P5PE-VM

  P5PE-VM

  - LGA775-socket voor Intel® Core2 Duo/65nm Pentium D/Pentium 4/Celeron CPU
  - Intel 865G + Intel ICH5
  - 1066 (O.C)/800/533MHz
  - Dual-channel DDR400
  - Intel® Extreme Graphics 2
  - 1 x AGP 8X
  - 2 * ATA133 ,2 x SATA
  - 10/100/1000 LAN
  - 6-kanaals audio

   Alles-in-één Intel-merk oplossing tegen meest concurrerende prijs


   Intel LGA775 Pentium 4 CPU

   Dit P5PE-VM ondersteunt de nieuwste Intel Pentium 4 CPU in LGA775-uitvoering. Met 1066(OC)/800/533 MHz FSB, 1 MB L2-cache, Hyper-Threading Technology en kloksnelheden tot 3,6 GHz en hoger, is Intels LGA775 Pentium 4 een van de snelste desktop-processoren van dit moment

   64-bit CPU ondersteuning
   64-bit computergebruik, de volgende-generatie technologie die de huidige 32-bit architectuur gaat vervangen, levert geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door zowel 64-bit als 32-bit architecturen te ondersteunen.

   Intel 865G chipset
   Gebruikmakend van de Intel 865G-chipset voor ondersteuning van 3,8GHZ+ P4 CPU’s op 800 MHz FSB, Dual-channel DDR400-geheugen, Intel Hyper-Threading technologie, Intel Extreme Graphics 2 en een volledige reeks geavanceerde mogelijkheden, levert de P5PE-VM een volwaardige, oplossing voor de meest veeleisende taken van vandaag de dag.

   Intel® Extreme Graphics 2

   De P5PE-VM levert, met geïntegreerde Intel Extreme Graphics 2, krachtige geïntegreerde 2D en 3D grafische prestaties en daarmee functionaliteit en waar voor uw geld. Het ondersteunt de DVI-uitbreidingskaart, een AGP Digital Display-kaart die ontwikkeld is om het systeem geschikt te maken voor het aansturen van een variëteit aan DVI-apparaten (bijvoorbeeld TMDS, LVDS en TV-out.)   Dual Channel DDR400
   Dual-channel DDR-technologie verdubbelt de bandbreedte van uw systeemgeheugen en verbetert daarmee de systeemprestaties zodat alle bestaande geheugenoplossingen op de markt in de schaduw worden gesteld. Systeemknelpunten worden verwijderd via uitgebalanceerde architectuur en piekbandbreedtes tot 6,4 GB/s.

   AGP8X
   AGP8X (AGP 3.0) maakt verbeterde grafische prestaties mogelijk met hoge bandbreedte tot 2,12GB/s.

   ASUS CPU Lock Free
   De P5PE-VM biedt de CPU Lock Free-optie, die het u mogelijk maakt de CPU-multiplier aan te passen tot 14x. Verlaging van de multiplierwaarde zorgt voor meer flexibiliteit in het verhogen van de externe FSB-frequentie om de geheugenbusbandbreedte te vergroten. CPU Lock Free verbetert de algehele systeemprestaties door synchrone modificatie mogelijk te maken. Profiteer van betere prestaties op de zelfde CPU-snelheid en verbeter uw systeem zonder het uiterste van de CPU te vergen.

   Seriële ATA-technologie
   Seriële ATA biedt schaalbare prestaties. Met gegevensoverdrachtsnelheden tot 150MB/s is Seriële ATA sneller dan het huidige parallelle ATA.

   CrashFree BIOS2

   De CrashFree BIOS 2-optie bevat thans de BIOS autoherstel-functie via een support CD. Gebruikers kunnen indien geen bootdisk beschikbaar is hun systeem opnieuw opstarten door middel van de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS-autoherstelproces lopen.

   ASUS-moederborden laten gebruikers nu profiteren van deze beschermingsfunctie zonder dat geld hoeft te worden uitgegeven aan een optionele ROM.

   Ondersteuning maximaal 8 USB 2.0-poorten
   USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-apparaten, levert USB 2.0 met 480 MB/s overdrachtssnelheden die tot 40 keer sneller zijn, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.

   C.P.R.(CPU Parameter Recall)
   Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.

   Green ASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.

   EZ Flash
   Via EZ Flash kunt u het BIOS updaten voordat het besturingssysteem start. Geen DOS-gebaseerde flash utility en opstartdiskettes meer nodig.