M2N-Plus SLI Vista Edition

  M2N-Plus SLI Vista Edition

  Enrich Vista Enjoyment with Exclusive Technologies

  - AMD Live!™ Gereed
  - Support AMD Socket AM2 CPU
  - NVIDIA nForce 500 SLI Technologie
  - Dual channel DDR2 800
  - IEEE 1394a
  - ASUS Q-connector
  - TPM Support
  - AI Remote
   Enrich Vista Enjoyment with Exclusive Technologies

   NVIDIA nForce® 500 SLI™
   Ontworpen voor NVIDIA® SLI™ technologie
   NVIDIA nForce® 500 SLI™ media- en communicatieprocessoren (MCP’s) leveren een complete reeks oplossingen voor AMD-gebaseerde discrete platforms. Prestatieverbeterende functies omvatten NVIDIA® LinkBoost™ technologie voor het automatisch verhogen van bussnelheden en NVIDIA SLI™ technologie voor schaalbare grafische prestaties.

   NVIDIA SLI™ Technologie
   NVIDIA SLI™ (Scalable Link Interface) profiteert van de verhoogde bandbreedte van de PCI Express-busarchitectuur en bevat intelligente hardware en software die twee GPU’s efficiënt laat samenwerken om wereldschokkende, schaalbare prestaties te leveren. Voor sommige applicaties bijna 2x zo hoge prestaties! (van www.NVIDIA.com)


   Ondersteunt AMD Socket AM2 Athlon 64 FX / Athlon 64 X2 / Athlon 64 / Sempron
   De M2N-Plus SLI Vista Edition ondersteunt AMD Socket AM2 single-core Athlon 64/ Sempron en dual-core Athlon 64 FX/ Athlon 64 X2 processoren met 2MB/1MB/512KB L2-cache, gebaseerd op 64-bit architectuur. Het is uitgerust met 2000/1600 MT/s HyperTransport Bus, dual-channel ongebufferd DDR2 800 geheugen ondersteuning en AMD Cool 'n' Quiet!-technologie.


   AMD Cool ´n´ Quiet! Technologie

   Ondersteunt AMD Cool 'n' Quiet! technologie, dat de systeemwerking controleert en automatisch CPU-voltage en -frequentie aanpast voor een koele en stille omgeving.
   .

   Dual-Core CPU

   De geavanceerde processortechnologie bevat twee fysieke CPU-cores met individuele specifieke L2-cache om te voldoen aan de toenemende vraag naar krachtiger verwerkingscapaciteit.

   Dual-Channel DDR2 800
   DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

   ASUS AI Lifestyle Vista Edition Kenmerken
   - AI Remote
   De ASUS AI Remote geeft u ongeëvenaarde controle vanuit uw luie stoel. Met één druk op de knop kunt u snel uw gebruikelijke computeractiviteiten uitvoeren, zoals het AAN/UIT zetten van uw PC; het starten van uw favoriete applicaties door het activeren van de AP Trigger-functie; of het bedienen van AI Gear en AI Nap. De AI Remote biedt u bij Media Player tevens het comfort van een traditionele afstandsbediening. Met een ASUS AI Remote in uw hand doet u op afstand meer met uw PC!

   - AP Trigger
   De ASUS AP Trigger laat u snel opstarten of direct verder gaan met uw media of favoriete applicaties. Met slechts één druk op de knop van uw AI Remote afstandsbediening, kunt u uw PC snel aanzetten en gelijktijdig voorgeprogrammeerde applicaties starten!


   - ASAP(ASUS Accelerated Propeller)
   ASAP brengt u ASAP naar uw bestemming. ASAP ondersteunt Windows ReadyBoost™ technologie, wat de systeemprestaties onder Windows Vista verbetert. Profiteer van hogere efficiency en haal meer productiviteit uit uw systeem - ASAP


   - TPM ONDERSTEUNING

   Dit moederbord ondersteunt de Trusted Platform Module (TPM), die u voorziet van verbeterde gegevensbescherming, beveiliging via hoogwaardige encryptie/decryptie, en u verzekert van platformintegriteit. De TPM voldoet aan de Windows Vista BitLocker™ Drive Encryptie hardwarevereisten en zorgt voor een beter beveiligde werkomgeving.


   NB: De TPM-module dient apart te worden aangeschaft!

   ASUS Quiet Thermal Solution
   - AI Gear
   Om een balans te vinden tussen systeemprestaties als stilte, laat AI Gear gebruikers kiezen uit profielen voor het instellen van CPU-frequentie en vCore-voltage, om zo systeemgeluid en stroomverbruik te minimaliseren. Gebruikers kunnen de modus op basis van hun behoeften in real-time wijzigen vanuit het besturingssysteem.


   - AI Nap
   Dankzij AI Nap kunnen gebruikers hun PC’s onmiddellijk in slaapstand brengen zonder taken te beëindigen. Het systeem blijft werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl de gebruiker tijdelijk afwezig is. Blijft terwijl u slaapt bestanden downloaden of applicaties draaien in de stilste staat. Klik eenvoudigweg op toetsenbord of muis om het systeem snel binnen enkele seconden te wekken.   - ASUS Q-Fan 2
   ASUS Q-Fan 2-technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.


   - Fanless Design
   Koelingventilatoren vormen een populaire thermische oplossing, maar zorgen tevens voor geluidsoverlast en kans op storingen. Het ventilatorloze concept van ASUS-moederborden is specifiek ontwikkeld om een koele omgeving te bieden zonder al deze bagage. ASUS heeft zich speciale inspanningen getroost om de thermische vraagstukken rond het moederbord aan te pakken, en dan vooral waar het gaat om de gebieden die de CPU, voeding, VGA, North Bridge en South Bridge huisvesten. De heatsinks en strategische board lay-out zijn op maat gemaakt om warmte op de meest efficiënte wijze af te voeren.

   ASUS EZ DIY
   - ASUS Q-Connector
   De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels van het frontpaneel van de behuizing in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

   - ASUS CrashFree BIOS 3
   ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.

   - ASUS EZ Flash 2
   EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten en het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

   Gigbit LAN
   De NVIDIA native Gigabit LAN-controller levert overdrachtsnelheden die tot tien keer sneller zijn dan conventionele 10/100 Ethernetverbindingen. Gigabit LAN is de netwerkstandaard voor de nabije toekomst en is ideaal voor het verwerken van grote hoeveelheden data zoals video, audio en spraak.

   C-Media Superieure Audiokwaliteit
   C-Media CM6501 on-board 8-kanaals Superieure audio CODEC (overdracht audiosignaal over USB-bus, Microsoft Vista gereed).

   S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
   Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een coax S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

   IEEE 1394a interface
   De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

   Seriële ATA 3Gb/s RAID
   Dit moederbord ondersteunt volgende-generatie SATA-harddisks gebaseerd op de nieuwe SATA 3Gb/s opslagspecificatie. De on-board NVIDIA nForce®500 SLI™ MCP maakt RAID 0, RAID 1, RAID 0+1, RAID 5 en JBOD-configuraties mogelijk voor vier SATA-connectoren.

   Ondersteuning maximaal 8 USB 2.0-poorten
   USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-randapparatuur, levert USB 2.0 op 480 MB/s overdrachtssnelheden die tot 40 keer zo snel zijn, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.

   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.