M4N78

  M4N78

  • O.C. DDR2 1200
  • ASUS EPU-4 Engine
  • ASUS Express Gate
  • Turbo key
  • AMD AM3 CPU support
   Product Image
   AMD® Socket AM2+ Phenom™ II / Phenom™ FX / Phenom™ / Athlon™ / Sempron™ Support
   Dit moederbord ondersteunt AMD® Socket AM2+ multi-core processoren met unieke L3-cache en levert betere overklokmogelijkheden tegen lager stroomverbruik. Is voorzien van dual-channel DDR2 1066 geheugen ondersteuning en verhoogt de gegevensoverdrachtsnelheid tot wel 5200MT/s via HyperTransport™ 3.0-gebaseerde systeembus.

   AMD Socket AM2 Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64/ Sempron ondersteuning
   Dit moederbord ondersteunt AMD® Socket AM2 single-core Athlon™ 64 / Sempron™ en dual-core Athlon™ 64 X2 / Athlon™ 64 FX processoren met 2MB/1MB/512KB L2-cache, gebaseerd op 64-bit architectuur. Het is uitgerust met 2000/1600MT/s HyperTransport™-gebaseerde systeembus, dual-channel ongebufferd DDR2 800 geheugen ondersteuning en AMD® Cool ‘n’ Quiet™ Technologie.

   HyperTransport 3.0 ondersteuning
   HyperTransport™ 3.0 technologie biedt 2,6 keer meer bandbreedte dan HyperTransport™ 1.0, de systeemefficiency radicaal verbeterend voor het creëren van een vloeiendere, snellere computeromgeving.
   Dual channel DDR2 1066
   DDR2 1066 geheugen biedt fantastische prestaties voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties op volgende generatie geheugentechnologie.

   AMD Cool ´n´ Quiet! Technologie

   De M4N78 ondersteunt AMD Cool 'n' Quiet! technologie, dat de systeemwerking controleert en automatisch CPU-voltage en -frequentie aanpast voor een koele en stille omgeving.   NVIDIA® GeForce™ 720D
   De NVIDIA nForce 720D ondersteunt HyperTransport™ 3.0-interface, PCI Express™ 2.0 bus architectuur, Seriële ATA 3 Gb/s apparaten en is geoptimaliseerd voor AMD’s nieuwste AM3 / AM2+ en multi-core CPU's, om uitstekende systeemprestaties te bieden.

   Serial ATA 3Gb/s
   Dit moederbord ondersteunt volgende-generatie SATA harde schijven gebaseerd op de nieuwe SATA 3Gb/s opslagspecificatie. Dit maakt RAID 0, RAID 1, RAID 0+1, RAID 5 en JBOD-configuraties mogelijk voor vijf SATA-connectoren.

   PCIe 2.0 ondersteuning
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.

   ASUS Express Gate

   Directe Internettoegang zonder Windows te starten!
   Met een snelle opstartsnelheid van slechts 5 seconden, biedt de ASUS Express Gate een optionele Linux-besturingssysteem boot-up die u laat profiteren van onmiddellijke toegang tot vaak gebruikte functies zoals Internettoegang, VoIP en Web e-mail, zonder het besturingssysteem te hoeven starten.

   * Bestanden downloaden en uploaden alleen op USB drives
   ** Daadwerkelijke opstarttijd is afhankelijk van hardwareconfiguraties en productmodellen
   ASUS EPU- 4 Engine
   Energiebesparing op Systeemniveau
   De ASUS EPU (Energy Processing Unit) biedt energiebesparing voor het totale systeem door de huidige PC-belasting te detecteren en de stroomvoorziening op intelligente wijze in real-time aan te passen. Levert automatisch het meest geschikte stroomverbruik voor de CPU, VGA-kaart, harde schijven en CPU/behuizing ventilatoren – en helpt zo stroom en geld te besparen.


   ASUS EZ Flash2
   Via ASUS EZ Flash kunt u het BIOS updaten voordat het besturingssysteem start. Geen DOS-gebaseerde flash utility en opstartdiskette meer nodig.

   ASUS CrashFree BIOS3
   ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk met daarop het BIOS-bestand. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.
   ASUS Q-Fan
   ASUS Q-Fan technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van de CPU aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.
   AI Nap
   Minimaliseer geluid en stroomverbruik bij tijdelijke afwezigheid!
   Dankzij AI Nap kunnen gebruikers hun PC’s onmiddellijk in slaapstand brengen zonder taken te beëindigen. Het systeem blijft werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl de gebruiker tijdelijk afwezig is. Het blijft terwijl u slaapt bestanden downloaden of applicaties draaien in de stilste staat. Klik eenvoudigweg op toetsenbord of muis om het systeem snel binnen enkele seconden te wekken.


   Turbo Key
   ASUS Turbo Key laat gebruikers de powerknop van de PC veranderen in een overklokknop. Na de eenvoudige set-up kan Turbo Key de prestaties verbeteren zonder werk of spel te onderbreken – met slechts één klik!!   AI NET2

   Diagnosticeer LAN-verbinding vóór start besturingssysteem!

   AI NET2 detecteert op afstand een kabelverbinding zodra u het systeem aanzet, en rapporteert eventuele defecte verbindingen terug tot op 100 meter met een nauwkeurigheid van 1 meter.   MyLogo2
   Personaliseer uw systeem via een aanpasbaar opstartlogo. U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en levendigere afbeelding op uw scherm.

   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.