P5VDC-MX

  P5VDC-MX

  - Intel LGA775 Pentium D/Pentium 4/Celeron CPU
  - Dual-Core CPU
  - Intel Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready
  - DDR2 & DDR Combo
  - Integrated Graphics
  - PCI Express x 1
  - Serial ATA 3Gb/s (RAID0, RAID1, RAID0+1,5 & JBOD)

  *Only PCB R2.0 (or later version) supports FSB 1066 MHz

   Intel LGA775 Pentium 4 CPU
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel Pentium 4 CPU in LGA775-uitvoering. Met 800/533 MHz FSB, Hyper-Threading Technology en kloksnelheden tot 3,8 GHz en hoger, is Intels LGA775 Pentium 4 een van de snelste desktop-processoren van dit moment.
   (NB: Vanwege chipsetbeperkingen worden de Intel Enhanced Intel SpeedStep Technology, C1E en TM2 in dit model niet ondersteund).

   Ondersteunt Intel® Dual/Single-Core 65nm-processoren
   Dit moederbord ondersteunt Intel 65nm Pentium D/Intel Pentium 4/Celeron processoren. Dit ASUS-moederbord is de ideale oplossing om de prestaties van nieuwe-generatie processoren te verbeteren.

   VIA P4M800 PRO-chipset
   Via de VIA P4M800 PRO-chipset ondersteunt de ASUS P5VDC-MX DDR- en DDR2-geheugen, en Intels dual-core CPU voor snelle multi-tasking. Gecombineerd met de vier door de VT8251 South Bridge geboden Seriële ATA II-poorten met diverse RAID-opties en de PCI Express-interface, is dit moederbord een uitstekende basis voor een krachtige desktop.

   Krachtige Geïntegreerde Graphics
   De P5VDC-MX levert krachtige geïntegreerde 2D en 3D grafische prestaties en daarmee functionaliteit en waar voor uw geld.

   DDR & DDR2 Combo-ontwerp
   Dit moederbord ondersteunt 2 DDR- en 2 DDR2 DIMM-sloten voor ultieme flexibiliteit in systeemupgrades.

   Seriële ATA 3Gb/s
   De P5VDC-MX ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert zo verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en –opslag.

   RAID-functie
   De VIA VT8251 South Bridge laat gebruikers maximaal 4 SATA I/II harddisks installeren als een RAID0, 1, 0+1,5 en JBOD array. De grafische gebruikersinterface biedt bovendien een eenvoudige manier om aangesloten disk drives of disk arrays te configureren en beheren.

   PCI Express-architectuur
   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die de bestaande PCI-interface zal vervangen. PCI Express x1 presteert bovendien beter dan de PCI-interface dankzij z’n buitengewoon hoge bandbreedte tot maximaal 500 MB/s. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s, zoals Gigabit LAN, 1394b en hoge-snelheid RAID-systemen.

   Ondersteuning 10/100 Mbps LAN
   Eenvoudige connectiviteit met uw netwerk of breedbandverbinding via on-board LAN-poort, laat u online spelen zonder dure extra LAN-kaarten te kopen.

   ASUS Q-Fan technologie
   ASUS Q-Fan technologie past afhankelijk van de systeembelasting op intelligente wijze de ventilatorsnelheden aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.

   Ondersteuning maximaal 8 USB 2.0-poorten
   USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-apparaten, levert USB 2.0 met 480 MB/s overdrachtssnelheden die tot 40 keer sneller zijn, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.

   ASUS CrashFree BIOS2
   De CrashFree BIOS2-optie bevat nu de BIOS autoherstel-functie op een support CD. Gebruikers kunnen bij afwezigheid van een bootdisk hun systeem opstarten vanaf de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS autoherstel-proces lopen. ASUS-moederborden bieden gebruikers nu de gelegenheid deze beschermingsoptie te gebruiken zonder geld uit te hoeven geven voor een optionele ROM.