ProArt Display PA278CGV

ASUS ProArt Display PA278CGV Professional Monitor - 27”, IPS, QHD (2560 x 1440), 144Hz, 95% DCI-P3, kleurnauwkeurigheid ΔE < 2, Calman Verified, USB-C PD 90W, VESA DisplayHDR 400, FreeSync Premium, ergonomische voet, groene duurzaamheid
 • 27" QHD (2560 x 1440) LED-verlicht beeldscherm met IPS-paneel met 178° brede kijkhoek
 • Internationale kleurenstandaard 95% DCI-P3 en 100% sRGB/Rec. 709 breed kleurengamma
 • Calman Verified met fabriekskalibratie voor uitstekende Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid
 • Uitgebreide connectiviteit inclusief DP over USB-C™ met 90W Power Delivery, DisplayPort, HDMI en USB-hub
 • 144Hz variable refresh rate (VRR) met FreeSync Premium, zorgt voor vloeiende snelle weergave en een comfortabele kijkervaring
 • Ergonomisch ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instelling voor een comfortabele kijkervaring
 • Groene duurzaamheid: papieren verpakking en energiezuinige milieunormen
ProArt Display PA278CGV
PA278CGV

Onvergelijkbare kleur. Onbeperkte creativiteit.

De ProArt Display is Calman Verified en toont het creatieve artwork met nauwkeurige kleuren. Mac-logo: Dit scherm werkt met MacOS

De ProArt Display PA278CGV is een 27” monitor die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van creatieve professionals, van foto- en videobewerking tot grafisch ontwerp. De ProArt Display PA278CGV is fabrieksgekalibreerd en Calman Verified om uitmuntende kleurnauwkeurigheid te leveren (∆E <2). Het biedt ook industrie-standaard 95% DCI-P3 kleurruimtedekking. 144Hz variable refresh rate (VRR) met FreeSync Premium Pro voor vloeiende rendering. De geïntegreerde USB-C poort ondersteunt gegevensoverdrachten, videosignaal en ook 90W vermogensafgifte via één kabel, voor een handige oplossing. Met de PA278CGV kunt u snel, moeiteloos en nauwkeurig exact de gewenste look krijgen.

Breng de ware schoonheid van foto's naar boven

Kleurengamma diagram van ProArt Display PA278CGV

Het ProArt-beeldscherm levert industriestandaard 95% DCI-P3 en 100% sRGB/Rec. 709 kleurengamma voor rijke, levendige weergave die ervoor zorgt dat elk detail van uw foto's duidelijk en levensecht is.

ProArt Display PA278CGV
Het ProArt PA278CGV scherm behaalt Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid

2D/3D-rendering-vriendelijk

Tot 144Hz variable refresh rate (VRR) met FreeSync Premium, zodat creators fast-rendering games kunnen maken en kwaliteitscontroles kunnen uitvoeren op één scherm. De hoge frame rate zorgt voor vloeiende beelden en een comfortabele kijkervaring. 

144Hz

Vloeiende rendering

AMD FreeSync Premium Pro logo
Een kleurkalibratietestrapport van de ProArt Display ligt op het bureau van een ontwerper

Ware kleuren, direct uit de verpakking

Kleurprofessionals vertrouwen op kleurnauwkeurige monitoren om ervoor te zorgen dat hun creaties er exact zo uitzien als ze bedoeld waren. De ProArt Display PA278CGV is in de fabriek gekalibreerd en Calman Verified om marktleidende kleurnauwkeurigheid te leveren. Elke ProArt-monitor ondergaat strenge, nauwgezette tests om meer vloeiende kleurgradatie te garanderen. Of u nu consument of professional bent, u bent verzekerd van kleurnauwkeurige weergave- en contentcreatie-ervaringen.

Calman Verified-logo
∆E < 2

Kleurechtheid

Snelle aanpassing van kleurengamma

ASUS-exclusieve ProArt Preset biedt meerdere modi voor snelle aanpassing van het kleurengamma. Of het nu gaat om kleurgradatie, videobewerking of het manipuleren van foto's, u kunt eenvoudig schakelen en afstemmen op uw behoeften.

Vergelijking van sRGB-modus aan en uit Vergelijking van Rec.709 modus aan en uit Vergelijking van DCI-P3 modus aan en uit Vergelijking van Lees-modus aan en uit Vergelijking van Donkere ruimte-modus aan en uit Vergelijking van Rapid Rendering-modus aan en uit
 • Modus aan

 • Modus uit

Met ProArt Palette kunt u uw beeldscherm aanpassen via een groot aantal parameters.

Gepersonaliseerde bewerkervaring

Met ASUS ProArt Palette kunt u uw monitor aanpassen via een breed scala aan parameters, waaronder kleurtint, temperatuur en gamma-aanpassingen - allemaal eenvoudig toegankelijk via intuïtieve on-screen menu's. Er zijn ook tweepunts-grijstintschuifregelaars voor alle zes de kleuren, die grotere flexibiliteit bieden qua kleurinstelling dan veel andere concurrerende monitoren. ProArt Palette stelt u in staat om snel en consistent te produceren en maakt het gemakkelijk om uw kleurbeheer onder controle te houden.

ProArt Palette pictogram
Verbind de ProArt Display PA278CGV en een laptop via de USB-C poort en het ondersteunt 65W vermogensafgifte.

De USB-C die alles doet

De ProArt Display PA278CGV biedt u ongeëvenaarde compatibiliteit met USB-C, HDMI en DisplayPort voor de meeste multimedia-apparaten. De geïntegreerde USB-C poort ondersteunt gegevensoverdracht, DisplayPort en biedt tevens ondersteuning voor 90W vermogensafgifte. De PA278CGV doet ook dienst als USB-hub, uw apparaat krijgt toegang tot alle randapparaten die zijn aangesloten op de USB-poorten.


 • USB-C USB-C
 • HDMI HDMI
 • DisplayPort DisplayPort
 • USB HUB USB HUB
 • Hoofdtelefoonaansluiting Hoofdtelefoonaansluiting
Verbind de ProArt Display PA278CGV en een laptop via de USB-C poort en het ondersteunt 65W vermogensafgifte.

Nauwkeurige realtime on-set preview

QuickFit Plus is een slimme functie die een rasteroverlay op het scherm plaatst, zodat u kunt uitlijnen en een preview kunt bekijken. De centrale marker en veiligheidszone bieden u een real-time preview wanneer u op de set aan het fotograferen bent, om te voorkomen dat het videobeeld buiten het scherm valt. De liniaal toont in de rand de werkelijke grootte in inches; u kunt ook de werkgrootte aanpassen aan uw voorkeur.

demonstratie QuickFit Plus centrale markeerfunctie ASUS QuickFit Virtual Scale overlapt het A4 raster op het scherm voor een voorbeeld op ware grootte. ASUS QuickFit Virtual Scale overlapt het B5 raster op het scherm voor een voorbeeld op ware grootte. ASUS QuickFit Virtual Scale biedt een liniaalmodus op het scherm voor een voorbeeld op ware grootte. ASUS QuickFit Virtual Scale overlapt het Uitlijningsraster op het scherm voor een voorbeeld op ware grootte.

Oogbescherming met ASUS Eye Care-technologie

ASUS Ultra-low Blue Light-technologie

Exclusieve ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie beschermt u tegen de uitstoot van blauw licht die schadelijk kan zijn voor uw zicht. Het is gemakkelijk toegankelijk, intuïtief en flexibel met naadloze aanpassing (0 tot maximaal) via het OSD-menu.

TÜV Rheinland-logo Demonstratie Blue Light Filter gebruikersinterface

ASUS Flicker Free-technologie

ASUS Flicker-Free technologie biedt een meer comfortabele kijkervaring en werkomgeving door flikkeringen op het scherm te verminderen en zo oogspanning, hoofdpijn en vermoeide ogen te minimaliseren wanneer langdurig wordt gekeken naar de monitor.

Vergelijking van ProArt Display met Flicker-free technologie en zonder Flicker-free technologie
 • Met Flicker-Free technologie

 • Zonder Flicker-Free technologie

Veelzijdig comfort met ergonomisch ontworpen voet

Met een ergonomisch ontworpen voet met kantel-, draai-, pivot-, en hoogteaanpassingen bieden ProArt-monitoren een comfortabele kijk- en gebruikservaring. De mogelijkheid om het scherm linksom of rechtsom 90 graden te draaien voor gebruik in portretstand is handig bij het werken met lange documenten, programmacode of het bekijken van websites. Bovendien maakt de quick-release voet het eenvoudig om de monitor te bevestigen via de geïntegreerde VESA-wandmontage - zonder schroeven, dus binnen enkele seconden klaar!

 • De ProArt Display heeft een ergonomisch ontworpen voet die in hoogte verstelbaar is.

  Hoogteaanpassing
  0 ~ 150 mm

 • De ProArt Display heeft een ergonomisch ontworpen voet die draaibaar is.

  Zwenken
  +45° ~ -45°

 • De ProArt Display heeft een ergonomisch ontworpen voet met pivot-verstelmogelijkheden.

  Pivot
  +90° ~ -90°

 • De ProArt Display heeft een ergonomisch ontworpen voet die kantelbaar is.

  Kantelen
  +35° ~ -5°

Milieucertificering*

De ProArt Display PA278CGV​ is streng getest om te voldoen aan de eisen van toonaangevende duurzaamheidscertificeringen. Deze testen omvatten een uitgebreide database met actuele criteria, onafhankelijke verificatie en een gestructureerd systeem voor voortdurende verbetering.​

epeat GOLD, ENERGY STAR, TCO CERTIFIED logo's

Milieuvriendelijke verpakking

ProArt Display PA278CGV verpakkingen zijn gemaakt van ten minste 80% gerecycled karton. ASUS heeft de verpakking ontworpen om gewicht en volume te minimaliseren, wat natuurlijke hulpbronnen helpt te besparen en het mogelijk maakt om meer apparaten te vervoeren in een enkele transportcontainer.​

ProArt Display PA278CGV verpakking
 • Energie-efficiënt pictogram

  Energie-efficiënte kenmerken

  De ProArt Display PA278CGV heeft een energiebesparende Eco-modus, en bereikt nul-watt stroomverbruik indien hard uitgeschakeld.​

 • Milieuvriendelijke materialen pictogram

  Milieuvriendelijke materialen

  Uitgebreid onderzoek en ontwikkeling zorgen ervoor dat ProArt Display PA278CGV is gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals 85% post-consumer recycled (PCR) kunststoffen en componenten zoals kwikvrije panelen.

*EPEAT-geregistreerd waar van toepassing. De EPEAT-registratie verschilt per land. Zie www.epeat.net voor de registratiestatus per land.
comparison icon
Compare (0)