Deals
Support

RT-AC1200G+

AC1200 dual-band wifi-router met vier 5dBi-antennes en ouderlijk toezicht, vloeiende 4K video streaming van YouTube en Netflix
  • 802.11ac en gelijktijdige dual-band connectiviteit levert tot 1167 Mbps datasnelheid voor vloeiende streaming van 4K-video's van YouTube en Netflix
  • 4 vaste 5dBi-antennes en AiRadar bundelvormende technologie versterken draadloze dekking
  • Multifunctionele USB 2.0-poorten voor 3G/4G, printer, bestanden delen en media streaming
  • Gigabit Ethernet-poorten voor snelle, betrouwbare internetprestaties, speciaal voor UHD-gaming en streaming
  • Stel via ouderlijk toezicht tijdbeperking & website filters in om kinderen te beschermen tegen mogelijke gevaren
  • ASUSWRT dashboard gebruikersinterface zorgt voor eenvoudige installatie in 30 seconden, met robuuste netwerkbewaking en -controle
OP product mainImage

Consequent geprezen voor topkwaliteit netwerken!

Lezerskeus, voor het 6e jaar op rij! (2012-2017)
"Geen merk is meer waarschijnlijk om te worden aanbevolen dan ASUS. Het bedrijf krijgt uitstekende cijfers voor installatiegemak en betrouwbaarheid." - PC Magazine >>Meer info.

Recommended Excellence Award voor beste routermerk, PC Pro Technology Excellence Awards 2016.

Essentiële AC Upgrade met ononderbroken wifi-dekking

De ASUS RT-AC1200G+ dual-band Wireless-AC1200 gigabit-router met vier high-gain antennes en hoogvermogentechnologie levert een extreem groot operationeel bereik. De 802.11ac high-speed prestaties zijn perfect voor het streamen van 4K Ultra HD video's, online gaming met ondersteuning voor de nieuwste generatie spelconsoles zoals de Xbox One en PlayStation® 4 en het uitvoeren van andere bandbreedte-intensieve taken. De multifunctionele USB 2.0-poort maakt het delen van printers, harde schijven en 3G/4G mogelijk; terwijl ondersteuning van ASUS AiDisk u in staat stelt bestanden vanaf uw thuis-pc te openen, delen en streamen naar met het internet verbonden apparaten.

Ervaar ultrahoge draadloze snelheden

Aangedreven door de nieuwe Broadcom-chipset, levert de RT-AC1200G+ supersnelle Gigabit Wireless-AC snelheden tot 867Mbps op de 5GHz-band, dat is 3 keer sneller dan standaard Wireless-N. Deze high-performance draadloze router laat u zonder een bekabelde verbinding profiteren van uiterst vloeiende online gaming, vlotter surfen op het web en andere bandbreedte-eisende taken.


Extreem groot werkingsbereik dankzij hoogvermogentechnologie

Groter operationeel bereik en krachtigere transmissies zijn perfect voor grotere huizen en kantoren, met dank aan de twee verwijderbare hoogvermogen antennes en een verbeterde eindversterker. Behalve van een grotere dekking profiteren gebruikers ook van hoge 802.11ac snelheden voor elke behoefte.

AiRadar verbetert de WiFi prestaties

ASUS AiRadar versterkt op slimme wijze de draadloze connectiviteit via 802.11ac-technologie, hoogvermogen versterking en exclusieve ASUS RF fijnafstelling. Dit zorgt voor grotere dekking, verhoogt de dynamische datasnelheid en verbetert de stabiliteit.

ASUS Router-app

Bedien het netwerk overal

In onze steeds meer op mobiel gebruik afgestemde levens, is het hebben van controle over het netwerk via een app belangrijker dan ooit. De nieuwe ASUS Router App is vanaf de basis ontworpen om zowel intuïtief als robuust te zijn. Hij stelt gebruikers in staat de router in te stellen, netwerkverkeer te beheren, verbindingsproblemen vast te stellen en zelfs firmware te updaten, alles zonder de pc te hoeven opstarten.
» Meer info

Klik hieronder om te downloaden.


 

Dual-band connectiviteit voor compatibiliteit en prestaties

Door gelijktijdige 2.4GHz en 5GHz-banden te leveren met snelheden tot respectievelijk 300Mbps en 867Mbps, biedt de RT-AC1200G Plus een totale gecombineerde bandbreedte van maximaal 1167Mbps. Basistaken zoals surfen op het web en bestanden downloaden kunt u uitvoeren via de 2.4GHz-band, terwijl u tegelijkertijd soepel meerdere apparaten 4K Ultra HD video's kunt laten streamen, of online gaming en andere bandbreedte-eisende toepassingen kunt ondersteunen op de minder volle 5GHz-band.

Voeg externe opslag, printers en andere apparaten toe aan uw netwerk

Maak van de RT-AC1200G+ een media- en apparatuurcentrum. Sluit via de ingebouwde USB 2.0-poort externe opslagstations, printers, scanners en vele andere USB-apparaten aan om deze te delen met uw genetwerkte pc's. Door de apparaten in een netwerk op te nemen, zijn ze gemakkelijker dan ooit te benaderen. 

 

Selecteer eenvoudig uw favoriete modus

De RT-AC1200G+ met EZ Switch biedt de flexibiliteit om eenvoudig te kiezen tussen router- of access point-modi. Router-modus is de standaard draadloze en bekabelde werking, terwijl de access point-modus verbinding maakt met bekabelde routers, om direct draadloze mogelijkheden toe te voegen.

Selecteer direct router- en access point-modi met de extra snelle instellingen van de gebruiksvriendelijke interface. Geen vertragingen en geen gedoe - ongeacht uw situatie, maak een keuze en u bent verbonden.


De webgebaseerde ASUSWRT grafische gebruikersinterface biedt gemakkelijke toegang tot het in 30 seconden en 3 stappen uit te voeren installatieproces. Dit is ook de plaats waar alle geavanceerde opties van de RT-AC1200G+ zijn te configureren. Meer info over ASUSWRT.

Met de Virtual Private Network (VPN) server en VPN-client krijgt u op afstand toegang tot het thuisnetwerk of surft u versleuteldop het internet, zonder dat betaalde VPN-diensten of een eigen VPN-server nodig zijn.

U kunt al uw muziek, video's en foto's opslaan op de aangesloten USB-opslag en deze via AiPlayer streamen naar elk mobiel apparaat — nooit meer ruimtetekort op uw mobiele telefoon.

Geavanceerd ouderlijk toezicht helpt uw kinderen te beschermen tegen een internetverslaving. U kunt de tijdstippen beperken dat elk apparaat toegang heeft tot het internet door geplande tijdslimieten toe te passen.

Speel multimediabestanden op via USB met de router verbonden opslagapparaten af op een breed scala aan compatibele apparaten, zoals pc's, tablets en smart tv's.

Blijf up-to-date!

Vergeet niet om altijd de firmware van uw apparaat up-to-date te houden, zodat u kunt profiteren van de allernieuwste verbeteringen op het gebied van service en veiligheid — en over opwindende nieuwe functies te beschikken! Meer informatie over het bijwerken van nieuwe firmware.

* ASUS ontving de hoogste numerieke score wat betreft draadloze routers in het J.D. Power 2015 Wireless Router tevredenheidsonderzoek, gebaseerd op 2.716 reacties van 8 bedrijven waarbij de tevredenheid met draadloze routers werd gemeten in de periode november-december 2015. Uw ervaringen kunnen verschillen. Bezoek jdpower.com

comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
WiFi-routers