M2V

  M2V

  Ondersteuning AMD Socket AM2
  - DDR2 800 ondersteuning
  - SATA on the Go
  - CrashFree BIOS 3
  - ASUS O.C. Profiel

  De eerste VIA K8T890-chip met AM2 CPU-ondersteuning!

  De M2V biedt een omgeving voor superieure prestaties qua CPU, geheugen en systeembus, en is rijkelijk voorzien van opties zoals CrashFree BIOS 3 en Q-Connector. De M2V is een fantastisch samengaan van de nieuwste AMD AM2-processor met 64-bit architectuur en VIA's K8T890-chipset en geeft extra schwung aan uw leven.

  Ondersteunt AMD Socket AM2 Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron

  Het moederbord ondersteunt AMD socket AM2 single-core Athlon 64/ Sempron en dual-core Athlon 64 X2/ Athlon 64 FX processoren met 2MB/1MB/512KB L2-cache, gebaseerd op 64-bit architectuur. Het is uitgerust met 2000/1600 MT/s HyperTransport Bus, dual-channel ongebufferd DDR2 800 geheugen ondersteuning en AMD Cool 'n' Quiet!-technologie.

  AMD Cool 'n' Quiet! Technology
  Supports AMD Cool 'n' Quiet! Technology, which monitors system operation and automatically adjusts CPU voltage and frequency for a cool and quiet environment.

  Ondersteuning 64-bit CPU
  64-bit computergebruik, de volgende-generatie technologie die de huidige 32-bit architectuur gaat vervangen, levert geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door zowel 64-bit als 32-bit architecturen te ondersteunen.

  Dual-Channel DDR2 800
  DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz, biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

  6-kanaals Audio
  De M2V gebruikt een on-board Audio CODEC die u laat genieten van hoge-kwaliteit 6-kanaals audio zonder geavanceerde geluidskaarten te hoeven kopen.

  ASUS Q-Connector
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels van het frontpaneel van de behuizing in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

  ASUS O.C. Profiel
  Het moederbord is uitgerust met het ASUS O.C. Profiel dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren

  ASUS CrashFree BIOS 3
  De ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van het aanschaffen van een vervangende BIOS-chip
  Coax S/PDIF-out
  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een coax S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

  ASUS MyLogo2
  U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere, levendigere afbeelding op uw scherm.

  ASUS EZ Flash
  Via ASUS EZ Flash kunt u het BIOS direct vanuit het BIOS set-up menu updaten. Geen DOS-gebaseerde flash utility en opstartdiskette meer nodig.

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd