een stabiel en optimaal CPU-voltage tijdens zware belasting. Dit helpt overklokkers de ultieme overklokmogelijkheden en benchmarkscores van het moederbord te behalen.

  Q-Connector

  Snel en nauwkeurig aansluiten
  De Q-Connector zorgt dat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

  Helder Geluid

  SupremeFX X-Fi Ingebouwd

  Luister in absolute HD! Speel af in extreme fidelity!
  SupremeFX X-Fi levert gamers van de ROG een uitstekende high-definition audio-ervaring. De SupremeFX X-Fi is voorzien van unieke audio-innovaties zodat gamers tijdens het spelen vijanden kunnen horen aankomen in 3D-omgevingen. SupremeFX X-Fi biedt gamers tevens een speciaal hulpmiddel om menselijke stemmen in spellen te benadrukken, en helpt zo dialogen duidelijker en beter verstaanbaar te maken.

  ROG Bundel

  Kaspersky® Anti-Virus

  De beste bescherming tegen virussen en spyware
  Kaspersky® Anti-Virus Personal biedt individuele gebruikers en thuiskantoren eersteklas antivirus bescherming. Het is gebaseerd op geavanceerde antivirustechnologieën. Het product bevat de Kaspersky® Anti-Virus engine, vermaard om zijn malware detectiecijfers die tot de beste van de industrie behoren.

  Overige kenmerken

  Core Unlocker

  Ontsluit op slimme wijze ware core prestaties
  ASUS Core Unlocker vereenvoudigt het activeren van een latente AMD CPU – met slechts een druk op de knop. Profiteer van een onmiddellijke prestatieverbetering door simpelweg de extra cores te ontsluiten, zonder ingewikkelde BIOS-aanpassingen te doen.

  TurboV EVO

  Ultieme Overklokprocessor
  De ultieme overklokprocessor voldoet aan de wensen van iedere overklokker – van doorgewinterde liefhebbers tot beginners. Push systemen via Auto-tuning op slimme wijze naar de hoogste kloksnelheden, met behoud van stabiliteit. Turbo Key verbetert de prestaties met één druk op de knop, terwijl TurboV meer opties biedt aan gevorderde overklokkers die wereldrecords willen breken. Upgrade bovendien uw CPU zonder extra kosten via CPU Level UP!

  USB 3.0 ondersteuning

  10x Hogere Gegevenssnelheden!
  Ervaar ultrasnelle gegevensoverdracht op 4,8Gbps met USB 3.0 - de nieuwste connectiviteitsstandaard. Gemaakt om eenvoudig verbinding te maken met volgende-generatie componenten en randapparatuur, zet USB 3.0 gegevens 10x sneller over en is het tevens achterwaarts compatibel met USB 2.0 componenten.

  O.C. Profile

  Gemakkelijk meerdere BIOS-instellingen opslaan of laden
  Vrijelijk delen en verspreiden van favoriete overklokinstellingen. Het moederbord is uitgerust met ASUS O.C. Profile, dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren.

  EZ Flash2

  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

  Stack Cool2

  Effectieve en geluidloze warmteafvoer
  Stack Cool 2 is een ventilatorloze en geluidloze koelingoplossing die exclusief door ASUS wordt aangeboden. Het verplaatst de door kritieke componenten gegenereerde warmte doeltreffend naar de andere zijde van het speciaal ontwikkelde PCB (Printed Circuit Board) en zorgt zo voor effectieve warmteafvoer.

  IEEE 1394a interface

  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

  Turbo Key II

  Schakel het Potentieel in, Voer de Prestaties op
  Profiteer van uitmuntende prestaties dankzij auto-tuning van uw processor tot een extreme en toch stabiele toestand. Activeer simpelweg een speciale schakelaar op het moederbord om extra verwerkingsmogelijkheden te ontsluiten.


  Turbo Unlocker

  On-demand real-time systeem tuning
  Turbo Unlocker is de volgende evolutie van ASUS’ exclusieve prestatieverbeterende functie. Het enige dat nodig is, is één klik in de TurboV EVO-interface en Turbo Unlocker past automatisch en dynamisch elke core frequentie aan om de prestaties te versnellen op basis van de daadwerkelijke systeembelasting. Turbo Unlocker levert u extra prestaties, exact wanneer u ze nodig hebt.  SATA 6Gb/s ondersteuning

  Ervaar de toekomst van opslag!
  Dankzij ondersteuning van de volgende-generatie Seriële ATA (SATA) opslaginterface levert dit moederbord gegevensoverdrachtsnelheden tot 6Gbps. Daarnaast zorgt het voor verbeterde schaalbaarheid, sneller ophalen van gegevens en verdubbelde bandbreedte vergeleken met huidige bussystemen.


  Q-Shield

  Eenvoudige en Comfortabele Installaties
  Het speciaal ontworpen ASUS Q-Shield werkt zonder de gebruikelijke "vingers" – wat installatie comfortabel en eenvoudig maakt. Dankzij betere elektrische geleiding beschermt het uw moederbord op ideale wijze tegen statische elektriciteit en schermt het af tegen Elektromagnetische Interferentie (EMI).


  MyLogo3

  Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
  ASUS MyLogo 3 is de nieuwe in het moederbord aanwezige functie waarmee u uw systeem personaliseert en stijl toevoegt via aan te passen en geanimeerde opstartlogo’s.
  SATA on the Go

  Dit moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt slimme set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.