ASUS VA24ECPSN Docking Monitor – 23.8”, Full HD, IPS, randloos, USB-C, RJ45, 75Hz, Adaptive-Sync, stereoluidsprekers, Low Blue Light, Flicker Free, ergonomisch ontwerp, wand-monteerbaar
  • 23.8” Full HD-resolutie (1920 x 1080) met IPS-paneel met 178° brede kijkhoek
  • Uitgebreide connectiviteit met HDMI, USB-C, DisplayPort, oortelefoonaansluiting, USB-hub en RJ45 LAN-poort voor de meeste flexibiliteit
  • Met de USB-C-poort kan de laptop eenvoudig worden gedockt voor gegevensoverdracht en videosignaal naar het scherm, en kan de laptop via slechts één kabel met max. 65 W worden opgeladen
  • Tot 75Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync technologie om tracing te elimineren en te zorgen voor een heldere en vloeiende kijkervaring
  • Ergonomisch ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instellingen voor een comfortabele kijkpositie
  • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
  • Ondersteunt zowel Adaptive-Sync met NVIDIA GeForce* videokaarten als FreeSync met AMD Radeon videokaarten *Compatibel met NVIDIA GeForce GTX 10-serie, GTX 16-serie, RTX 20-serie en nieuwere videokaarten
VA24ECPSN

ASUS Docking Monitor

Verhoog uw productiviteit

USB-C Monitor verbetert uw productiviteit via één kabel

De ASUS VA24ECPSN is een 23.8” Full HD (1920 x 1080) monitor die is voorzien van een randloos IPS-paneel voor groothoekweergave, om ongelooflijk scherpe beelden en verbluffende videoweergave te leveren. Stabiele internetverbinding en docking met één kabel naar uw laptop met RJ45- en USB-C-aansluiting. Tot 75Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync technologie om tracing te elimineren en te zorgen voor een heldere en vloeiende kijkervaring. Het zeer ergonomische ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogteverstelling en het TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light zorgen voor een comfortabele kijkervaring.

Levensechte beelden met 178° brede kijkhoek

Het randloze IPS-paneel biedt 178° kijkhoeken, zowel horizontaal als verticaal, zodat u vanuit vrijwel elke richting kunt genieten van de prachtige beelden.

IPS-paneel met 178 graden kijkhoeken.
De USB-poort die alles doet

De USB-C die alles doet

Een meegeleverde USB-C® -poort zorgt voor supersnelle gegevensoverdracht, DisplayPort-connectiviteit en 65 W stroomlevering om apparaten op te laden via slechts één USB-C-kabel. De monitor fungeert ook als USB-hub: elk apparaat dat op de USB Type-A-poorten wordt aangesloten, krijgt toegang tot andere randapparatuur die op de andere USB-poorten is aangesloten.

Uitgebreide connectiviteit

Naast een USB-C poort biedt de ASUS VA24ECPSN eenmaal HDMI, DisplayPort, drie USB-A downstream-poorten en RJ45 - zodat hij compatibel is met een breed scala aan apparaten. De VA24ECPSN is zelfs voorzien van een RJ45 Ethernet-poort om aangesloten apparaten van een stabiele internetverbinding te voorzien, voor meer ruimtebesparing en gemak. Hij heeft ook een doorluspoort voor de hoofdtelefoonaansluiting.

Ingebouwde stereoluidsprekers voor multimedia

Met twee geïntegreerde luidsprekers verbetert de VA24ECPSN uw audiovisuele ervaringen, voor grenzeloos entertainment en multimediaplezier.

Demonstratie ingebouwde luidsprekers monitor

Ergonomisch ontwerp

Flexibele kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instellingen maken het gemakkelijk om de meest comfortabele kijkpositie te vinden. Het scherm kan ook volledig 90° worden gedraaid tot een staande positie, wat ideaal is voor het werken met lange documenten, het schrijven van code of het surfen op websites.

Hoogteaanpassing (0 ~ 130mm)
Draaien (+180° ~ -180°)
Kantelen (-5° ~ +35°)
Pivot (+90° ~ -90°)

Oogbescherming met ASUS Eye Care-technologie

ASUS blue light filter

Voor kijkcomfort en bescherming tegen mogelijk schadelijk blauw licht biedt hij intuïtieve en flexibele opties met naadloze aanpassingen die gemakkelijk toegankelijk zijn via het on-screen weergavemenu.

ASUS Flicker Free-technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. Flicker-Free technologie helpt schermflikkeringen te verminderen, wat een meer comfortabele omgeving oplevert voor marathon filmavondjes. Het is ontworpen om gespannen en vermoeide ogen en hoofdpijn te voorkomen wanneer men talloze lange uren doorbrengt voor het scherm.

Met ASUS Flicker Free technologie
Met ASUS Flicker Free technologie
Zonder ASUS Flicker Free technologie
Zonder ASUS Flicker Free technologie
Mini PC-montage ruimtebesparend ontwerp

Slim kabelbeheer

Het kabelbeheerontwerp helpt de diverse kabels op te ruimen en te verbergen om het bureau opgeruimd te houden.

Zorg voor het milieu

ASUS is toegewijd aan het creëren van een duurzame toekomst en zorgt ervoor dat alle producten in alle fasen van hun productlevenscyclus voldoen aan de milieu-eisen.  De ASUS Monitor met kwikvrij LED-verlicht paneel is energiezuinig om kosten op de lange termijn te helpen verlagen, en voldoet aan de nieuwste milieunormen, zoals Energy Star®, TCO Certified en EPEAT™(*).  

Groene certificeringen

*EPEAT-geregistreerd waar van toepassing. De EPEAT-registratie verschilt per land. Zie www.epeat.net voor de registratiestatus per land. 

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)