CROSSHAIR V FORMULA-Z

  CROSSHAIR V FORMULA-Z

  Opgewaardeerd 990FX-moederbord met exclusieve ROG gaming audio- en netwerktechnologieën

  • Extreme Engine Digi+ - Krachtige combinatie van analoge en digitale ontwerpelementen
  • SupremeFX III - Speel met ultra-realistische in-game surround sound van filmkwaliteit!
  • GameFirst II - Frags staan voorop
  • 3-weg NVIDIA® SLI™ / AMD CrossFireX™ technologie
  • Intel® Gigabit LAN - Ervaar de snelle netwerkconnectiviteit!
  • UEFI BIOS - Flexibele & gemakkelijke BIOS-interface
  • Super opgevoerde audio en ultrasnelle LAN
  • Windows 8 gereed – verzekerd van compatibiliteit
  Product Image

  De Republic of Gamers bestaat uitsluitend uit het beste van het beste. Wij bieden de beste hardwaretechniek, de snelste prestaties, de meest innovatieve ideeën, en we nodigen de beste gamers uit om deel te nemen. In de Republic of Gamers is genade iets voor zwakkelingen, en is opscheppen alles. Wij geloven in het maken van statements en blinken uit in competities. Wie een karakter heeft dat bij deze trekjes past, wordt lid van onze eliteclub en maakt zijn/haar aanwezigheid kenbaar in de Republic of Gamers.


  Exclusieve Windows 8-functies

  Fast Boot

  Direct inloggen op besturingssysteem
  ASUS heeft nieuwe hardware- en software-ontwerpen uitgebracht om de opstarttijd van het systeem te verkorten tot 2 seconden*, voor een meer vloeiende gebruikservaring die afrekent met irritante vertragingen bij Windows 8 en zelfs bij eerdere Windows-versies. Sneller op- en herstarten van het systeem betekent een sneller startende Windows en hogere efficiency - geen wachten meer.

  Windows 8 Ervaring
  ASUS Boot Setting

  Multi-opstartopties
  Dankzij ASUS Windows 8 hardwareoptimalisatie biedt ASUS Boot Setting betere flexibiliteit in het aanpassen van het opstartproces van je pc. Ook kun je met één klik direct naar het BIOS gaan via een gebruiksvriendelijke interface, en snel de gewenste opstartmethode voor het systeem selecteren: ga binnen enkele seconden naar het besturingssysteem, of kies voor regulier opstarten. Wat je ook kiest, de instellingen worden opgeslagen en steeds opgevolgd, zonder dat je tijdens het opstarten telkens weer een keus moet maken.

  DirectKey

  Een speciale knop voor directe toegang tot het BIOS
  Ontworpen voor gebruikers die regelmatig toegang nodig hebben tot het BIOS; ga eenvoudig met één druk op de knop naar het BIOS terwijl de pc in stand-by staat. Dit bespaart je tijd tijdens het opstarten omdat je niet constant op de DEL-toets hoeft te drukken. Gemak en eenvoud op zijn best!

  CPU Kenmerken

  FX™/Phenom™ II/Athlon™ II/ Sempron™ 100-serie processors (AM3+ CPU)

  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste AMD® Socket AM3+ multi-core processors met tot 8 native CPU cores en levert betere overklokmogelijkheden tegen lager stroomverbruik. Het is voorzien van AMD® Turbo CORE Technology 2.0 en verbetert de gegevensoverdrachtssnelheid tot 5200MT/s via de HyperTransport™ 3.0-gebaseerde systeembus. Dit moederbord ondersteunt tevens AMD® CPU's volgens het nieuwe 32nm fabricageproces.

  Chipset Kenmerken

  AMD 990FX Chipset

  De AMD® 990FX-chipset is ontworpen om tot 5,2GT/s HyperTransport™ 3.0 (HT 3.0) interfacesnelheid en dubbele PCI Express™ 2.0 x16 graphics te ondersteunen. Het is geoptimaliseerd voor AMD®’s nieuwste AM3+ en multi-core CPU's om uitstekende systeemprestaties en overklokmogelijkheden te bieden.

  Multi-GPU Technologie

  SLI™/CrossFireX™ On-Demand

  Waarom kiezen als het allebei kan?
  SLI™ of CrossFireX™? Twijfel niet langer, want met de Crosshair V Formula-Z kun je beide multi-GPU set-ups draaien. Het moederbord is voorzien van SLI™/CrossFire™ on Demand technologie en ondersteunt tot vier videokaarten in een Quad-GPU SLI of 3-weg SLI™ / CrossFireX™ configuratie. Welk pad je ook kiest, je bent verzekerd van verbazingwekkende graphics van een ongekend niveau.

  Geheugen Kenmerken

  DDR3 2400 (overklokt) Ondersteuning

  Dit moederbord ondersteunt DDR3 2400 (overklokt) geheugen dat hogere gegevensoverdrachtsnelheden en meer bandbreedte biedt om de computerefficiency van het geheugen te verbeteren. Dit verbetert de systeemprestaties in 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

  Helder Geluid

  SupremeFX III

  Superieur geluid
  De SupremeFX III™ on-board audio-oplossing levert 8-kanaals HD audio en is uitgerust met een zorgvuldig geselecteerde 1500uF condensator die voor zuivere audiocapaciteit zonder haperingen zorgt – perfect voor spelomgevingen waarin het geluid van alle kanten komt. Met een metallic EMI cover en speciaal lay-out ontwerp op het PCB, geavanceerde SupremeFX Shielding™ technologie die analoge audiosignalen voor buitengewone helderheid en natuurgetrouwheid isoleert van digitale bronnen, terwijl een vergulde connector garandeert dat rijke tonen je oren bereiken met minimale vervorming.

  ROG Exclusieve Kenmerken

  Extreme Engine Digi+ II

  Krachtige combinatie van analoge en digitale ontwerpelementen
  De Extreme Engine Digi+ II is opgewaardeerd, terwijl het digitale VRM-ontwerp ervoor zorgt dat je ultieme prestaties behaalt met instelbare CPU en geheugen energiebeheerfrequenties. Precieze afstellingen creëren grotere efficiency, meer stabiliteit en prestaties, voor totale systeemcontrole.

  ROG Connect

  Plug & Overklok - Tweaken op de hardcore manier!
  Bewaak de status van je desktop PC en tweak de parameters in real-time via een notebook - net zoals een Formule 1 technicus - met ROG Connect. ROG Connect verbindt je hoofdsysteem via een USB-kabel met een notebook, zodat je real-time POST code en hardware status uitlezingen kunt bekijken op je notebook. Ook kun je direct parameters aanpassen op een puur hardwarematig niveau.

  GameFirst II

  De snelheid die je nodig hebt om te pwn'en Lage internetlatentie zorgt ervoor dat je meer kunt fraggen, en minder vaak gefragt wordt. Daarom introduceerde de ROG GameFirst, een functie die de verkeersstroom beheert op basis van je behoeften. Naar online muziek luisteren, bestanden downloaden en uploaden en deelnemen aan Internet-chats blijft hierdoor mogelijk zonder dat dit ten koste gaat van de lage pingtijden die nodig zijn voor het pwn’en van tegenstanders.

  CPU Level Up

  Een simpele klik voor een directe upgrade!
  Ooit gewenst dat je een duurdere CPU had? Upgrade je CPU zonder extra kosten via ROG´s CPU Level Up! Kies eenvoudigweg de processor waar je naar wilt overklokken, en het moederbord doet de rest! Bekijk de nieuwe CPU-snelheid en profiteer ogenblikkelijk van die prestaties. Overklokken was nog nooit zo eenvoudig.

  GPU.DIMM Post

  Eenvoudig de status van je videokaarten en geheugen controleren in het BIOS!
  Merk potentiële problemen al op voordat je het besturingssysteem start! Overklokkers kunnen kostbare minuten besparen door componentdefecten onder extreme omstandigheden te detecteren. Met GPU.DIMM Post controleer je de status van je videokaarten en geheugen DIMM’s snel en eenvoudig in het BIOS, met mogelijk behoud van die records-brekende overklokwaarden!

  BIOS Print

  Eén klik om eenvoudig je BIOS-instellingen te delen ROG biedt een compleet nieuwe EFI BIOS-functie om de eisen van een overklokervaring aan te pakken. De Crosshair V Formula-Z is voorzien van ROG BIOS Print waarmee gebruikers eenvoudig met een druk op de knop hun BIOS-instellingen kunnen delen met anderen. De tijd dat een camera nodig was om een BIOS-schermafdruk te maken is voorbij.

  ROG Bundel

  ROG CPU-Z

  Compleet nieuw ontworpen CPU-Z
  ROG CPU-Z is een door CPUID geautoriseerde maatwerk ROG-versie. Met dezelfde functionaliteit en betrouwbaarheid als de originele versie, maar met een uniek ontwerp. Gebruik het compleet nieuwe uiterlijk van ROG CPU-Z om je CPU-gerelateerde informatie en individualiteit echt te presenteren.

  Kaspersky® Anti-Virus

  De beste bescherming tegen virussen en spyware
  Kaspersky® Anti-Virus Personal biedt eersteklas antivirusbescherming voor individuele gebruikers en thuiskantoren. Het is gebaseerd op geavanceerde antivirustechnologieën. Het product bevat de Kaspersky® Anti-Virus engine, vermaard om zijn detectiewaarden die tot de beste van de industrie behoren.
  > Upgrade gratis naar Kaspersky® Anti-Virus 2013 voor Windows 8 (volledige versie)

  DAEMON Tools Pro Standaard

  Het echte hulpprogramma voor optische en virtuele drives
  DAEMON Tools Pro biedt essentiële functionaliteit voor back-ups van CD, DVD en Blu-ray schijven. Het converteert optische media naar virtuele schijven en emuleert apparatuur om te werken met de virtuele kopieën. DAEMON Tools Pro organiseert data, muziek, video en fotoverzamelingen op een pc, notebook of netbook.

  Overige Kenmerken

  Intel Gigabit LAN

  Ervaar de snelle netwerkconnectiviteit!
  Intels LAN-oplossing staat goed bekend vanwege de betere doorvoer, het lagere CPU-gebruik en de betere stabiliteit. Met de Intel Gigabit LAN-oplossing on-board kan daarom een ultieme, nooit eerder beleefde netwerkervaring worden geleverd aan gebruikers.

  Crosshair V Formula-Z Productoverzicht