ASUS VG248QG gaming-monitor - 24”, Full HD, 0.5ms*, 165Hz (overklokbaar),G-SYNC compatibel, Adaptive-Sync
 • 24” Full HD gaming-monitor met een ultrasnelle vernieuwingssnelheid van 165Hz (overklokbaar) en Adaptive-Sync-technologie om scherm-tearing en schokkerige beeldsnelheden te elimineren.
 • Gecertificeerd als G-SYNC compatibel, levert een naadloze, tearing-vrije game-ervaring door standaard VRR (variabele vernieuwingssnelheid) in te schakelen.
 • Een responstijd van 0,5ms* voor soepel gamen, en ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB)-technologie om nevenbeelden en bewegingsonscherpte verder te verminderen.
 • ASUS-exclusieve GamePlus hotkey voor in-game uitbreidingen met GameVisual voor geoptimaliseerde beelden.
 • TUV Rheinland-certificering voor de Flicker-Free- en Low Blue Light-technologie voor een comfortabele kijkervaring.
VG248QG
Vergelijken
De ASUS VG248QG is ontworpen voor intense, snelle games en is een 24-inch Full HD gaming-display met een ultrasnelle responstijd van 0,5ms* en een opvallende vernieuwingssnelheid van 165 HZ (overklokbaar) voor super vloeiend gamen. De VG248QG beschikt over Adaptive-Sync-technologie om scherm-tearing en schokkerige beeldsnelheid te elimineren.

Op gamers gerichte functies zoals ASUS GamePlus verbetert je
in-game ervaring, terwijl GameVisual verschillende vooraf ingestelde weergavemodi biedt om de beelden voor de verschillende soorten games te optimaliseren.
Snelheid, snelheid en meer snelheid

Bliksemsnelle responstijd van 0.5ms* met
ASUS Extreme Low Motion Blur

De ASUS VG248QG is de snelste in zijn klasse, genereert een responstijd van 0,5ms* om vlekken en bewegingsonscherpte te voorkomen. Hierdoor kun je direct reageren op wat je op het scherm ziet, vooral in snelle games - je kunt bochten nemen als een professionele racewagencoureur of een headshot krijgen als een doorgewinterde professional.
Dan is er ook nog de ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB)-technologie om bewegende objecten nog scherper te laten lijken, zodat het gamen vloeiender en responsiever gaat..
*Een responstijd van 0.5ms is de snelste gebaseerd op interne testen. De responstijd kan variëren, dit is afhankelijk van de testomstandigheden.
 • Een conventionele monitor
  vertoont smeren en bewegingsonscherpte tijdens snelle bewegingen

 • Een snelle responstijd van 0.5ms* met
  ASUS ELMB-technologie

  vertoont soepele beelden tijdens snelle bewegingen

Gecertificeerd NVIDIA G-Sync-compatibel

De VG248QG is gecertificeerd als G-SYNC-compatibel, en levert een naadloze tearing-vrije game-ervaring door standaard VRR in te schakelen op grafische kaarten van de NVIDIA GeForce GTX 10-serie en de NVIDIA GeForce RTX 20-serie.

Ongelooflijke vernieuwingssnelheid van 165Hz (overklokbaar)

Met een verbazingwekkende vernieuwingssnelheid van 165Hz (overklokbaar), vormen snel bewegende beelden geen probleem voor de VG248QG. Je hebt geen last van een frustrerende vertraging, dus je bent de baas in schiet-, racespelletjes, real-time strategie en sporten.

Adaptive-Sync-technologie voor soepel gamen

De VG248QG beschikt over Adaptive-Sync-technologie - hierbij worden scherm-tearing en schokkerige beeldsnelheiden voorkomen zodat je naadloze beelden hebt en soepel kunt gamen.

Op gamers gerichte functies
ASUS-exclusieve GamePlus-technologie
De ASUS VG248QG beschikt over de ASUS-exclusieve GamePlus-hotkey om je in-game verbeteringen te bieden die je helpen om meer uit je game te halen.
Deze functie is ontwikkeld samen met professionele gamers, waarbij zij konden oefenen en hun game-vaardigheden konden verbeteren.

Een crosshair overlay biedt vier verschillende crosshair-opties, zodat jij diegene kunt kiezen die het beste past bij de shooter waarmee jij momenteel speelt.

Een timer op het scherm die aan de linkerkant van het scherm kan worden geplaatst en waarmee je de verstreken speeltijd bij kan houden.

Door de schermuitlijningsfunctie te activeren, krijgen gebruikers drie uitlijningslijnen in alle vier de hoeken van de monitor om het gissen naar multifunctionele scherminstellingen uit te bannen, waarmee elke monitor perfect wordt uitgelijnd.

Met de FPS-teller kom je te weten hoe soepel het spel loopt.

ASUS-exclusivee GameVisual-technologie

De ASUS GameVisual-technolgie voorziet in zeven vooraf ingestelde weergavemodi om de beelden voor verschillende soorten inhoud te optimaliseren. Deze unieke functie is gemakkelijk toegankelijk via een hotkey of op het OSD-instellingenmenu (On Screen Display).
Vele connectiviteitsopties, een een ontwerp met dunne rand
De ASUS VG248QG heeft uitgebreide connectiviteitsopties, waaronder de dual link DVI-D, DisplayPort 1.2, en HDMI (v.1.4)-poort, dus je kunt hem op een breeds scala aan multimedia-apparaten aansluiten. Hij heeft een superdunne rand van 1 cm voor een meeslepende en panoramische gaming-opstelling.
Vele connectiviteitsopties, een een ontwerp met dunne rand
Een slimme ontwerpfunctie voor het kabelbeheer op de standaard van de VG248QG helpt je bij het organiseren en verbergen van kabels om je gameruimte netjes te houden.
Ontworpen voor een game-marathon
Flicker-Free-technologie
De Flicker-Free-technologie vermindert het flikkeren voor een comfortabele game-ervaring. Hierdoor worden vermoeide ogen en andere potentieel schadelijke oogaandoeningen geminimaliseerd als je actief bent in langdurige gamesessies.
Ultra-Low Blue Light-technologie
De ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie vermindert de hoeveelheid blauw licht. Je kunt op het scherm, via het OSD-menu of DisplayWidget UI, eenvoudig toegang krijgen tot vier verschillende filterinstellingen, om de beste te vinden die bij de taak past.
Low Blue Light-niveau
De VG248QG-gaming-monitor is onderworpen aan strenge prestatietests en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde aanbieder van technische veiligheids- en certificeringsdiensten, als flikkervrij en als uitstraler van lage blauwe lichtniveaus.
Ergonomisch ontworpen en op de wand te monteren
De ASUS VG248QG is speciaal ontworpen voor lange marathon-gamesessies. Met zijn ergonomisch ontworpen standaard kun je de kanteling, draaiing, draaipunt en hoogte van de monitor instellen zodat je altijd je ideale kijkpositie kunt realiseren. Hij kan ook conform VESA aan de wand worden gemonteerd en past op die manier in elke beperkte ruimte.

Hoogte-instelling (0~130mm)

Draaiing (+90°~-90°)

Draaipunt +90°~-90°
(met de wijzers van de klok mee en tegen de wijzers van de klok in)

Kantelhoek (+33° ~ -5°)

 • Snelheid, snelheid en meer snelheid
 • Op gamers gerichte functies
 • Ontworpen voor een game-marathon
comparison icon
Compare (0)