ASUS BE279QSK Video Conferencing Monitor - 27”, Full HD, IPS, Randloos, Full HD webcam, Microfoonarray, Stereo luidsprekers, In hoogte verstelbaar, Ergonomisch ontwerp, HDMI, Eye Care, Low Blue Light, Flicker Free, Wandmonteerbaar
 • Geïntegreerde Full HD webcam, microfoonarray en stereo luidsprekers voor videoconferenties en online studie
 • 27” Full HD (1920x1080) randloos IPS-paneel met brede kijkhoeken.
 • Uitgebreide connectiviteit met DisplayPort, HDMI, D-sub, Audio-in en hoofdtelefoonaansluiting voor de meeste flexibiliteit.
 • Ergonomisch ontwerp met +35° ~ -5° kantelen, ±180° draaien, ±90° pivot en 150mm hoogte-aanpassingen voor een comfortabele kijkervaring.
 • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen.
BE279QSK
ASUS BE279QSK is a 27-inch Full HD monitor

BE279QSK Videoconferentiemonitor
Maak communicatie effectiever

De ASUS BE279QSK is een 27” Full HD-monitor met een geïntegreerde Full HD (2MP) webcam, microfoonarray en stereo luidsprekers voor videoconferenties en live streaming. Met Full HD-resolutie en een IPS-paneel voor groothoekweergave levert het ongelooflijk scherpe beelden en verbluffende videoweergave. Het ergonomische ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogteverstelling zorgt voor een comfortabele kijkervaring, en de compatibiliteit met standaard 100 x 100mm VESA-montage maakt flexibele wandmontage of installatie op een beeldschermarm mogelijk.
ASUS BE279QSK monitor offers wide 178° viewing angles

Levensechte beelden en 178° kijkhoeken

De ASUS BE279QSK biedt Full HD-resolutie voor het leveren van verbluffende helderheid. Het IPS-paneel biedt 178° kijkhoeken, zowel horizontaal als verticaal, zodat u van de prachtige beelden kunt genieten vanuit bijna elke richting.
De BE279QSK biedt Full HD-resolutie voor het leveren van verbluffende helderheid.
Met een ingebouwde 2MP Full HD webcam is de BE279QSK kant-en-klaar voor webvideoconferenties en live streaming.

Eenvoudige video streaming met geïntegreerde Full HD webcam

Met een ingebouwde 2MP Full HD webcam is de BE279QSK kant-en-klaar voor webvideoconferenties en live streaming. Het verstelbare oog van de webcam is eenvoudig 315° te draaien en biedt ook 10° kanteling in elke richting - zodat hij het beeld kan vastleggen dat u nodig heeft. De ingebouwde stereo luidsprekers zorgen voor luid en duidelijk geluid via de monitor, en de webcam heeft zelfs een schuifbare sluiter om volledige privacy te garanderen wanneer hij niet wordt gebruikt.

Perfecte array-microfoon voor online studeren en vergaderen

De beam-forming microfoonarray van de BE279QSK scheidt spraak van achtergrondgeluiden en is daarmee perfect voor gebruik met populaire belplatforms. Intelligente echo-onderdrukkingstechnologie verbetert de duidelijkheid van de spraak nog verder. Het is perfect om online streaming, webinars of e-learning te doen via steminteractie.

De straalvormende microfoonarray van de BE279QSK scheidt spraak van achtergrondgeluiden en is daarmee perfect voor gebruik met Cortana, de slimme assistent in Windows 10.

Volgepakt met de nieuwste connectiviteit

De BE279QSK beschikt over een groot aantal connectiviteitsopties, waaronder HDMI, DisplayPort en D-sub, zodat hij gemakkelijk is aan te sluiten op een grote verscheidenheid aan pc's, laptops, consoles en mediaboxen. Ook is hij voorzien van doorluspoorten voor de line-in en hoofdtelefoonaansluiting, zodat de audioaansluitingen zich gemakkelijk direct voor u bevinden.
De BE279QSK heeft een groot aantal connectiviteitsopties, waaronder HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-sub en twee USB 3.0-poorten. De BE279QSK heeft een groot aantal connectiviteitsopties, waaronder HDMI, DisplayPort, DVI-D, D-sub en twee USB 3.0-poorten.
 • Omdat de ergonomische voet kantelbaar, zwenkbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar is, biedt de BE24DQLB een uitstekende reeks kijkopties voor hogere productiviteit en meer comfort.

  Hoogteaanpassing (0 ~ 150mm)

 • Omdat de ergonomische voet kantelbaar, zwenkbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar is, biedt de BE279QSK een uitstekende reeks kijkopties voor hogere productiviteit en meer comfort.

  Draaien (+180° ~ -180°)

 • Omdat de ergonomische voet kantelbaar, zwenkbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar is, biedt de BE279QSK een uitstekende reeks kijkopties voor hogere productiviteit en meer comfort.

  Kantelen (-5° ~ +35°)

 • Omdat de ergonomische voet kantelbaar, zwenkbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar is, biedt de BE279QSK een uitstekende reeks kijkopties voor hogere productiviteit en meer comfort.

  Pivot (+90° ~ -90°)

Veelzijdige, ergonomische voet voor comfort op maat

Omdat de ergonomische voet kantelbaar, zwenkbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar is, biedt de BE279QSK een uitstekende reeks kijkopties voor hogere productiviteit en meer comfort. Het scherm kan ook 90° verticaal worden gedraaid voor gebruik in Portretmodus, wat een groot voordeel is bij het werken met lange documenten, het schrijven van code of het bekijken van lange websites.

Ruimtebesparend ontwerp voor een opgeruimd bureaublad

BE279QSK is VESA-mountable, so it's easy to hang it on a wall or post. It also includes the ASUS-designed MKT02 mounting kit(optional) which allows you to attach a NUC/ mini PC to the rear of the display to reduce unnecessary clutter in your workspace.

qr code
How to setup video
BE279QSK is VESA-mountable, so it's easy to hang it on a wall or post.

Bescherm de ogen met ASUS Eye Care-technologie

ASUS BE279QSK monitor features Eye Care technology
ASUS-Designo-BE279QSK-blue-light-filter-standard ASUS-Designo-BE279QSK-blue-light-filter-web-browsing ASUS-Designo-BE279QSK-blue-light-filter-viewing-photo-and-video ASUS-Designo-BE279QSK-blue-light-filter-reading-or-word-processing ASUS-Designo-BE279QSK-blue-light-filter-with-dim-ambient-light
ASUS-Designo- BE24DQLB-tuv-rheinland-gecertificeerd

Blue Light filterniveau

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

ASUS blue light filter

Het exclusieve ASUS Blue Light-filter beschermt u tegen schadelijk blauw licht. Het biedt vier filterinstellingen voor blauw licht, via de sneltoets gemakkelijk toegankelijk via het on-screen weergavemenu.

ASUS Flicker Free-technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. Flicker-Free technologie helpt schermflikkeringen te verminderen, wat een meer comfortabele omgeving oplevert voor marathon filmavondjes. Het is ontworpen om gespannen en vermoeide ogen en hoofdpijn te voorkomen wanneer men talloze lange uren doorbrengt voor het scherm.ASUS-Design-BE24DQLB-with-flicker-free-technology
Met Flicker-Free technologie
ASUS-Design-BE24DQLB-with-flicker-free-technology
Zonder Flicker-Free technologie

Exclusieve ASUS-functies voor extra veelzijdigheid

Splendid™ Video Intelligence-technologie

De BE279QSK is voorzien van ASUS Splendid™ technologie die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren. Het beschikt over een grote verscheidenheid van modi, waaronder Lezen, Donkere ruimte, Landschap, Standaard, Theater, sRGB, Game en Nachtzicht.

 • Standaard

 • sRGB

 • Landschap

 • Theater

 • Gamen

 • Nachtzicht

 • Lezen

 • Donkere ruimte

ASUS-SplendidPlus-Standard-Mode ASUS-SplendidPlus-sRGB-Mode ASUS-SplendidPlus-Scenery-Mode ASUS-SplendidPlus-Theater-Mode ASUS-SplendidPlus-Game-Mode ASUS-SplendidPlus-Night-View-Mode ASUS-SplendidPlus-Reading-Mode ASUS-SplendidPlus-Darkroom-Mode

Eco-Friendly Products
for a Sustainable Future

Environmental Certification

ASUS products are stringently tested to meet the requirements of world-leading sustainability certifications. These tests include a comprehensive database of up-to-date criteria, independent verification, and a structured system for continuous improvement.

{CERTIFICATION LOGO NAMES}
 • Energy-Efficient Features

  Select ASUS products have a power-saving Eco-mode, and achieve zero-watt power consumption with hard-switch off.

 • Eco-friendly Materials

  Extensive research and development ensure ASUS products are made from eco-friendly materials like post-consumer recycled (PCR) plastics or components like mercury-free panels.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)