ProArt Display OLED PA32DC

ASUS ProArt Display OLED PA32DC Professional Monitor - 31.5”, OLED, 4K UHD (3840 x 2160), 99% DCI-P3, ingebouwde gemotoriseerde colorimeter, automatische kalibratie, HDR-10, HLG, ΔE < 1, USB-C, HDMI, Hardwarekalibratie, Calman Ready, Kleurruimte-integratie
  • 31.5” 4K (3840 x 2160) HDR OLED-paneel met RGB-strepen en 99% DCI-P3 kleurengamma
  • Ingebouwde colorimeter en ASUS Auto Calibration vullen ASUS ProArt Kalibratiesoftware aan, naast Calman en Light Illusion ColourSpace CMS professionele hardwarekalibratiesoftware
  • Echte 10-bit kleurdiepte en een contrastverhouding van 1.000.000:1 zorgen voor de diepste zwarttinten en nauwkeurige highlights
  • Ondersteunt meerdere HDR-indelingen, waaronder HDR10 en HLG
  • Inclusief twee veelzijdige voetopties passend bij elk scenario of elke opstelling, samen met een elegant metalen handvat voor draagbaarheid
  • De monitorkap helpt reflecties te verminderen, en gebundelde clips maken eenvoudig kabelbeheer mogelijk
 ProArt Display OLED PA32DC
Two ProArt Display OLED PA32DC monitors, front view
ProArt Display OLED PA32DC

‘s Werelds eerste OLED-monitor
met automatische kalibratie*

De ProArt Display OLED PA32DC is 's werelds eerste OLED-monitor met automatische kalibratie. Hij beschikt ook over een ingebouwde gemotoriseerde flip colorimeter om professionele kleurnauwkeurigheid te garanderen. Deze 31.5” 4K HDR-monitor biedt een geavanceerd OLED-paneel met zuivere RGB-strepen en 99% DCI-P3 dekking voor uiterst nauwkeurige kleuren die de fijnste details in uw creaties naar voren brengen. Ondersteuning van meerdere HDR-indelingen biedt creatieven het ideale platform om te werken met snel veranderende HDR-inhoud. Voor comfort en gemak wordt de PA32DC geleverd met twee voeten die geschikt zijn voor elke kijkpositie of werkopstelling.

*Gebaseerd op de momenteel verkrijgbare professionele OLED-monitoren vanaf september 2021, met ingebouwde automatische kalibratie.

4K HDR OLED-paneel met RGB-strepen
31.5”, 4K UHD (3840 x 2160)
Automatische kalibratie
Ingebouwde gemotoriseerde flip colorimeter en
ProArt hardwarekalibratiesoftware
Ingebouwde gemotoriseerde flip colorimeter
99%
DCI-P3
10-bit
Kleurdiepte
1M:1
Contrastverhouding
Tot 0,1ms
responstijd
VESA DisplayHDR 400 True Black pictogram
Calman Ready pictogram Light Illusion pictogram
Naadloze kalibratie
Twee-weg voeten
Meegeleverde voeten voor veelzijdigheid
Uitgebreide connectiviteit
Volledig functionele USB-C®, HDMI®, DisplayPort™ en USB hub
Metalen handvat
Gemakkelijk draagbaar
ProArt Display PA32DC met monitorkap
Monitorkap
Helpt reflecties te verminderen

Productvideo

Empower contentmakers

Een creator die werkt op de ProArt Display PA32DC.

Filmmakers en videobewerkers

Een monitor met ultrahoge resolutie en breed kleurenspectrum is een onmisbare tool voor 4K HDR-videoproductie. Dankzij de verstelbare voet en het draagbare ontwerp is de PA32DC ook perfect voor opnamen op de set, waar hij gemakkelijk kan worden verplaatst naar een ideale locatie of gepositioneerd om kleurverschuiving door omgevingslicht te voorkomen.

Een creator die werkt op de ProArt Display PA32DC.

Ontwerpers en fotografen

De PA32DC biedt uiterst nauwkeurige kleurweergave om details in foto's of digitaal artwork naar voren te brengen. Hij levert beelden van ultrahoge kwaliteit en zorgt ervoor dat creatieve details niet verloren gaan tijdens het traject van click to print of productie.

Twee coloristen bespreken de kleurweergave van de ProArt Display PA32DC.

Coloristen

OLED-panelen staan bekend om hun uitstekende kleurweergave. De PA32DC is in de fabriek voorgekalibreerd om toonaangevende kleurgetrouwheid te garanderen en biedt Delta E < 1 kleurverschil, plus een automatische kalibratiefunctie om uitmuntende kleurnauwkeurigheid te garanderen.

Biedt verbazingwekkende OLED-ervaringen

Hoogwaardig OLED-paneel met RGB-strepen

Ultieme professionele kleuren

Uiterst nauwkeurige kleuren

Echt zwart: zie het ongeziene

Snelle responstijd

De ProArt Display PA32DC toont een afbeelding met hoog contrast.

Hoogwaardig OLED-paneel met RGB-strepen

De PA32DC is uitgerust met OLED-technologie die uiterst nauwkeurige regeling en extreem contrast mogelijk maakt door van elke afzonderlijke pixel een eigen lichtbron te maken. De PA32DC heeft een zuiver RGB Stripe OLED-paneel met meer dan 24 miljoen zelfverlichtende pixels die afzonderlijk kunnen worden geactiveerd om levensechte beelden te reproduceren met diepe zwarttinten en verbeterd kleurcontrast bij beelden met hoge helderheid. Dankzij deze kenmerken is de PA32DC uitermate geschikt voor HDR content mastering.

De ProArt Display PA32DC levert realistische beelden.

Ultieme professionele kleuren

De PA32DC levert uitzonderlijk gedetailleerde en realistische beelden, met een 99% DCI-P3 kleurengamma van studiokwaliteit. Dit betekent dat de kleuren die op het scherm worden weergegeven rijker en levendiger zijn, zodat het ideaal is voor kleurintensieve projecten, maar ook voor het verbeteren van elk soort inhoud.

De ProArt Display PA32DC toont levendig artwork.

Uiterst nauwkeurige kleuren

Ontwerpers, producenten en kleuroplossingen leverende bedrijven hebben elke dag te maken met kleurkritische beslissingen en communicatie. ProArt-schermen worden in de fabriek voorgekalibreerd om toonaangevende kleurnauwkeurigheid te garanderen. Elke monitor ondergaat strenge en nauwgezette tests om meer vloeiende kleurgradatie te garanderen, en elk grijswaardenniveau wordt zorgvuldig gemeten en ingesteld om te voldoen aan de DICOM-norm voor medisch gebruik.

De ProArt Display PA32DC toont de diepst mogelijke zwarttinten voor uiterst scherpe en heldere beelden

Echt zwart: zie het ongeziene

De PA32DC geeft zwarttinten perfect weer. Aangezien elke OLED-pixel gebruik maakt van zelfgegenereerde verlichting, wordt deze eenvoudig uitgeschakeld om de diepst mogelijke zwarttinten weer te geven, voor uiterst scherpe en heldere beelden, zelfs in de donkerste scènes.

Zonder 0,1ms responstijd
Met 0,1ms responstijd

Snelle responstijd

Een responstijd van 0,1 ms zorgt voor supersnelle video's of geanimeerde inhoud zonder bewegingsonscherpte.

Intuïtieve en intelligente kalibratie

Ingebouwde gemotoriseerde colorimeter

Automatische kalibratie

Naadloze kalibratie

Ingebouwde gemotoriseerde colorimeter

Om nauwkeurigheid op professioneel niveau op lange termijn te handhaven, beweegt een ingebouwde gemotoriseerde flip colorimeter op zijn plaats wanneer dat nodig is, zelfs wanneer de schermkap is gemonteerd. Deze functie maakt het gemakkelijk om het scherm indien nodig te kalibreren.

Bewaar kleurparameterprofielen op de ProArt Display PA32DC interne scaler IC-chip.

Kleurparameterprofielen

Automatische kalibratie

De ProArt OLED PA32DC kan worden gekalibreerd met de ingebouwde gemotoriseerde colorimeter en de look-up tabel kan vervolgens worden herschreven via de ASUS ProArt kalibratiesoftware die kleurafstemmingsnauwkeurigheid en uniformiteitcompensatie biedt. Het schrijft en bewaart kleurparameterprofielen op de interne scaler IC-chip van het ProArt-scherm, in plaats van op de pc, zodat gebruikers het scherm kunnen aansluiten op apparaten met verschillende besturingssystemen of toepassingen zonder de instellingen te hoeven aanpassen. De opgeslagen kleurprofielen kunnen eenvoudig worden geactiveerd via de sneltoets op de monitor.

Naadloze kalibratie

Naast een ingebouwde colorimeter zijn ProArt-schermen compatibel met de meeste belangrijke kalibrators, waaronder die van X-Rite, Datacolor en Klein. Ze werken ook naadloos samen met Calman en Light Illusion ColourSpace CMS professionele hardwarekalibratiesoftware.

Calman Ready pictogram Light Illusion pictogram
Het ProArt PA32DC scherm is compatibel met de meeste belangrijke kalibrators.

Geniet van levensechte kleuren

De PA32DC overtreft de industrienormen voor kleurweergave dankzij het 99% DCI-P3 kleurengamma, en beschikt over echte 10-bit kleurdiepte voor weergave van meer dan 1,07 miljard kleuren. VESA DisplayHDR 400 True Black-certificering en een contrastverhouding van 1.000.000:1 zorgen voor de diepste zwarttinten en de helderste wittinten, waardoor de PA32DC de kleinste details in schaduwen en heldere highlights nauwkeurig kan weergeven, voor ongelooflijk realistische beelden.

99%

DCI-P3

10-bit

Kleurdiepte

1M:1

Contrastverhouding

VESA DisplayHDR 400 True Black pictogram
Een creator die kleuren gradeert op de ProArt Display PA32DC.

Toonaangevende kleurechtheid

Elk ProArt-scherm wordt in de fabriek voorgekalibreerd volgens een nieuw, drieschalig proces om toonaangevende kleurechtheid te garanderen. Het scherm ondergaat vervolgens strenge testen met behulp van ASUS geavanceerde grijswaarde-trackingtechnologie om te zorgen voor meer vloeiende kleurgradaties, betere uniformiteit en hoge kleurnauwkeurigheid met een Delta E < 1 kleurverschilwaarde. Elk grijswaardenniveau wordt ook zorgvuldig gemeten en ingesteld om ervoor te zorgen dat aan de precieze DICOM-standaard voor medisch gebruik wordt voldaan.

ΔE < 1

Kleurnauwkeurigheid

De ProArt Display PA32DC toont een kleurrijke afbeelding.

Uniforme helderheidsinstelling

OLED-schermen zijn voorzien van een Auto Brightness Limiter (ABL) om het stroomverbruik te maximaliseren. Bij het weergeven van een wit (of helder) beeld in een bepaald venster, dimt het scherm het beeld automatisch naarmate de venstergrootte toeneemt.

De optionele Uniform Brightness-functie in het OSD-menu is vooral handig bij het schakelen tussen, of het wijzigen van de grootte van vensters met sterk verschillende contrastniveaus, omdat het de helderheid consistent houdt met maximaal 250 nits voor comfortabel kijken en nauwkeurigere kleuren, zelfs na urenlang gebruik.

Zonder uniforme helderheidsinstelling
Met uniforme helderheidsinstelling

Creëer in ultra-levendige HDR

ASUS Smart HDR-technologie

Meerdere PQ-curves

HDR preview

Twee creators graderen kleuren met Davinci Resolve op de ProArt Display PA32DC.

ASUS Smart HDR-technologie

Exclusieve ASUS Smart HDR-technologie zorgt ervoor dat de ProArt Display OLED PA32DC meerdere HDR-indelingen kan ondersteunen, waaronder HLG en HDR10.

HLG stelt gebruikers in staat om materiaal te bekijken en te creëren voor uitzend- en satelliet-tv-platforms zoals BBC iPlayer, Japan NHK TV en DirecTV.

HDR10 ondersteuning zorgt voor compatibiliteit met bestaande streaming videodiensten en een groeiende lijst van games die HDR ondersteunen.

Meerdere PQ-curves

ASUS ProArt Displays ondersteunen meerdere HDR10 curven, inclusief PQ Hard Clip, PQ Optimized en PQ Basic, om aan alle behoeften van contentmakers te voldoen.

De ProArt Display PA32DC ondersteunt PQ Hard Clip.

PQ Hard Clip

Behoud de PQ-curve tot de maximale helderheid nauwkeurig wordt weergegeven. Elke luminantie hoger dan het schermmaximum wordt in kaart gebracht om het maximum weer te geven.

De ProArt Display PA32DC ondersteunt PQ Optimized.

PQ Optimized

Reproduceer nauwkeurige gradaties die overeenkomen met de maximale helderheid van de monitor. Lever de geoptimaliseerde HDR-prestaties van dit beeldscherm.

De ProArt Display PA32DC ondersteunt PQ Basic.

PQ Basic

Huidige algemene HDR-prestaties.

De ProArt Display PA32DC beschikt over HDR Preview, voor een betere bewerkingservaring.

HDR preview

HDR Preview maakt een directe verbinding tussen camera en monitor mogelijk om vastgelegde HDR-content met het volledige tintbereik te bekijken. Het werkt ook met de meeste softwareplatforms voor videobewerking en biedt nauwkeurige simulaties van de uiteindelijke output, voor een eenvoudigere, meer gestroomlijnde bewerkingservaring.

Gestroomlijnde, efficiënte workflows

Aansluiten op uw workflow

Veelzijdige voet

Beter beheer

Afneembare monitorkap

Ergonomisch ontwerp

Aansluiten op uw workflow

De PA32DC biedt een volwaardige USB-C, DisplayPort 1.4 en driemaal HDMI (V2.0) voor compatibiliteit met huidige en toekomstige beeldschermen en randapparaten. Hij beschikt ook over een oortelefoonaansluiting en kan als USB-hub fungeren.

De I/O-poorten aan de achterzijde van de ProArt Display PA32DC
De I/O-poorten aan de achterzijde van de ProArt Display PA32DC
1
2
3
4
5
1 Oortelefoonaansluiting
2 HDMI (V2.0)
3 DisplayPort1.4
4 Volwaardige USB-C
5 USB3.2 Gen2 Type-A

Veelzijdige voet

Twee veelzijdige voet-opties maken het gemakkelijk om de PA32DC in elk scenario in te zetten, zodat gebruikers de optimale werk- of kijkpositie kunnen vinden wanneer ze op locatie werken.

Beter beheer

De meegeleverde clips maken het eenvoudig om kabels te beheren en bureaus en werkruimten netjes te houden, terwijl het stevige en elegante metalen handvat het gemakkelijk maakt om de PA32DC overal mee naartoe te nemen.

Kabelbeheerklemmen aan de achterkant van de ProArt Display PA32DC.

Kabelbeheer
clips

Metalen handvat langs de bovenste achterrand van de ProArt Display PA32DC.

Metalen handvat

De monitorkap van de ProArt Display PA32DC helpt reflecties te verminderen.

Monitorkap

Afneembare monitorkap

Een omsluitende kap vermindert reflecties op het scherm van lichtbronnen in de buurt, zodat gebruikers met vertrouwen kunnen werken in de studio of op locatie. De automatische kalibratie werkt ook wanneer de monitorkap is gemonteerd.

Ergonomisch ontwerp

De meegeleverde ergonomische voet biedt kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instellingen. De mogelijkheid om het scherm 90° met de klok mee of tegen de klok in te draaien naar portretstand komt van pas bij het werken met lange documenten, coderen of surfen op websites.

De ProArt Display is in hoogte verstelbaar.

Hoogteverstelling
0~130 mm

De ProArt Display is kantelbaar.

Kantelen
-5°~+23°

De ProArt Display biedt pivot-aanpassingen.

Pivot
-90°~+90°

De ProArt Display is draaibaar.

Draaien
-60°~+60°

Gratis 3 maanden Adobe Creative Cloud

Ontvang een gratis lidmaatschap bij aankoop van geselecteerde ASUS-producten.* (tot een waarde van $238,47)

Toont verschillende Adobe-software interfaces.

Ruim 20 Adobe-apps

Toonaangevende apps, waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign, Spark en XD.

Adobe Fonts

Krijg toegang tot duizenden fonts, direct binnen je Creative Cloud-apps.

Behance

Vind inspiratie in 's werelds grootste creatieve gemeenschap.

Creative Cloud-bibliotheken

Teams kunnen bedrijfsmiddelen delen tussen hun apps en apparaten, zodat iedereen op één lijn zit.

1TB cloud-opslag per gebruiker

Extra opslagruimte maakt het voor je team eenvoudiger om creatieve middelen te delen en te beheren.

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees voor meer details de volledige voorwaarden en wat is gepubliceerd op de evenementspagina.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)