RT-AC57U V3

AC1200 dual-band Gigabit wifi-router met MU-MIMO , AiMesh voor mesh wifi-systeem en ouderlijk toezicht, voor vloeiende streaming van 4K video's van YouTube en Netflix
  • AiMesh-ondersteuning - Maak verbinding met andere compatibele ASUS-routers om een ​​krachtig en flexibel wifi-netwerk voor het hele huis te creëren
  • Gelijktijdige 300Mbps (2.4GHz) en 867Mbps (5GHz) voor snellere wifi-verbindingen.
  • 4 Gigabit LAN-poorten bieden uitgebreide connectiviteit en 1 USB 2.0-poort stelt u in staat om een USB-disk aan te sluiten voor het snel delen van bestanden.
  • ASUSWRT-dashboard voor eenvoudige routerconfiguratie en -beheer.
  • Met de intuïtieve ASUS Router-app heeft u overal controle over het netwerk.
  • 802.11 AC beamforming en vier krachtige antennes optimaliseren uw wifi-bereik.
OP product mainImage

Dual-band connectiviteit voor compatibiliteit en prestaties

Door gelijktijdige 2.4GHz en 5GHz-banden te leveren met snelheden tot respectievelijk 300Mbps en 867Mbps, biedt de RT-AC57U V3 een totale gecombineerde snelheid van maximaal 1167Mbps. U kunt basistaken zoals surfen op het web en het downloaden van bestanden uitvoeren op de 2.4GHz-band, terwijl u tegelijkertijd meerdere apparaten probleemloos 4K UHD-video's kunt laten streamen of online gaming en andere bandbreedte-intensieve toepassingen kunt ondersteunen op de rustigere 5GHz-band.

Uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden

De RT-AC57U V3 is uitgerust met vier Gigabit LAN-poorten die tot 4Gbps tegelijk kunnen produceren. Smart tv's, spelconsoles, decoders, mediaspelers, NAS-opslagapparaten en meer kunnen nu hun eigen poorten hebben, wat de RT-AC57U V3 de lag-loze media hub van uw woning maakt.

Wifi range extender werkt perfect met elke wifi-router

Probleemloos bestanden delen
AiDisk

AiDisk stelt u in staat om bestanden op de USB-schijf te delen via het internet. U kunt uw eigen domeinnaam voor de FTP-server aanmaken om vervolgens bestanden te delen met vrienden.

Krachtig wifi-systeem voor de hele woning.
Zoals u het wilt.

In de meeste gevallen kan de RT-AC57U V3 vlotte, betrouwbare wifi leveren naar elk deel van de woning. Wifi-dekking kan echter worden beïnvloed door veel factoren, zoals kamerindeling, bouwmaterialen en zelfs meubels. ASUS AiMesh is een innovatieve nieuwe routerfunctie die deze problemen oplost. Het creëert een wifi-netwerk voor de hele woning door gebruik te maken van meerdere ASUS-routers. AiMesh is krachtig, flexibel en kan een mix van ASUS-routermodellen gebruiken - en beschermt zo eerdere investeringen! AiMesh geeft je tijdbesparende centrale controle en naadloze roamingmogelijkheden. AiMesh is wifi om op te vertrouwen - voor alle apparaten, de hele tijd!

  • Verander uw ASUS-routers in een wifi-systeem voor het hele huis, via een eenvoudige firmware-update
  • Mix en match voorkeursmodellen van geselecteerde ASUS-routers
  • Creëer een wifi-netwerk met ofwel een enkele SSID of met meerdere SSID's
  • Alle routerfuncties werken op het gehele wifi-systeem

Verbeterd wifi-bereik

De vier externe, krachtige antennes op de RT-AC57U V3 verbeteren het wifi-bereik en de multi-apparaat prestaties in uw woning.

Naadloze uitbreiding van het AiMesh wifi-systeem.

Geoptimaliseerd voor online gaming en HD streaming

ASUS QoS zorgt voor inkomende en uitgaande bandbreedte op zowel bekabelde als draadloze verbindingen. U kunt uw online gaming en HD-streaming als hoogste prioriteit instellen, om een einde te maken aan uw lag-problemen.

Naadloze uitbreiding van het AiMesh wifi-systeem.

ASUS Router-app om uw netwerk overal te bedienen

In onze steeds meer op mobiel gebruik afgestemde levens, is het hebben van controle over het netwerk via een app belangrijker dan ooit. De nieuwe ASUS Router App is vanaf de basis ontworpen om zowel intuïtief als robuust te zijn. Hij stelt gebruikers in staat de router in te stellen, netwerkverkeer te beheren, verbindingsproblemen vast te stellen en zelfs firmware te updaten, alles zonder de pc te hoeven opstarten. » Meer info

Klik hieronder om te downloaden.

Download bij Google Play Download via de App Store
U hebt overal toegang tot uw ASUS-router dankzij de ASUS Router App.

Focus op uw gezin

Houd uw kinderen veilig terwijl ze het internet verkennen. Alle benodigde beheerfuncties op één plaats en de intuïtieve interface maken het super eenvoudig om beveiligingsinstellingen te bekijken en toe te passen op alle apparaten van individuele gezinsleden.

VPN server-geschikt

Configureer eenvoudig een VPN-server om te browsen op het web en voor toegang tot data via een versleutelde verbinding - ongeacht uw locatie.

Wifi range extender werkt perfect met elke wifi-router

Robuuste controle en optimalisatie met ASUSWRT

Met de ASUSWRT dashboard gebruikersinterface installeert, controleert en bedient u netwerktoepassingen allemaal vanuit één intuïtieve zone. Met 30 seconden installatie, detectie van meerdere apparaten en flexibele instellingen haalt ASUSWRT het beste uit netwerkprestaties.

comparison icon
Compare (0)