ASUS Marshmallow Mouse MD100 Steven Harrington Edition

De ASUS Marshmallow Mouse MD100 Steven Harrington Edition heeft een lichtpaarse afwerking en is voorzien van zijn iconische artwork, waaronder de palmboom, bril en Saturnus. Zijn andere werken, zoals Mello, vlinder en sterren, zijn samen met zijn handtekening ook op de pagina te vinden.
Asus Marshmallow Mouse MD100 Steven Harrington Edition
Asus Marshmallow Mouse MD100 Steven Harrington Edition
ASUS Marshmallow Mouse MD100
Steven Harrington Edition
Laat uw persoonlijkheid stralen en voeg een vleugje levendigheid toe aan uw dag met de ASUS Marshmallow Mouse MD100 Steven Harrington Edition. De in Los Angeles gevestigde kunstenaar Steven Harrington werkte samen met ASUS om een muis te creëren met een oogstrelend uiterlijk. Om door te kunnen blijven gaan, is deze muis voorzien van een verborgen draagriem, een energiebesparende functie die de batterijduur tot 365 dagen verlengt en duurzame schakelaars met een levensduur van 10 miljoen klikken. Met een snelle druk op de knop kunt u schakelen tussen drie DPI-niveaus, en 100% PTFE muisvoetjes zorgen voor soepel glijden op elk vlakke ondergrond.
Steven Harrington afgebeeld in een groene hoodie. Hij zit op een kruk voor een van zijn kunstwerken.
Portret
Steven Harrington
De in Los Angeles gevestigde kunstenaar en ontwerper Steven Harrington is vooral bekend om zijn vrolijke, iconische stijl die een tweerichtingsgesprek tussen de kunstenaar en de kijker aanmoedigt. Zijn speelse en beschouwende werk heeft een tijdloze kwaliteit en is geïnspireerd door de mystiek van Californië, het zeer afwisselende landschap en de bloeiende mix van culturen.

Website: www.stevenharrington.com

Instagram: @s_harrington
Foto met dank aan Robb Klassen
Mello met een MD100 Steven Harrington Edition muis. Een foto van de zijkant van de MD100 Steven Harrington Edition staat ook op de pagina om te pronken met het slanke profiel. Andere kunstwerken van Steven Harrington zijn op de achtergrond te zien.
Val op in de menigte
De MD100 Steven Harrington Edition heeft een eigenzinnige kosmisch-tropische esthetiek die hem onderscheidt van andere muizen. Met een gewicht van slechts 56 gram kunt u hem dankzij de verborgen draagriem bovendien moeiteloos overal mee naartoe nemen. Dankzij de perfecte symmetrie is hij ideaal voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.
Ultraslank
3cm
dun
Draagbaar
56g
licht
Gemakkelijk draagbaar
Verborgen
riem
Een hand die de MD100 Steven Harrington Edition vasthoudt tegen een witte achtergrond met andere kunstwerken van Steven Harrington.
Lang meegaande,
fluisterstille schakelaars
De schakelaars in de MD100 Steven Harrington Edition hebben een levensduur van 10 miljoen klikken en zijn ontworpen om 3x langer mee te gaan dan schakelaars die doorgaans worden gebruikt in standaard kantoormuizen. De geluidsarme schakelaars houden muisklikken onder 20 dB - dus ze zijn perfect voor school, werk of de bibliotheek.
Tot
10 miljoen
klikken
Vrijwel stil
< 20 dB
geluidsniveau
Een afbeelding van de onderkant van de MD100 Steven Harrington Edition om de muisvoetjes, optische sensor en DPI-knop te tonen. De zwarte achtergrond bevat zijn andere kunstwerken.
Supervloeiende bediening
Met de instelbare gevoeligheidsniveaus kunt u met één druk op de knop schakelen tussen 800, 1000 en 1600 dpi, passend bij elke situatie. Bovendien zorgen 100% PTFE muisvoetjes van gaming-kwaliteit voor soepel glijden op elk oppervlak.
Ultrasoepel
100% PTFE
muisvoetjes
Instelbaar tot
1600 dpi
sensorresolutie
Een MD100 Steven Harrington Edition wordt getoond tussen een laptop en een tablet om de RF 2.4GHz en Bluetooth 5.0 connectiviteit te demonstreren.
RF 2.4GHz of Bluetooth? U beslist.
Draadloze connectiviteit in twee modi ondersteunt zowel RF 2.4GHz en Bluetooth® 5.0, en biedt hoge gegevensdoorvoer voor nauwkeurige, vertragingsvrije invoer.
Wifi
RF 2.4GHz met dongle
Bluetooth
Bluetooth® 5.0
Een close-up van de MD100 Steven Harrington Edition. De afbeelding benadrukt de lange batterijduur.
365 dagen.
Eén batterij.
Dankzij de ingebouwde energiebesparende technologie haalt u het meeste uit een standaard AA-batterij, zodat u hem een jaar lang kunt gebruiken.
Lang meegaande
365 dagen
batterijduur
*Batterijduur kan variëren, afhankelijk van de gewoonten van de gebruiker en de computeromstandigheden.
Vivobook 13
Slate OLED Steven Harrington Edition
Een afbeelding van de Vivobook 13 Slate OLED Steven Harrington Edition. De pagina bevat ook zijn verschillende kunstwerken en zijn handtekening.
comparison icon
Compare (0)