P5P800-VM

  P5P800-VM

  - LGA775-socket voor Intel® 65nm Pentium D/Pentium 4/Celeron CPU
  - Intel 865G + Intel ICH5
  - 800/ 533 MHz
  - Dual-channel DDR400
  - Intel® Extreme Graphics 2
  - 1 x AGP 8X
  - 2 x ATA133, 2 x SATA
  - 10/100 LAN
  - 6-kanaals audio
  Alles-in-één Intel-merk oplossing met meest concurrerende prijs

  Intel LGA775 Pentium 4 CPU/Dual-core CPU/64-bit CPU ondersteuning

  Het moederbord is in staat de Intel LGA775 Pentium 4, de dual-core CPU, te ondersteunen, en biedt tevens compatibiliteit met ofwel 64- ofwel 32-bit architecturen. Uitgerust met 800/533MHz FSB, Hyper Threading Technology, specifieke L2-cache en kloksnelheden tot 3,8GHz en hoger, levert het moederbord geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit.

  Ondersteuning Intel® 65nm Dual-core CPU
  Dit moederbord ondersteunt Intel® 65nm Pentium® D/Intel® Pentium® 4/Celeron® processoren. Het ASUS-moederbord is de ideale oplossing om de prestaties van nieuwe-generatie processoren te verbeteren.

  Intel 865G-chipset
  Gebruikmakend van de Intel 865G-chipset voor ondersteuning van 3,8GHZ+ P4 CPU’s op 800 MHz FSB, Dual-channel DDR400-geheugen, Intel Hyper-Threading technologie, Intel Extreme Graphics 2 en een volledige reeks geavanceerde mogelijkheden, levert de P5P800-VM een volwaardige, oplossing voor de meest veeleisende taken van vandaag de dag.

  Intel® Extreme Graphics 2
  De P5P800-VM levert, met geïntegreerde Intel Extreme Graphics 2, krachtige geïntegreerde 2D en 3D grafische prestaties en daarmee functionaliteit en waar voor uw geld. Het ondersteunt de DVI-uitbreidingskaart, een AGP Digital Display-kaart die ontwikkeld is om het systeem geschikt te maken voor het aansturen van een variëteit aan DVI-apparaten (bijvoorbeeld TMDS, LVDS en TV-out.)

  Dual Channel DDR400
  Dual-channel DDR-technologie verdubbelt de bandbreedte van uw systeemgeheugen en verbetert daarmee de systeemprestaties zodat alle bestaande geheugenoplossingen op de markt in de schaduw worden gesteld. Systeemknelpunten worden verwijderd via uitgebalanceerde architectuur en piekbandbreedtes tot 6,4 GB/s.

  AGP8X
  AGP8X (AGP 3.0) maakt verbeterde grafische prestaties mogelijk met hoge bandbreedte tot 2,12GB/s.

  ASUS CPU Lock Free
  De P5P800-VM biedt de CPU Lock Free-optie, die het u mogelijk maakt de CPU-multiplier aan te passen tot 14x. Verlaging van de multiplierwaarde zorgt voor meer flexibiliteit in het verhogen van de externe FSB-frequentie om de geheugenbusbandbreedte te vergroten. CPU Lock Free verbetert de algehele systeemprestaties door synchrone modificatie mogelijk te maken. Profiteer van betere prestaties op de zelfde CPU-snelheid en verbeter uw systeem zonder het uiterste van de CPU te vergen.

  Seriële ATA-technologie
  Seriële ATA biedt schaalbare prestaties. Met gegevensoverdrachtsnelheden tot 150MB/s is Seriële ATA sneller dan het huidige parallelle ATA.

  CrashFree BIOS2
  De CrashFree BIOS 2-optie bevat thans de BIOS autoherstel-functie via een support CD. Gebruikers kunnen indien geen bootdisk beschikbaar is het systeem opnieuw opstarten door middel van de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS-autoherstelproces lopen.
  ASUS-moederborden laten gebruikers nu profiteren van deze beschermingsoptie zonder dat geld hoeft te worden uitgegeven aan een optionele ROM.

  Ondersteuning maximaal 8 USB 2.0-poorten
  USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten.
  Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-apparaten, levert USB 2.0 met 480 MB/s overdrachtssnelheden die tot 40 keer sneller zijn, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.

  C.P.R.(CPU Parameter Recall)
  Als het systeem hangt vanwege een overklokdefect, hoeft de kast niet te worden geopend om de CMOS-data te wissen. Herstart simpelweg het systeem, het BIOS toont de vorige instelling en gebruikers kunnen de CPU-instellingen weer aanpassen.

  Green ASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances (RoHS)’. Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de gezondheid van consumenten, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.

  EZ Flash
  Via EZ Flash kunt u het BIOS updaten voordat het besturingssysteem start. Geen DOS-gebaseerde flash utility en opstartdiskette meer nodig.