M2A-VM

  M2A-VM

  Geniet van DVI-ondersteund Afspelen van HD DVD en Blu-ray Schijven

  - Het eerste geïntegreerde VGA MB ondersteunt het afspelen van HD DVD en Blu-ray schijven met HDCP-compliantie
  - Ondersteuning Dubbele VGA-uitgang (DVI-D & RGB) en SurroundView
  - Ondersteuning AMD Socket AM2 CPU
  - AMD 690G-chipset
  - Geïntegreerde ATI Radeon X1250-gebaseerde graphics
  - PCI Express-architectuur
  - Gb LAN
  - DDR2 800
  - 4 x SATA 3GB/s RAID 0,RAID 1, RAID10

  Ondersteunt AMD Socket AM2 Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron
  Het moederbord ondersteunt AMD Socket AM2 single-core Athlon 64/ Sempron en dual-core Athlon 64 X2/ Athlon 64 FX processoren met 2MB/1MB/512KB L2-cache, gebaseerd op 64-bit architectuur. Het is uitgerust met 2000/1600 MT/s HyperTransport Bus, dual-channel ongebufferd DDR2 800 geheugen ondersteuning en AMD Cool ´n´ Quiet!-technologie.

  AMD Validated Solutions
  AMD Validated Solutions (AVS) haalt het gokken uit de bouw en verkoop van hoge-kwaliteit, betrouwbare commerciële oplossingen gebaseerd op AMD64-technologie. Dankzij onze sterke relatie met AMD biedt ASUS twee Socket AM2-moederborden, gevalideerd en ondersteund door AVS.
  Lees meer over AVS >>

  Dual-Core CPU
  Profiteer van het buitengewone CPU-vermogen van de nieuwste dual-core CPU. De geavanceerde processortechnologie bevat twee fysieke CPU-kernen met individueel toegewezen L2-caches om te voldoen aan de toenemende behoefte aan krachtigere processorcapaciteit.


  64-bit CPU ondersteuning
  64-bit computergebruik, de volgende-generatie technologie die de huidige 32-bit architectuur gaat vervangen, levert geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door zowel 64-bit als 32-bit architecturen te ondersteunen.

  AMD 690G
  De AMD 690G North Bridge is de nieuwste AMD-chipset en ontwikkeld voor ondersteuning van 800/1000MHz HT (HyperTransport) interfacesnelheden, Microsoft® DirectX 9.0, Pixel Shader V2.0 en dubbele VGA-uitgangen inclusief DVI-interface. Is uitgerust met geïntegreerde ATI Radeon X1250-gebaseerde graphics.

  DVI Interface
  DVI (Digital Visual Interface) biedt hoge visuele kwaliteit bij digitale weergaveapparatuur zoals LCD-monitoren. De interface van dit moederbord ondersteunt dubbele VGA-uitgangen via zowel DVI-D als RGB en is HDCP-compliant, wat afspelen mogelijk maakt van HD DVD en Blu-ray Disc.
  SurroundView™
  De SurroundView functie levert weergave via vier onafhankelijke monitoren met een additionele ATI VGA-kaart voor multi-tasking.

  Dual-Channel DDR2 800
  DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

  PCI Express Architectuur
  PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 presteert dankzij z’n buitengewoon hoge bandbreedte bovendien beter dan de PCI-interface.

  Serial ATA 3Gb/s
  Het moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag.

  Gigabit LAN
  De on-board LAN-controller is een hoogst geïntegreerde Gb LAN-controller. Deze is uitgebreid met een ACPI-beheerfunctie om efficiënt energiebeheer te bieden voor geavanceerde besturingssystemen.

  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 6-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie en retasking-functies technologie, die automatisch detecteert en identificeert welke soorten randapparaten zijn aangesloten op de audio I/O-poorten, en gebruikers waarschuwt in het geval van een onjuiste aansluiting, zodat er geen verwarring meer is over Line-in, Line-out en Mic-aansluitingen.

  ASUS Q-Fan
  ASUS Q-Fan technologie past op intelligente wijze de CPU-ventilatorsnelheden aan op basis van de systeembelasting en garandeert zo stille, koele en efficiënte werking.

  Max. 10 USB 2.0-poorten
  USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-randapparatuur, levert USB 2.0 met 480 MB/s tot 40 keer hogere overdrachtssnelheden, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.

  ASUS CrashFree BIOS3
  ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.

  ASUS EZ Flash2
  Via ASUS EZ Flash kunt u het BIOS updaten voordat het besturingssysteem start. Geen DOS-gebaseerde flash utility en opstartdiskettes meer nodig.

  ASUS O.C. Profile
  Het moederbord is uitgerust met ASUS O.C. Profile, dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren.

  ASUS Music Alarm
  Word wakker met de muziek van uw keuze, in plaats van het irritante geluid van een wekker. Het ASUS Music Alarm maakt u persoonlijk wakker met uw favoriete CD-muziek, zelfs als het systeem is uitgeschakeld.

  C.P.R.(CPU Parameter Recall)
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.

  MyLogo2
  Zet uw favoriete foto’s om naar 256-kleuren opstartlogo’s en personaliseer zo uw systeem.

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.