ASUS BE24ECSNK Video Conferencing Monitor– 24” (23.8” zichtbaar)”, Full HD, IPS, Randloos, Full HD webcam, Microfoonarray, AI Noise-canceling, Zoom-gecertificeerd, Face Auto Exposure (automatische gezichtsbelichting), USB-C Docking; RJ45, Stereoluidsprekers, In hoogte verstelbaar, Ergonomisch ontwerp, HDMI, Serieschakeling, Eye Care, Low Blue Light, Flicker Free, Wandmonteerbaar
 • Ideaal voor videovergaderen en online leren dankzij geïntegreerde Full HD-webcam, microfoonarray en stereoluidsprekers
 • 23.8” Full HD (1920x1080) randloos IPS-paneel met brede kijkhoeken.
 • De ASUS AI Noise-Canceling microfoon biedt kristalheldere in-game spraakcommunicatie
 • De automatische belichtingstechnologie voor gezichten helpt het gezicht van de gebruiker tegen de achtergrond af te laten steken en het beeld scherp te houden.
 • Uitgebreide connectiviteit, met HDMI, USB-C, DisplayPort, DisplayPort-out voor serieschakeling, oortelefoonaansluiting, USB-hub en RJ45 LAN-poort voor de meeste flexibiliteit.
 • Met de USB-C poort kunt u eenvoudig een laptop docken voor gegevensoverdracht en videosignaal naar het scherm, en de laptop opladen via slechts één kabel.
 • De Zoom-gecertificeerde monitor heeft uitgebreide test- en beoordelingsprocessen ondergaan om naadloze communicatie te garanderen.
BE24ECSNK

ASUS Webcam Monitor

De complete oplossing voor videovergaderen

De complete oplossing voor vergadergesprekken

De ASUS BE24ECSNK is een Full HD (1920x1080) Zoom® Certified monitor, ontworpen voor videoconferencing of livestreaming en voorzien van een geïntegreerde FHD 2-megapixel webcam, microfoonarray en stereoluidsprekers. Het 23,8” IPS-paneel biedt brede kijkhoeken en levert ongelooflijk scherpe beelden, en de AI Noise-Canceling microfoon onderdrukt achtergrondgeluiden om online spraakcommunicatie te verbeteren. Bovendien leveren de stereoluidsprekers aan de voorkant krachtige audio, zodat de andere partij luid en duidelijk te horen is.

De BE24ECSNK is compatibel met een reeks videoconferencing-software en bevat sneltoetsen om eenvoudig de microfoon uit te schakelen of gesprekken te beantwoorden. De ergonomische voet biedt kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instellingen om comfortabele kijkervaringen te bieden in elke situatie.

Ontwerp voor

Werkomgevingen op afstand
Werkomgevingen
op afstand
Openbare centra / bank / aangepast
Openbare centra /
bank / aangepast
Online leren
Thuis leren
Telegezondheidsvoorzieningen
Telegezondheidsvoorzieningen

Gemakkelijke videostreaming met geïntegreerde Full HD webcam

De 2MP Full HD webcam is helemaal voorbereid op videovergaderingen en livestreaming. Hij kan 315° in beide richtingen draaien en 10° worden gekanteld, zodat men altijd in beeld blijft, ongeacht de opstelling van de werkplek. Hij bevat ook een verschuifbare lenskap voor privacy.

Automatische gezichtsbelichting

In de webcam geïntegreerde technologie detecteert gezichten automatisch en stemt het beeld zo af dat het gezicht helderder lijkt en beter afsteekt tegen de achtergrond.

Met automatische belichting
Met automatische belichting
Zonder automatische belichting
Zonder automatische belichting

AI Noise-Canceling microfoon

De ingebouwde ASUS AI Noise-Canceling microfoon gebruikt de power van AI om communicatie te verbeteren. Een met AI-verbeterde profielen volgepakte processor vermindert meer dan 500 miljoen soorten achtergrondgeluiden met behoud van vocale harmonieën, om te kunnen genieten van kristalheldere spraakcommunicatie in elke omgeving.

Zet de audio van het apparaat aan en druk op afspelen om de AI Noise-Canceling technologie te ervaren.

Kantoor (zonder noise-canceling)
Kantoor (met noise-canceling)
Thuis (zonder noise-canceling)
Thuis (met noise-canceling)

Compatibel met de belangrijkste videovergadersoftware

De ASUS BE24ECSNK is Zoom-gecertificeerd en heeft uitgebreide test- en beoordelingsprocessen ondergaan om naadloze communicatie te garanderen. De ingebouwde camera-, microfoon- en luidsprekershardware zijn getest op Zoom Rooms-functionaliteit en voldoen aan hogere normen voor zowel video- als audioprestaties. De BE24ECSNK is ook compatibel met populaire videovergadertoepassingen zoals Microsoft® Teams, Cisco WebEx™ en Google Meet™.

Compatibel met de belangrijkste videovergadersoftware
Videovergadering-snelkoppelingen

Videovergadering-snelkoppelingen*

Knoppen op het frontpaneel maken het gemakkelijk om het volume regelen, de microfoon te dempen of het gesprek te beëindigen.

*Ondersteuning van snelkoppelingen hangt af van de videovergadersoftware. Raadpleeg de FAQ voor gedetailleerde informatie.

Volume
hoger / lager
Microfoon
aan / uit
Haak voor inkomend
Skype-gesprek
AI Mic
sneltoets
5-richtingen
navigatieknop
Aan/uit-knop
De USB-poort die alles doet

De USB-C die alles doet

Een meegeleverde USB-C® poort zorgt voor supersnelle gegevensoverdracht, DisplayPort-connectiviteit en 80-watt vermogensafgifte om apparaten op te laden via slechts één USB-C-kabel. De monitor fungeert ook als USB-hub: elk apparaat dat op de USB Type-A-poorten wordt aangesloten, krijgt toegang tot andere randapparatuur die op de andere USB-poorten is aangesloten.

Uitgebreide connectiviteit

Naast een USB-C poort biedt de ASUS BE24ECSNK een HDMI®, DisplayPort™ in- en uitgang, vier USB 3.2 Gen1 downstreampoorten en RJ45 - en is daarmee compatibel met een breed scala aan apparaten. De BE24ECSNK is zelfs voorzien van een RJ45 Ethernet-poort om aangesloten apparaten van een stabiele internetverbinding te voorzien, voor meer ruimtebesparing en gemak. Hij heeft ook een doorluspoort voor de hoofdtelefoonaansluiting.

Ergonomisch ontwerp

Flexibele kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instellingen maken het gemakkelijk om de meest comfortabele kijkpositie te vinden. Het scherm kan ook volledig 90° worden gedraaid tot een staande positie, wat ideaal is voor het werken met lange documenten, het schrijven van code of het surfen op websites.

Hoogteaanpassing (0 ~ 150mm)
Draaien (+180° ~ -180°)
Kantelen (-5° ~ +35°)
Pivot (+90° ~ -90°)

Bescherm de ogen met ASUS Eye Care-technologie

Blue Light filterniveau

0
1
2
3
4

ASUS blue light filter

Voor kijkcomfort en bescherming tegen mogelijk schadelijk blauw licht biedt het vier filterinstellingen tegen blauw licht, die eenvoudig toegankelijk zijn via het on-screen schermmenu.

Niveau 2

ASUS Flicker Free-technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. Flicker-Free technologie helpt schermflikkeringen te verminderen, wat een meer comfortabele omgeving oplevert voor marathon filmavondjes. Het is ontworpen om gespannen en vermoeide ogen en hoofdpijn te voorkomen wanneer men talloze lange uren doorbrengt voor het scherm.

Met ASUS Flicker-Free technologie
Met ASUS Flicker-Free technologie
Zonder ASUS Flicker-Free technologie
Zonder ASUS Flicker-Free technologie
Mini PC-montage ruimtebesparend ontwerp

Mini PC-montage
ruimtebesparend ontwerp

ASUS BE24ECSNK is VESA-mount-compatible and can be hung on a wall or mounting post. The optional ASUS MKT02 mounting kit allows you to attach a NUC/ mini PC at the rear of the display to reduce unnecessary clutter in your workspace.

qr code
How to setup video

Eco-Friendly Products
for a Sustainable Future

Environmental Certification

ASUS products are stringently tested to meet the requirements of world-leading sustainability certifications. These tests include a comprehensive database of up-to-date criteria, independent verification, and a structured system for continuous improvement.

{CERTIFICATION LOGO NAMES}
 • Energy-Efficient Features

  Select ASUS products have a power-saving Eco-mode, and achieve zero-watt power consumption with hard-switch off.

 • Eco-friendly Materials

  Extensive research and development ensure ASUS products are made from eco-friendly materials like post-consumer recycled (PCR) plastics or components like mercury-free panels.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)