P5SD2-X

  P5SD2-X

  - Ondersteunt Intel Socket 775 Pentium D/Pentium 4/Celeron
  - SiS 656
  - Front Side Bus 800MHz
  - DDR2 667/533/400
  - Gb LAN
   Waardevol Moederbord voor Vandaag en Morgen

   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Pentium 4 CPU van Intel in LGA775-uitvoering. Dankzij 800MHz FSB, 1MB L2-cache, Hyper-Threading Technology en kloksnelheden tot 3,8GHz en hoger, is Intels LGA775 Pentium 4 een van de snelste desktop processoren van dit moment.


   Dual Core
   Profiteer van de buitengewone CPU-kracht van de nieuwste dual-core CPU. De geavanceerde verwerkingstechnologie bevat twee fysieke CPU-cores met individuele specifieke L2-caches om te voldoen aan de toenemende vraag naar krachtiger verwerkingscapaciteit.   Ondersteuning 64-bit CPU
   64-bit computergebruik, de volgende-generatie technologie die de huidige 32-bit architectuur gaat vervangen, zorgt voor geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door ondersteuning van zowel 64-bit als 32-bit architecturen.


   Intel EM64T
   Intel EM64T (Intel Extended Memory 64 Technology) laat processoren nieuw geschreven 64-bit code draaien en biedt toegang tot grotere hoeveelheden geheugen, wat buitengewone grafische prestaties en hogere gegevensverwerkingsnelheid oplevert. Digitale media-applicaties kunnen van de Intel EM64T profiteren via hoge-kwaliteit video- en audioverwerking alsmede 3D-rendering.


   Intel EIST
   Intel EIST (Enhanced Intel SpeedStep-technologie) past automatisch het Intel 64-bit processor voltage en de core frequentie aan op basis van de gevraagde systeemprestaties, en creëert zo een zelfbeheerde, laag-stroomverbruik, minder warme en stillere omgeving. Door de combinatie van Intel EIST en ASUS Q-fan technologie (past ventilatorsnelheden aan op basis van systeembelasting), biedt dit moederbord Intel-liefhebbers een uitmuntend stil, koel en efficiënt platform.

   Dual-channel DDR-technologie
   Dual-channel DDR-technologie verdubbelt de bandbreedte van uw systeemgeheugen en verbetert daarmee de systeemprestaties zodat alle bestaande geheugenoplossingen op de markt in de schaduw worden gesteld. Systeemknelpunten worden verwijderd via uitgebalanceerde architectuur en piekbandbreedtes tot maximaal 10,6GB/s.

   Intel 82540EM Gb LAN
   De Intel 82540EM Gb LAN-controller levert overdrachtsnelheden tot tien keer zo snel als conventionele 10/100 Ethernetverbindingen. Gigabit LAN is de netwerkstandaard voor de nabije toekomst en ideal voor het omgaan met grote hoeveelheden data zoals video, audio en spraak.

   PCI Express
   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een busbandbreedte die 4 keer zo hoog is als die van de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 presteert bovendien beter dan de PCI-interface dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte tot maximaal 500MB/s. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s, zoals Gigabit LAN, 1394b en hoge-snelheid RAID-systemen.


   A8V-MX's S/PDIF-out
   De A8V-MX's S/PDIF-out functie verandert uw computer in een hoogwaardig entertainmentsysteem met digitale connectiviteit voor krachtige speakersystemen.


   Unieke optie in BIOS
   Een unieke BIOS-optie maakt snel overklokken mogelijk tot maximaal 30% (afhankelijk van CPU en RAM). Het detecteert en optimaliseert automatisch alle relevante parameters en biedt daarmee zowel prestaties als stabiliteit.

   ASUS CrashFree BIOS 2
   CrashFree BIOS 2 laat gebruikers indien de originele BIOS beschadigd raakt de computer opnieuw opstarten en een auto-herstel procedure uitvoeren met gebruikmaking van de moederbord support CD.

   USB 2.0
   USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten.
   Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-randapparatuur, levert USB 2.0 op 480 MB/s overdrachtssnelheden die tot 40 keer zo snel zijn, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.

   ASUS MyLogo
   ASUS MyLogo personaliseert en voegt stijl toe aan uw systeem via aan te passen opstartlogo’s.

   ASUS EZ Flash
   Via ASUS EZ Flash kunt u het BIOS direct vanuit het BIOS setup-menu updaten. Geen DOS-gebaseerde flash utility en opstartdiskette meer nodig.