AC3100 dual-band ADSL/VDSL Gigabit wifi modem router, met ondersteuning van AiProtection-netwerkbeveiliging aangedreven door Trend Micro en ouderlijk toezicht
 • Ultrasnelle wifi - De DSL-AC88U is voorzien van NitroQAM™ (1024-QAM) technologie om een gecombineerde snelheid van maximaal 3167Mbps te leveren voor bandbreedte-intensieve taken.
 • Toekomstvaste DSL-compatibiliteit - Ondersteunt ADSL, ADSL 2/2+, VDSL2 en de nieuwste G.fast-breedbandverbindingen.
 • Totale flexibiliteit met DSL- of Ethernet-internetverbindingen - De DSL-AC88U heeft meerdere manieren om verbinding te maken met het internet, met een keuze uit DSL voor een ADSL/VDSL-verbinding of een Ethernetpoort voor glasvezel- of kabelgebaseerde modems, wat het ideaal maakt voor een toekomstige ISP-upgrade.
DSL-AC88U

Naadloze ervaring met NitroQAM™-technologie

Online gamen in een spannend toernooi, of een live event aan het streamen in 4K UHD, lag en buffering zijn simpelweg geen opties. De NitroQAM™ (1024-QAM)-technologie op de DSL-AC88U levert een gecombineerde wifi-snelheid van 3167Mbps, zodat iedereen op uw netwerk kan profiteren van vloeiende streaming en online gaming met lage latentie.

Toekomstvaste DSL-technologie voor vloeiende streaming

De DSL-AC88U levert een totale snelheid tot 900Mbps, is voorzien van de nieuwste G.fast-technologie en garandeert supersnelle netwerksnelheden en uiterst vloeiende prestaties voor alle bandbreedte-intensieve taken. Deze veelzijdige, toekomstvaste router biedt volledige compatibiliteit met alle DSL-aansluitingen, dankzij compatibiliteit met ADSL2/2+, ADSL, VDSL2 en Vplus 35b.

Totale flexibiliteit met DSL, Ethernet of 3G/4G LTE internetverbindingen

De DSL-AC88U heeft meerdere manieren om verbinding te maken met het internet, met keus uit DSL, Ethernet of 3G/4G LTE*. U kunt de DSL-AC88U gebruiken als een DSL-modem wifi-router of als standalone wifi-router, afhankelijk van uw behoeften. Met de mogelijkheid om direct te schakelen tussen verbindingen als er eentje uitvalt (en weer terug te schakelen wanneer de verbinding wordt hersteld), is het bovendien perfect voor betrouwbare, altijd-aan internetconnectiviteit. * Vereist compatibele USB-dongle

Onovertroffen wifi-dekking

Met een vier-zenders, vier-ontvangers (4T4R) antenne-ontwerp verbeteren zowel het wifi-bereik als de signaalstabiliteit drastisch. AiRadar beamforming zorgt voor een gerichter wifi-signaal naar apparaten, zodat wifi-verbindingen sneller, duidelijker en sterker worden.

Uw Sharing Center

Met ingebouwde USB 3.0 en USB 2.0 poorten kunt u USB-geschikte apparaten, zoals externe opslagapparaten, printers of een 3G/4G dongle aansluiten op de DSL-AC88U en deze gemakkelijk via wifi delen met andere gebruikers. En met USB 3.0 profiteert u van tot 10x hogere gegevensoverdrachtssnelheden.

AiProtection Pro
Beveiliging op zakelijk niveau voor het gezin

Al uw gezinsleden, jong en oud, worden elk moment dat ze online zijn blootgesteld aan de gevaren van het internet. Verkapte cyberdreigingen kunnen binnensluipen om uw persoonlijke gegevens te stelen, of uw kinderen komen per ongeluk ongepaste inhoud tegen tijdens de almaar toenemende tijd die ze achter het scherm doorbrengen. De DSL-AC88U bevat geavanceerd ouderlijk toezicht om u totale gemoedsrust te geven, met AiProtection Pro beveiliging op zakelijk niveau voor uw thuisnetwerk en uitgebreide, eenvoudige controle over de online ervaring van elk gezinslid en elk apparaat, allemaal via de mobiele app.

Meer info
AiProtection, aangedreven door Trend Micro™, biedt u thuis beveiliging op bedrijfsniveau

Geen abonnementskostenSommige routers bieden slechts 3 jaar bescherming; met ASUS AiProtection bent u veilig gedurende de levensduur van uw product.

Toegang blokkeren tot schadelijke websitesAiProtection gebruikt de officiële database van Trend Micro om bekende schadelijke websites te identificeren en te blokkeren, om zo infectie te voorkomen nog voordat u ergens op klikt.

Bescherming tegen aanvallenHet Intrusion Prevention System (IPS) blokkeert alle gangbare internetgebaseerde aanvallen.

Infectiedetectie en -blokkeringZelfs als een al eerder geïnfecteerd apparaat wordt verbonden met de DSL-AC88U, voorkomt AiProtection dat persoonlijke gegevens op het apparaat in gevaar komen.

Ouderlijk toezicht

Houd uw kinderen veilig terwijl ze het internet verkennen. Het geavanceerde ouderlijk toezicht in AiProtection integreert alle nodige beheerfuncties op één plaats en de intuïtieve interface maakt het super eenvoudig om beveiligingsinstellingen te bekijken en toe te passen op alle apparaten van individuele gezinsleden.*


 • Kid-Safe Preset (Kindveilige voorinstelling)*

  Vink het selectievakje aan bij het bewerken van een apparaat en profiel, en de voorinstelling past automatisch filters toe voor ongepaste inhoud op al hun apparaten.

 • Blokkeertijd inplannen

  Reserveer waardevolle tijd voor het gezin of help de kinderen verantwoordelijk gedrag te ontwikkelen door geplande periodes te selecteren om internettoegang op specifieke apparaten te blokkeren.

 • Content Filter*

  Blokkeer specifieke categorieën mobiele apps en websites, en pas deze instellingen toe op alle apparaten van de individuele gezinsleden. Het geavanceerde filter integreert Trend Micro's Deep Packet Inspection (DPI) engine om niet alleen te filteren op de URL van de website, maar ook op de internetpakketten zelf. Dit betekent dat het niet alleen content filtert die wordt bekeken in een webbrowser, maar ook binnen mobiele apps op uw apparaten.*

 • Vink het selectievakje aan bij het bewerken van een apparaat en profiel, en de voorinstelling past automatisch filters toe voor ongepaste inhoud op al hun apparaten.

 • Reserveer waardevolle tijd voor het gezin of help de kinderen verantwoordelijk gedrag te ontwikkelen door geplande periodes te selecteren om internettoegang op specifieke apparaten te blokkeren.

 • Blokkeer specifieke categorieën mobiele apps en websites, en pas deze instellingen toe op alle apparaten van de individuele gezinsleden. Het geavanceerde filter integreert Trend Micro's Deep Packet Inspection (DPI) engine om niet alleen te filteren op de URL van de website, maar ook op de internetpakketten zelf. Dit betekent dat het niet alleen content filtert die wordt bekeken in een webbrowser, maar ook binnen mobiele apps op uw apparaten.*

ASUSWRT - gemakkelijke controle over het netwerk

De DSL-AC88U is voorzien van de verbeterde, intuïtieve ASUSWRT gebruikersinterface, die gemakkelijk toegang biedt tot het in 3 stappen uit te voeren web-gebaseerde installatieproces en een stortvloed aan robuuste, geavanceerde opties.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)