ProArt Display PA147CDV

ASUS ProArt Display PA147CDV Creative Tool - 14", 32:9, IPS, Full HD (1920 x 550), 100% sRGB, 100% Rec.709, Kleurnauwkeurigheid ΔE < 2, Calman Verified, USB-C, 10-punts Touch, MPP2.0, ASUS Dial, Control Panel, compatibel met Adobe-software.
  • 14", 32:9 Full HD (1920 x 550) IPS-paneel met 10-punts multitouch en ondersteuning voor Microsoft Pen Protocol 2.0
  • Calman Verified en in de fabriek gekalibreerd naar Delta E < 2 voor uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid, met 100% sRGB en 100% Rec. 709 dekking
  • ASUS Dial en Control Panel bieden snelkoppelingen in ondersteunde Adobe creatieve software
  • Gepatenteerd ontwerp van mechanische kickstand klapt soepel uit en ondersteunt het scherm in portret- of landschaporiëntatie om te passen bij verschillende creator-scenario's
  • Inclusief één standaard HDMI® en twee USB Type-C® (DP Alt-modus) poorten voor het aansluiten van diverse apparaten
  • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
ProArt Display PA147CDV
ProArt Display PA147CDV Creative Tool

Breng uw creatieve stroom op gang

De ProArt Display PA147CDV is een 14 De ProArt Display PA147CDV biedt 100% Rec.709 en sRGB-kleurengamma De ProArt Display PA147CDV biedt Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid De PA147CDV is voorgekalibreerd en Calman Verified om toonaangevende kleurnauwkeurigheid te garanderen. De PA147CDV is voorzien van de intuïtieve ASUS Dial voor snelkoppelingen die naadloos samenwerken met creatieve Adobe-tools De PA147CDV is voorzien van Control Panel voor snelkoppelingen die naadloos samenwerken met creatieve Adobe-tools De PA147CDV ondersteunt Microsoft Pen Protocol 2.0 De PA147CDV ondersteunt 10-punts multitouch De PA147CDV omvat USB Type-C poorten

De ProArt Display PA147CDV is een 14" creatieve tool met een beeldverhouding van 32:9. Gebouwd om creatieven meer mogelijkheden te geven en creatieve workflows te stroomlijnen in de studio of op locatie, is hij voorzien van het intuïtieve ASUS Dial, een aanpasbaar Control Panel, 10-punts multitouchbediening en Microsoft Pen Protocol 2.0 (MPP 2.0) ondersteuning. De PA147CDV is Calman Verified en in de fabriek gekalibreerd op Delta E < 2, en dekt 100% van de sRGB en Rec. 709 kleurruimtes, voor uitzonderlijke kleuren. Esthetisch ziet de PA147CDV er ook goed uit - hij won de 2021 Good Design en 2021 Computex d&i Gold awards.

Gemaakt voor creatieven

Stroomlijn uw workflow

Het aanpasbare Control Panel plaatst de tools en functies die u nodig hebt centraal, zodat u snel aanpassingen kunt maken voor een efficiëntere workflow. Voor eenvoudigere multitasking kunt u zelfs de split-screen modus gebruiken om snelkoppelingen voor verschillende apps naast elkaar weer te geven.

Een man werkt aan zijn project met de PA147CDV en monitoren

Klaar voor die creatieve vonk

Met de ProArt Display PA147CDV bent u er altijd klaar voor zodra er een idee in u opkomt. Maak onderweg aantekeningen of schetsen met een stylus, of sluit hem aan op uw laptop met slechts één kabel.

Een vrouw tekent op de PA147CDV

Videobewerking

Audio-opname en mixen

3D-animatie

Game streaming

Entertainment

Dashboard

Scroll door uw videotijdlijn op de PA147CDV en geniet van schermvullende beelden op uw monitor of laptop.

de interface van de videobewerkingssoftware

Tracks opnemen, mixen en masteren op de PA147CDV, met meer ruimte voor extra bedieningselementen.

de interface van de muziekbewerkingssoftware

Plaats de werkbalk op de PA147CDV terwijl u geniet van vloeiende 3D-rendering op het hoofdscherm.

de interface van de 3D-rendering software

Sleep uw live-streaming vensters naar de PA147CDV voor afleidingsvrij gamen op uw hoofdscherm.

de interface van de streaming-software

Bedien uw muziekspeler op de PA147CDV terwijl u op het hoofdscherm werkt.

de interface van de muziekspelersoftware

Een snelle blik op het Dashboard biedt een overzicht van de systeemparameters op de PA147CDV.

de interface van de productiviteitssoftware

Natuurlijk schrijven of tekenen

Met MPP 2.0-ondersteuning kunt u een pen of stylus gebruiken om ideeën op te schrijven of te schetsen wanneer de inspiratie toeslaat*.
*ASUS Pen of stylus niet inbegrepen.

Creativiteit met een draai

ASUS Dial werkt met Photoshop, Photoshop Lightroom Classic, Premiere Pro en After Effects Classic voor toegang tot sneltoetsen

ASUS Dial is ontworpen om te werken met compatibele Adobe-software*, zoals Photoshop, Photoshop Lightroom Classic, Premiere Pro en After Effects**. Aangepaste snelkoppelingen stellen u in staat in en uit te zoomen op foto's of de penseelgrootte aan te passen door simpelweg aan de ASUS Dial te draaien. U kunt zelfs de standaardinterface aanpassen aan uw eigen werkstijl.

*ProArt Creator Hub is alleen voor Microsoft Windows.
*Ondersteuning voor aanvullende Adobe-software zal in de toekomst beschikbaar komen.
**Adobe, Adobe Premiere, After Effects, Lightroom, Photoshop en het Photoshop-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Intuïtieve controle binnen handbereik

Control Panel werkt met Photoshop, Photoshop Lightroom Classic, Premiere Pro en After Effects Classic voor toegang tot sneltoetsen

Control Panel biedt een intuïtieve interface die uniek is voor elke ondersteunde Adobe-software*. Dankzij de 10-punts multitouchfunctionaliteit** van de PA147CDV kunt u snel van tools wisselen, aan een draaiknop draaien om precies de gezochte kleur te krijgen, of een belangrijke parameter aanpassen voor de gebruikte tool - het is allemaal overzichtelijk ingedeeld zodat u efficiënter kunt werken.

*ProArt Creator Hub is alleen voor Microsoft Windows
*Ondersteuning voor andere Adobe-software zal in de toekomst beschikbaar komen.
**10-punts touch-functie is afhankelijk van het besturingssysteem.
**Adobe, Adobe Premiere, After Effects, Lightroom, Photoshop en het Photoshop-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Ervaar full-color

Breed kleurengamma

Kleurnauwkeurigheid

Het brede 100% sRGB en 100% Rec. 709 kleurengamma biedt levendigere kleuren, wat zorgt voor diepere primaire kleuren zoals rood, groen en blauw, en rijkere secundaire kleuren.

100%
sRGB
100%
Rec.709
De ProArt Display PA147CDV toont levendige kleur

Geniet van pure, expressieve tinten, dankzij nauwkeurige, levensechte kleurweergave. Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid betekent dat afbeeldingen nauwkeurig op het scherm worden gereproduceerd, zodat precies is te zien hoe ze zullen uitpakken.

∆E < 2
Kleurnauwkeurigheid
De ProArt Display PA147CDV toont levendige kleur

Voorgekalibreerd voor
nauwkeurigheid, direct uit de verpakking

Kleurprofessionals vertrouwen op kleurnauwkeurige beeldschermen om ervoor te zorgen dat hun creaties er precies zo uitzien als ze bedoeld waren. De PA147CDV is in de fabriek voorgekalibreerd en Calman Verified om toonaangevende kleurnauwkeurigheid te garanderen. Elk ProArt-beeldscherm ondergaat nauwgezette tests om vloeiende kleurgradatie te verzekeren en de allerbeste beelden te garanderen.

Calman Verified-logo
Voorgekalibreerd voor nauwkeurigheid, direct uit de verpakking

Snelle aanpassing van kleurengamma

ASUS-exclusieve ProArt Preset biedt meerdere modi voor snelle aanpassing van het kleurengamma. Of het nu gaat om kleurgradatie, videobewerking of het manipuleren van foto's, u kunt eenvoudig schakelen en het afstemmen op uw behoeften.

sRGB

Rec. 709

DCI-P3

Lezen

Donkere ruimte

Het verschil tussen sRGB-modus aan en uit
Het verschil tussen Rec709-modus aan en uit
Het verschil tussen DCI-P3-modus aan en uit
Het verschil tussen Leesmodus aan en uit
Het verschil tussen Darkroom-modus aan en uit
Modus aan
Modus uit

Veel aansluitmogelijkheden

De PA147CDV biedt een groot aantal poorten om aan uw creatieve behoeften te voldoen. Twee USB-C-poorten leveren video- en stroominvoer via één kabel, waarbij de HDMI-poort extra flexibiliteit biedt voor een verbinding met verschillende invoerbronnen.

*Aangesloten apparaat vereist USB Type-C (DisplayPort Alt Mode en minimaal 10W uitgangsvermogen).

De PA147CDV biedt twee USB-C-poorten en één HDMI-poort om tegemoet te komen aan creatieve behoeften.

Comfortabel creëren

Ingebouwde verstelbare kickstand

Zorg voor uw ogen

De PA147CDV heeft een meermaals bekroond ontwerp dat de 2021 Good Design en Computex d&I Gold awards in de wacht sleepte. Met de gepatenteerde mechanische kickstand kunt u het scherm in de perfecte hoek zetten. Leg de PA147CDV plat op het bureau om te schetsen, of kantel hem in een bijna verticale positie om de tijdlijn te volgen in uw videobewerkingsprogramma. Stel eenvoudig de juiste kantelhoek in voor de te verrichten taak.

De PA147CDV won 2021 Computex d&i Gold awards De PA147CDV won 2021 Good Design

ASUS Flicker-Free technologie zorgt voor een meer comfortabele kijkervaring door flikkeringen op het scherm te verminderen, om oogspanning, hoofdpijn en vermoeide ogen te minimaliseren wanneer langdurig wordt gekeken naar het beeldscherm. Exclusieve ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie beschermt ogen tegen schadelijke uitstoot van blauw licht, met vier blauw-licht filterinstellingen die via het on-screen menu moeiteloos toegankelijk zijn.

Flicker Free Het verschil tussen Flicker-Free-modus aan en uit
Low Blue Light Het verschil tussen Low Blue Light-modus aan en uit

Gratis 3 maanden Adobe Creative Cloud

Ontvang een gratis lidmaatschap bij aankoop van geselecteerde ASUS-producten.* (tot een waarde van $238,47)

De verschillende Adobe-software interfaces

Ruim 20 Adobe-apps

Toonaangevende apps, waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign, Spark en XD.

Adobe Fonts

Krijg toegang tot duizenden fonts, direct binnen Creative Cloud-apps.

Behance

Vind inspiratie in 's werelds grootste creatieve gemeenschap.

Creative Cloud-bibliotheken

Teams kunnen bedrijfsmiddelen delen tussen hun apps en apparaten, zodat iedereen op één lijn zit.

1TB cloud-opslag per gebruiker

Extra opslagruimte maakt het voor een team eenvoudiger om creatieve middelen te delen en te beheren.

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees voor meer details de volledige voorwaarden en wat is gepubliceerd op de evenementspagina.

comparison icon
Compare (0)