AC750 dual-band ADSL/VDSL wifi modem router met ouderlijk toezicht
 • 2-in-1-ontwerp
  Dubbele WAN-poorten voor dubbel gebruik - als wifi-router en DSL-modem
 • Geweldige compatibiliteit
  Compatibel met ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, glasvezel en kabeldiensten
 • Intuïtieve ASUS Router-app
  Beheer uw netwerk overal, zonder een pc te hoeven opstarten.
 • Ouderlijk toezicht
  Houd toezicht op en filter internetactiviteiten voor uw gezin en kinderen
 • Ondersteuning VPN server en client
  Krijg op afstand toegang tot uw thuisnetwerk via een versleutelde privéverbinding
DSL-AC750

Toekomstbestendige veelzijdigheid met 802.11ac draadloze snelheden

De ASUS DSL-AC750 is een ADSL/VDSL 802.11ac wifi modem router met gecombineerde dual-band datasnelheden tot 733Mbps. Op de 5GHz-band geeft 802.11ac draadloze datasnelheden van 433Mbps, terwijl de 2.4GHz 802.11n prestaties ondersteunt van 300Mbps. Compatibel met ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, glasvezel- en kabeldiensten, topspecificaties maken de toekomstbestendigheid compleet.
ASUS AiRadar verbetert de wifi-stabiliteit en verbetert de dekking drastisch. De gebruiksvriendelijke ASUSWRT grafische gebruikersinterface ontketent de kracht van de DSL-AC750 en geeft u robuuste controle over het optimaliseren van uw netwerk. Configuratie in 30 seconden en eenvoudig beheer van het dataverkeer laat zelfs netwerkbeginners profiteren van zijn geavanceerde functies, terwijl gevorderde gebruikers enthousiast zullen zijn over de IPv6-ondersteuning, meerdere draadloze SSID's en versleutelde VPN-toegang.

Eén apparaat, twee functies

Met keus uit DSL of Ethernet WAN-verbindingen, kan de DSL-AC750 worden gebruikt als DSL-modem plus draadloze router, of als standalone draadloze router. U kunt de modus kiezen die bij behoeften past en zo energie en ruimte besparen door twee afzonderlijke stroomverbruikende apparaten te vervangen. Of het nu gaat om een basis thuisopstelling of een geavanceerd draadloos netwerk, de DSL-AC750 biedt de flexibiliteit die u nodig hebt. U kunt ook twee modi tegelijk laten werken en deze beheren met de dubbele WAN-functie van ASUSWRT

De DSL-AC750 ondersteunt alle gangbare typen DSL-verbindingen, inclusief ADSL2, ADSL2+, ADSL en VDSL2. Dankzij de Ethernet WAN-optie kan hij ook probleemloos worden gebruikt met elk glasvezel- of kabelgebaseerd modem met Ethernetaansluiting. Dit maakt hem ideaal voor degenen die van plan zijn om hun ISP in de toekomst te upgraden.

Keuze uit DSL- of Ethernet WAN-verbindingen.

Verbeterd signaalbereik en stabiliteit

ASUS AiRadar verbetert op intelligente wijze draadloze verbindingen met behulp van de exclusieve ASUS RF fine-tuning. Dit waarborgt uitgebreide dekking, verhoogt de dynamische datasnelheid en verbetert de stabiliteit.

ASUS AiRadar verbetert op intelligente wijze draadloze verbindingen

Eenvoudige installatie in 3 stappen via uw tablet, smartphone of pc

Gebruik uw smartphone, tablet of pc om uw ASUS-router moeiteloos in te stellen in minder dan 30 seconden* en in slechts 3 eenvoudige stappen. Sluit de kabels eenvoudigweg aan op de router, open een webbrowser en volg de installatiewizard om u binnen een mum van tijd op het internet te krijgen.
* Door ASUS geteste en geverifieerde installatietijd. Daadwerkelijke duur kan variëren per ISP, specifiek verbindingstype, locatie en andere factoren.

Eenvoudige installatie in 3 stappen

ASUS Router-app
Beheer uw netwerk overal

In onze steeds meer op mobiel gebruik afgestemde levens, is het hebben van controle over het netwerk via een app belangrijker dan ooit. De nieuwe ASUS Router App is vanaf de basis ontworpen om zowel intuïtief als robuust te zijn. Hij stelt gebruikers in staat de router in te stellen, netwerkverkeer te beheren, verbindingsproblemen vast te stellen en zelfs firmware te updaten, alles zonder de pc te hoeven opstarten. » Meer info

Klik hieronder om te downloaden.

Download bij Google Play Download bij de App Store
ASUS Router-app voor eenvoudige installatie

Eigen wifi voor bezoekers

Deel uw internetverbinding veilig met gasten, zonder persoonlijke wachtwoorden of netwerk resources te hoeven delen. Het ASUS Gastennetwerk ondersteunt tot zes afzonderlijke gastnetwerken, elk met zijn eigen gebruikslimiet en wachtwoord. Gasten krijgen geen toegang tot uw primaire netwerk of eventuele andere aangesloten apparaten.

ASUS Gastennetwerk ondersteunt tot zes afzonderlijke gastennetwerken

VPN-server en client voor versleutelde verbinding op afstand

Met de Virtual Private Network (VPN) server en VPN-client krijgt u op afstand toegang tot het thuisnetwerk of surft u versleuteld op het internet, zonder dat betaalde VPN-diensten of een eigen VPN-server nodig zijn.

VPN-server en client voor versleutelde verbinding op afstand

Robuuste controle en optimalisatie met ASUSWRT

Met de ASUSWRT dashboard-gebruikersinterface installeert, bewaakt en bedient u netwerktoepassingen allemaal vanuit één intuïtieve zone. Met 30 seconden installatie, detectie van meerdere apparaten en flexibele instellingen haalt ASUSWRT het beste uit uw netwerkprestaties. Dubbele WAN maakt twee aansluitingen/ISP's op één router mogelijk, met load balance en failover-modus voor extra stabiliteit en redundantie om ononderbroken internettoegang te waarborgen.

ASUSWRT haalt het beste uit uw netwerkprestaties.

Blijf up-to-date!

Vergeet niet om altijd de firmware van uw apparaat up-to-date te houden, zodat u kunt profiteren van de allernieuwste verbeteringen op het gebied van service en veiligheid — en over opwindende nieuwe functies te beschikken! Meer informatie over het bijwerken van nieuwe firmware.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)