RT-AC2400

  • Waar te koop

Ervaar ultrahoge
draadloze snelheden

Aangedreven door 5e generatie wifi (5G wifi) en 256QAM-technologie, geeft de nieuwe 802.11ac-chipset de RT-AC2400 hogere draadloze snelheden dan N-technologie. Op 2.4GHz behaalt hij 600Mbps, terwijl op de 5GHz-band zelfs een razendsnelle 1733Mbps wordt bereikt. De verbeterde bandbreedte biedt de hogere capaciteit die nodig is om thuis beter van wifi te genieten. Profiteer zonder een bekabelde verbinding van uiterst vloeiende online gaming, vlotter internet en andere bandbreedte-hongerige taken.

De RT-AC2400 levert supersnelle gigabit wireless-AC snelheden die 3 keer sneller zijn dan standaard wireless-N
Wifi-snelheid
AC
1733Mbps
N
433Mbps

*Vergeleken met N900-router

ASUS QoS

ASUS QoS zorgt voor inkomende en uitgaande bandbreedte op zowel bekabelde als draadloze verbindingen. U kunt elk clientapparaat voorzien van verschillende maximumsnelheden voor downloads en uploads, en u kunt uw online gaming en HD-streaming als hoogste prioriteit instellen, om een einde te maken aan lag-problemen.

U kunt uw online gaming en HD-streaming als hoogste prioriteit instellen, om de beste internetverbinding met ASUS QoS te waarborgen
U kunt uw online gaming en HD-streaming als hoogste prioriteit instellen, om de beste internetverbinding met ASUS QoS te waarborgen
De ASUS RT-AC2400 is voorzien van Multi-User MIMO, waardoor de RT-AC2400 meerdere apparaten tegelijk kan dienen.

Meervoudige capaciteit wifi met revolutionaire MU-MIMO technologie

MU-MIMO geeft elk compatibel apparaat3 een eigen dedicated full-speed wifi-verbinding, zodat meerdere apparaten op hetzelfde moment verbinding kunnen maken zonder het netwerk te vertragen. In feite kan de RT-AC2400 verbinding maken met meerdere MU-MIMO-compatibele clients tegelijk, elk apparaat op diens maximale snelheid, in tegenstelling tot standaard single-user MIMO waarbij afzonderlijke apparaten moeten wachten op sequentiële transmissies.

Ouderlijk toezicht

Houd uw kinderen veilig terwijl ze het internet verkennen. U kunt de internetactiviteiten in de gaten houden en de tijdstippen beperken dat elk apparaat toegang heeft tot het internet, door geplande tijdslimieten toe te passen.

Ouderlijk toezicht helpt u uw gezin veilig te houden wanneer ze het internet verkennen.
Ouderlijk toezicht helpt u uw gezin veilig te houden wanneer ze het internet verkennen.

Ultieme usb-snelheid en -veelzijdigheid

USB 3.1 (Gen1) biedt tot tien keer hogere gegevensoverdrachtssnelheden dan USB 2.0. De RT-AC2400 is perfect voor het delen van bestanden en multimedia, terwijl ASUS AiDisk toegang op afstand en het snel streamen van content biedt.

De ASUS RT-AC2400 beschikt over USB 3.1 (Gen 1), perfect voor het delen van bestanden

1 Reset

2 WPS

3 DC socket

4 Aan/uit-schakelaar

5 USB 3.0

6 WAN-poort

7 Gigabit LAN poort 1-4

Robuuste controle en optimalisatie met ASUSWRT

Configureer, bewaak en beheer met de ASUSWRT dashboard-gebruikersinterface netwerktoepassingen allemaal vanuit één intuïtieve zone. Met 30 seconden installatie, detectie van meerdere apparaten en flexibele instellingen haalt ASUSWRT het beste uit netwerkprestaties.

comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
WiFi-routers