P5LD2 SE

  P5LD2 SE

  - Intel 945P-chipset
  - Intel LGA775 Pentium 4 CPU
  - Dual-core CPU-gereed
  - FSB 1066/800/533
  - DDR2 667/533/400
  - RTL8111B PCIe Gbit LAN

  *Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor

  Intel LGA775 Pentium 4 CPU
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel Pentium 4 CPU in LGA775-uitvoering. Met 1066/800/533MHz FSB, Hyper-Threading Technology en kloksnelheden tot 3,8 GHz en hoger, is Intels LGA775 Pentium 4 een van de snelste desktop-processoren van dit moment.

  Ondersteunt Intel® Dual/Single-Core 65nm-processoren
  Dit moederbord ondersteunt Intel® 65nm Pentium® D/ Intel® Pentium® 4/ Celeron® processoren. Het ASUS-moederbord is de ideale oplossing om de prestaties van nieuwe-generatie processoren te verbeteren.

  Intel 945-chipset
  De Intel 945P is de nieuwste en een van de krachtigste chipsets voor persoonlijk computergebruik. Het ondersteunt 800MHz FSB (Front Side Bus), PCI Express graphics en dual-channel DDR2-geheugen, en Intels dual-core CPU voor snelle multitasking.
  PCI Express-architectuur
  PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een busbandbreedte die 4 keer zo hoog is als die van de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 presteert bovendien beter dan de PCI-interface dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte tot maximaal 500 MB/s. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s, zoals Gigabit LAN, 1394b en hoge-snelheid RAID-systemen.

  PEG Link
  Deze nieuwste technologie, PEG (PCI Express Graphics) Link Modus, is een unieke optie die het gebruikers mogelijk maakt de prestaties van de videokaart te verbeteren tot superieure videokwaliteit.
  PEG Link laat gebruikers de GPU- en VGA-geheugendoorvoer verhogen via het moederbord BIOS, op dezelfde wijze als systeembus en geheugenbus worden getweakt. PEG Link Modus maakt krachtige videoprestaties mogelijk op DX8- en DX9-applicaties. ASUS-technici hebben met de grootste zorg de parameters afgesteld voor elke individuele PCI Express-kaart om systeemstabiliteit te bieden tijdens hoge-snelheid grafische operaties.

  Seriële ATA II
  Seriële ATA II is de volgende generatie ATA-specificatie die schaalbare prestaties biedt voor vandaag en morgen. Met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 150MB/s is Seriële ATA II sneller dan de huidige Parallelle ATA.

  Q-Fan
  Het door heatsink-ventilatoren gegenereerde constante hoge tonen-geluid behoort tot het verleden dankzij ASUS Q-Fan. Q-Fan technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden aan op basis van systeembelasting, en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.

  ASUS MyLogo
  ASUS MyLogo personaliseert en voegt stijl toe aan uw systeem via aan te passen opstartlogo’s.

  CrashFree BIOS2
  CrashFree BIOS laat gebruikers BIOS-gegevens terugzetten vanaf een floppy diskette, zelfs wanneer BIOS-code en -gegevens beschadigd zijn geraakt tijdens een upgrade of door een virusaanval. In tegenstelling tot producten van concurrerende fabrikanten, laten ASUS-moederborden gebruikers nu van deze beschermingsoptie profiteren zonder geld uit te hoeven geven voor een extra ROM.