P5W DH Deluxe

  P5W DH Deluxe

  ASUS Digital Home Serie

  - Intel® Quad-core CPU Gereed
  - LGA775-socket voor Intel Core2 Duo, Core2 Extreme en volgende-generatie Multi-core CPU
  - Intel 975X + Intel ICH7R 1066/800MHz
  - Dual-channel DDR2 800/667/533 max. 8GB
  - 2 x PCI-E x16 / 2 x PCI-E x1/ 3 x PCI
  - Ondersteuning ATI CrossFire-videokaarten
  - Intel Matrix Storage-technologie
  - Dual Gigabit LAN
  - Dolby Master Studio-technologie
  - ASUS EZ-Backup
  - ASUS Digital Home functies


  * voor P5W DH DELUXE bezitters.
  De P5W DH Deluxe is speciaal ontwikkeld voor Gamers, Personal Workstation, SoHo, high-end en multi-tasking PC-gebruikers.

  Digital Home
  De opkomst van de digitale woning is te vergelijken met een tsunami die klaar staat om de PC-industrie over te nemen. Om te genieten van het gedigitaliseerde gemak heeft u een ASUS Digital Home-serie moederbord nodig, een systeem dat specifiek voor dit doel is ontworpen. Het ASUS Digital Home-serie moederbord stelt gebruikers in staat de computer op afstand te bedienen, een draadloos netwerk op te zetten om te profiteren van draadloze Skype-telefonie, mobiele apparaten zelfs op te laden als de computer uitgeschakeld is, en automatisch een back-up te maken van de database. Geniet van het comfort van de digitale woning die u verdient.

  P5W DH DELUXE
  De ASUS P5W DH Deluxe is speciaal ontwikkeld voor Gamers, Personal Workstation, SoHo, high-end en multi-tasking PC-gebruikers. De Intel 975X is Intels meest hoogwaardige desktop chipset, ontworpen ter ondersteuning van Intels volgende-generatie CPU, ATI CrossFire Graphics, maximaal 8GB dual-channel DDR2 800/667/533-architectuur, 1066/800 FSB (Front Side Bus). Bouw eenvoudig een entertainment PC of creëer een multimediaomgeving dankzij z’n buitengewoon hoge bandbreedte. Samen met de Seriële ATA-poorten, mogelijk gemaakt via de in ICH7R South Bridge geïntegreerde SATA 3Gb/s RAID-controller, is de Intel 975X ideaal voor multi-tasking verwerkingen en gegevensbeveiliging.

  Industrie Standaard
  Intel LGA775 Pentium 4 CPU
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel Pentium 4 CPU in LGA775-uitvoering. Met 1066/800MHz FSB en Hyper-Threading Technology is Intels LGA775 Pentium 4 een van de snelste desktop-processoren van dit moment.

  Intel® 65nm Dual-Core CPU ondersteuning
  Dit moederbord ondersteunt Intel Pentium D/Pentium 4/Celeron dual-core processoren gebouwd op de 65-nanometer (nm) procestechnologie met koperen interconnect.

  Intel® MPT (Intel® Memory Pipeline Technology)
  De Intel® Memory Pipeline Technology (Intel MPT) levert additionele prestaties op systeemniveau door de geheugentoegang tussen CPU en systeemgeheugen te optimaliseren, en maakt verbeterde prestaties mogelijk op standaard bedrijfsspecificaties.

  ATI CrossFire-technologie
  ATI's CrossFire verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendering snelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om de schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFire mikt raak via de hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen waar u om vraagt.

  Digital Home functies
  ASUS EZ-Backup™
  Anderen garanderen uw harde schijf, EZ-Backup garandeert uw gegevens op de harde schijf.

  Geen driver, geen configuratie, gewoon plug & play RAID om onmiddellijk een back-up te maken van uw gegevens. Exclusief voor ASUS EZ-Backup™, kunnen gebruikers SATA2-technologie benutten voor het arrangeren van een RAID1- (standaard) of RAID0-systeem, zonder BIOS of enige andere set-up. EZ-Backup™ is ideaal voor iedereen die de gegevens op de harde schijf wil beveiligen maar geen last wil hebben van gecompliceerde softwareconfiguraties. EZ-Backup™ let voor u op uw gegevens.


  Asus DH Afstandsbediening™
  Eindelijk is hij er, de gemakkelijke afstandsbediening voor uw PC!

  Even voorstellen: de DH Afstandsbediening™, een gemakkelijke PC-afstandsbediening die gebruikers vanuit hun luie stoel ongeëvenaarde controle geeft over hun PC’s. Met een druk op een knop kunnen gebruikers snel hun PC’s aan of uit zetten, de computer in slaapstand zetten en het geluidsvolume van de machine verlagen. Bovendien laat revolutionaire ASUS-technologie gebruikers draadloze apparaten gebruiken zoals Skype en draadloze Access Points terwijl de computer nog in slaapstand is. Uiteraard geeft het u tevens alle functies van een meer traditionele afstandsbediening, zoals volumecontrole, afspelen, pauze, fast-forward orfrewind. Gebruikers kunnen de knoppen tevens aanpassen om te voldoen aan specifieke behoeften. Met de DH Afstandsbediening™ in uw hand doet u op afstand meer met uw PC!


  ASUS WiFi-AP Solo
  Waarom een draadloze AP kopen terwijl u dit ook on-board kunt hebben?

  De WiFi AP Solo™ zorgt voor een nieuw veelzijdigheidsniveau voor uw PC, waarmee het mogelijk wordt een compleet draadloos thuisnetwerk te creëren in ofwel AP-, ofwel draadloze client-modus. Gebruikers kunnen LAN-games spelen, verbinding maken met het Internet, toegang krijgen tot printers en deze delen, en Skype overal gebruiken waar men bereik heeft. De WiFi-AP Solo™ biedt deze functies zelfs indien de PC in slaapstand is, zodat gebruikers Skype echt kunnen gebruiken als vervanger voor traditionele telefonie. WiFi-AP Solo is een on-board optie, zodat gebruikers zich de kosten van een extra WiFi AP uitsparen.


  ASUS MP3-In™
  Verander uw mp3-speler in een stereosysteem!

  U kunt uw PC uitzetten, en toch nog gebruik maken van uw computerspeakers voor een van uw draagbare muziekspelers. Betere geluidskwaliteit zonder verdere kosten voor stereoapparatuur.

  ASUS Q-Connector
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels van het frontpaneel van de behuizing in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

  Geavanceerd Thermisch Ontwerp
  ASUS heeft zich speciale inspanningen getroost om de thermische vraagstukken rond het moederbord aan te pakken, en dan vooral waar het gaat om de gebieden die de CPU, voeding, North Bridge en South Bridge huisvesten.
  Stack Cool 2
  Stack Cool 2 is een ventilatorloze, geluidloze koelingoplossing die exclusief door ASUS wordt aangeboden. Het draagt door kritieke onderdelen gegenereerde warmte doeltreffend over naar de andere zijde van het speciaal ontwikkelde PCB (Printed Circuit Board) en zorgt zo voor effectieve warmteafvoer. Het resultaat is een temperatuurdaling van maximaal 20 graden!.

  8 Fasen Voedingsontwerp
  Het ASUS 8-Fasen Voedingsontwerp beschermt CPU en voedingsmodule tegen het risico van stroompieken, wat de levensduur van de CPU aanzienlijk verlengt en het systeem stabieler maakt. Bovendien zorgt het voor veel efficiëntere werking zodat minder warmte wordt gegenereerd dan conventionele voedingsoplossingen en dus een koele systeemomgeving wordt bereikt. Dankzij deze sterke energiebron is dit moederbord ideaal voor overklokken.

  Ventilatorloos Ontwerp: Heat-pipe Thermische oplossing
  Koelingventilatoren vormen een populaire thermische oplossing, maar zorgen tevens voor geluidsoverlast en mogelijke storingen. Het ventilatorloze concept van ASUS-moederborden is specifiek ontwikkeld om een koele omgeving te bieden zonder al deze bagage. De heat pipe, heatsinks en strategische lay-out van het moederbord zijn op maat gemaakt om warmte op de meest efficiënte wijze af te voeren..

  ASUS twee-slots thermisch ontwerp (ASUS-exclusief)
  ASUS exclusieve twee-slots thermische ontwerp

  ASUS’ twee-slots thermische ontwerp biedt een betere luchtstroom en lagere VGA-kaart temperatuur dan de één-slots ontwerpen van andere merken, wat tevens zorgt voor betere systeemstabiliteit en een langere levenscyclus van componenten.

  Maximizing gaming performance
  Native DDR2 800-ondersteuning
  Om topprestaties te realiseren, hebben ASUS-technici met succes het ware potentieel van het DDR2-geheugen ontsloten. Native DDR2 800 maximaliseert systeemprestaties door het knelpunt te verwijderen tijdens het overklokken van zowel CPU als geheugen, en levert zo fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

  ASUS Hyper Path3
  Gegevensoverdrachten binnen het systeem worden mogelijk gemaakt door verschillende mechanismen die het versturen en ontvangen van opdrachten tussen componenten synchroniseren. Helaas veroorzaken deze mechanismen gegevensoverdrachtvertragingen oftewel latentietijd. De unieke Hyper Path 3-optie vermindert de latentietijd tijdens gegevensoverdrachten aanzienlijk en laat gebruikers zo kennismaken met de echte kracht van hun computers.

  AI NOS™
  Applicaties zoals 3D-spellen en videobewerking vergen een enorme hoeveelheid systeembronnen.
  Injecteer wat extra "brandstof" in uw CPU! De gepatenteerde AI NOS™ (Non-delay Overclocking System) technologie detecteert op intelligente wijze de systeembelasting en verbetert automatisch de prestaties voor de meest veeleisende taken. In tegenstelling tot andere dynamische overkloktechnieken reageert AI NOS™ veel sneller en bevredigt zo uw oneindige behoefte aan snelheid.
  .

  PEG Link
  Deze nieuwste technologie, PEG (PCI Express Graphics) Link Modus, is een unieke optie die het gebruikers mogelijk maakt de prestaties van de grafische kaart te verbeteren tot superieure videokwaliteit.
  PEG Link laat gebruikers de GPU- en VGA-geheugendoorvoer verhogen via het moederbord BIOS, op dezelfde wijze als systeembus en geheugenbus worden getweakt. PEG Link Modus maakt krachtige videoprestaties mogelijk op DX8- en DX9-applicaties. ASUS-technici hebben met de grootste zorg de parameters afgesteld voor elke individuele PCI Express-kaart om systeemstabiliteit te bieden tijdens hoge-snelheid grafische operaties.

  Precision Tweaker
  Precision Tweaker is ontwikkeld voor serieuze overklokkers. Het biedt manieren om de systeemprestaties centimeter-voor-centimeter en stap-voor-stap te verbeteren om zo maximale prestaties te bereiken! Alles draait hier om het meeste uit uw machine halen en trots te zijn op uw maatwerkcomputer. Precision Tweaker biedt overklokopties voor de belangrijkste onderdelen van het systeem: CPU, geheugen, PCI-Express en Front Side Bus.
  vDIMM
  Bepaal zelf hoeveel stroom naar de geheugenmodules gaat. ASUS geeft u 8-staps voltagecontrole naar de DIMM
  vCore
  Ontdek "exact" hoeveel stroom uw CPU nodig heeft. Stem het nauwkeurig af in stappen van 0,0125 volt!
  PCI-Express x16 Frequency
  Ontdek de frequentieopties van uw PCI-Express x16 videokaart.
  SFS
  SFS (Stepless Frequency Selection) maakt FSB tuning mogelijk van 100MHz tot 450MHz in stappen van 1MHz.
  Maximaliseren van spelprestaties
  Dolby Master Studio
  Iemand die echt verstand heeft van goed entertainment waardeert goede akoestische presentie. De AI Lifestyle-serie moederborden biedt 8-kanaals audio-output en geluidsspecificaties die hoger liggen dan die van DVD. Geniet van een ware thuisbioservaring via de fantastische Dolby Master Studio en hoor uw films in 7.1 surround sound. Waardeer de geluidskwaliteit van de P5LD2 Deluxe en verwen uw gehoorvermogen.
  - Dolby Prologic IIx -Dolby Digital EX
  - Dolby Koptelefoon -Dolby Virtuele speaker

  CrashFree BIOS 3
  De ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van het aanschaffen van een vervangende BIOS-chip..

  EZ-Flash2
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijke BIOS update hulpprogramma. Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten en het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

  SATA on the Go
  De M2N-SLI Deluxe ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt intelligente set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.

  Dual Gigabit LAN
  Het geïntegreerde dual Gigabit LAN-ontwerp laat een pc dienen als netwerk gateway voor het beheer van verkeer tussen twee afzonderlijke netwerken. Deze mogelijkheid garandeert snelle gegevensoverdracht van WAN naar LAN zonder enige toegevoegde arbitrage of latentie. Geen knelpunt meer bij het afhandelen van grote hoeveelheden gegevens zoals video, audio en spraak.
  .

  IEEE 1394a
  De IEEE 1394-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisies, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

  Compliantie met de RoHS Richtlijn
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances (RoHS)’. Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.

  S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een optische of coax S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt het mogelijk digitale audio over te zetten zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

  InterVideo® Media Launcher (OEM versie)
  ASUS-moederborden worden, ter verdere versterking van het leiderschap in de IT-industrie, nu geleverd inclusief de veelzijdige InterVideo Media Launcher. Deze multifunctionele softwareset bevat de nieuwste multimediasoftware, die de multimediamogelijkheden van ASUS-moederborden volledig tot hun recht laat komen! (OEM-versie)