ASUS VP228QG Gaming Monitor - 21,5”, Full HD, 1ms, 75Hz, Adaptive-Sync/FreeSync™, Flicker-free, Blue Light Filter
  • 21,5” Full HD-monitor met 1ms (GTG) snelle responstijd en 75Hz vernieuwingsfrequentie, voor snelle en vloeiende gaming
  • ASUS-exclusieve GamePlus met vizier, timer, FPS-teller en schermuitlijnfuncties voor in-game verbeteringen
  • Uitgebreide connectiviteit, waaronder DisplayPort, HDMI en D-sub poorten. Plus 1,5 Watt stereo luidsprekers
  • Is voorzien van Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie om af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates
  • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
VP228QG

Superieure beeldkwaliteit ontmoet klassiek elegant ontwerp.

De VP228QG 21,5" Full HD-monitor, met 100.000.000:1 hoge contrast ratio, ASUS-exclusieve SplendidPlus en VividPixel-technologieën is geoptimaliseerd voor de beste beeld- en kleurkwaliteit. Deze aanpak is ook terug te vinden in de stevige voet en het slanke profiel, dat stabiliteit en duurzaamheid waarborgt zonder dat dit ten koste gaat van de stijl.
100.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio

Verbetert het schermcontrast op dynamische wijze door de helderheid van de achtergrondverlichting aan te passen om zo het donkerste zwart en het helderste wit te bereiken – voor het leveren van levensechte beelden.

Snelle 1ms reactietijd

De ASUS VP228QG rekent af met vegen en bewegingsonscherpte, dankzij een responstijd van 1ms. Bovendien maakt Adaptive-Sync/Free Sync™ een eind aan screen tearing en schokkerige frame rates, voor nog vloeiendere gameplay.
   Supervloeiende beelden dankzij AMD FreeSync

De ASUS VP228QG is voorzien van AMD FreeSync™ technologie, om af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates, met als resultaat naadloze beelden en vloeiende gameplay. Dit geeft gamers de overhand in first person shooters, racespellen, real-time strategie en sporttitels. (AMD FreeSync™ werkt bij vernieuwingsfrequenties variërend van 48Hz tot 75Hz)
ASUS-exclusieve GamePlus-technologie

Wanneer het gaat om het ontwerp, houdt ASUS altijd rekening met zijn klanten – de ASUS VP228QG is voorzien van de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets met vizier, timer, FPS-teller en schermuitlijnfuncties, voor in-game verbeteringen die het beste uit games helpen halen. Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.
ASUS-exclusieve SplendidPlus-technologie

We hebben de lat hoger gelegd door enkele van onze gepatenteerde technologieën te verwerken in de ASUS VP228QG, om een echt levendige visuele ervaring te bieden. De VP228QG is voorzien van de nieuwe SplendidPlus™ Video Intelligence-technologie, die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren. SplendidPlus™ heeft twee nieuwe modi - Lezen en Donkere ruimte - als aanvulling op de Landschap, Standaard, Theater, sRGB en Nachtzicht modi. Low Blue Light en Flicker-free technologieën verminderen verder de druk op de ogen bij langdurig gebruik.VividPixel-technologie voor de beste beeldkwaliteit

ASUS VividPixel-technologie helpt beeldcontouren te verbeteren en vermindert ruisbalken, voor kristalhelder en detail-geörienteerd kijken.Bescherm de ogen met ASUS Eye Care-technologieASUS Blue Light Filter

Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light Filter beschermt gebruikers tegen schadelijk blauw licht, en biedt via een sneltoets gemakkelijke toegang tot de vier verschillende filterinstellingen. De VP228QG heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.

Flicker-free technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. De VP228QG is voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie, om flikkeringen te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)