ProArt Display PA279CV

ASUS ProArt Display PA279CV Professionele Monitor - 27”, IPS, 4K, UHD (3840 x 2160), 100% sRGB, 100% Rec. 709, Kleurnauwkeurigheid ΔE < 2, Calman Verified, USB-C, ProArt Preset, ProArt Palette, ergonomische voet
 • 27" 4K UHD (3840 x 2160) LED-verlicht beeldscherm met IPS-paneel met 178° brede kijkhoek
 • Internationale kleurenstandaard 100% sRGB en 100% Rec. 709 breed kleurengamma
 • Calman Verified en in fabriek gekalibreerd voor uitstekende Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid
 • Uitgebreide connectiviteit inclusief DP over USB-C met 65W Power Delivery, DisplayPort, HDMI, USB-hub
 • Adaptive-Sync technologie (40~60Hz) voor geanimeerde content met snelle actie en het elimineren van screen tearing
 • ASUS-exclusieve ProArt Preset en ProArt Palette bieden tal van instelbare kleurparameters
 • Ergonomisch ontwerp met +35° ~ -5° kantelen, ±45° draaien, ±90° pivot en 150mm hoogte-aanpassingen voor een comfortabele kijkervaring
ProArt Display PA279CV

Onvergelijkbare kleur. Onbeperkte creativiteit.

De ProArt Display PA279CV is een 27” monitor die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van creatieve professionals, van foto- en videobewerking tot grafisch ontwerp. De ProArt Display PA279CV is in de fabriek gekalibreerd en Calman Verified om superieure kleurnauwkeurigheid te leveren (∆E < 2). Het biedt ook industrie-standaard 100% sRGB / 100% Rec. 709 kleurruimtedekking. Met ASUS-exclusieve functies, zoals ProArt Preset en ProArt Palette met zes-assige kleur-, zwartniveau- en helderheidsaanpassingen, maakt de PA279CV het eenvoudig om snel, gemakkelijk en nauwkeurig de exacte gewenste look te bereiken.

Breng de ware schoonheid van foto's naar boven

Het ProArt-beeldscherm levert industriestandaard een 100% sRGB en 100% Rec. 709 kleurengamma voor rijke, levendige weergave die ervoor zorgt dat elk detail van uw foto's duidelijk en levensecht is.

Hoge kleurgetrouwheid voor echt expressieve tinten

Zwelg in pure, expressieve tinten dankzij nauwkeurige, levensechte kleurweergave. ProArt-beeldschermen behalen een ∆E < 2, zodat foto's nauwkeurig worden gereproduceerd op het scherm. Hierdoor is exact te zien hoe het werk er uit gaat zien wanneer het klaar is.

∆E < 2

Kleurnauwkeurigheid

Ware kleuren, direct uit de verpakking

Kleurprofessionals vertrouwen op kleurnauwkeurige beeldschermen om ervoor te zorgen dat hun creaties er precies zo uitzien als ze bedoeld waren. De ProArt Display PA279CV is in de fabriek gekalibreerd en Calman Verified om marktleidende kleurnauwkeurigheid te leveren. Elke ProArt-beeldscherm ondergaat strenge, nauwgezette tests om meer vloeiende kleurgradatie te garanderen. Of u nu consument of professional bent, u bent verzekerd van kleurnauwkeurige weergave- en contentcreatie-ervaringen.

Snelle aanpassing van kleurengamma

ASUS-exclusieve ProArt Preset biedt meerdere modi voor snelle aanpassing van het kleurengamma. Of het nu gaat om kleurgradatie, videobewerking of het manipuleren van foto's, u kunt eenvoudig schakelen en afstemmen op uw behoeften.

 • Modus aan

 • Modus uit

Gepersonaliseerde bewerkervaring

Met ASUS ProArt Palette kunt u uw beeldscherm aanpassen via een breed scala aan parameters, waaronder kleurtint, temperatuur en gamma-aanpassingen - allemaal eenvoudig toegankelijk via intuïtieve on-screen menu's. Er zijn ook tweepunts-grijstintschuifregelaars voor alle zes de kleuren, die grotere flexibiliteit bieden qua kleurinstelling dan veel andere concurrerende monitoren. ProArt Palette stelt u in staat om snel en consistent te produceren en maakt het gemakkelijk om uw kleurbeheer onder controle te houden.

Rijk aan connectiviteit

De ProArt Display PA279CV biedt rijke connectiviteit met DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort, DVI-D, en HDMI (v1.4) poorten en een ingebouwde USB-hub, dus het is gemakkelijk aan te sluiten op een grote verscheidenheid aan apparaten en te profiteren van ultrahoge overdrachtssnelheden met externe opslag - wat voldoet aan elke behoefte op het gebied van contentcreatie.


Voorbeeld van kunst op ware grootte

Bespaar tijd en werk slimmer dankzij ASUS QuickFit Virtual Scale. Deze slimme functie plaatst een raster op het scherm dat het mogelijk maakt om documenten in hun werkelijke grootte uit te lijnen en te bekijken voordat ze worden afgedrukt.


Bescherming van de ogen met ASUS Eye Care-technologie

ASUS Ultra-low Blue Light-technologie

Exclusieve ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie beschermt u tegen de uitstoot van blauw licht die schadelijk kan zijn voor uw zicht. Het biedt vier filterinstellingen voor blauw licht, gemakkelijk toegankelijk via de sneltoets naar het on-screen menu.


Niveau

ASUS Flicker Free-technologie

ASUS Flicker-Free technologie biedt een meer comfortabele kijkervaring en werkomgeving door flikkeringen op het scherm te verminderen en zo oogspanning, hoofdpijn en vermoeide ogen te minimaliseren wanneer langdurig wordt gekeken naar het beeldscherm.

 • Met Flicker-Free technologie

 • Zonder Flicker-Free technologie

Veelzijdig comfort met ergonomisch ontworpen voet

Met een ergonomisch ontworpen voet met kantel-, draai-, pivot-, en hoogteaanpassingen bieden ProArt-beeldschermen een comfortabele kijk- en gebruikservaring. De mogelijkheid om het scherm linksom of rechtsom 90 graden te draaien voor gebruik in portretstand is handig bij het werken met lange documenten, programmacode of het bekijken van websites. Bovendien maakt de quick-release voet het eenvoudig om het beeldscherm te bevestigen via de geïntegreerde VESA-wandmontage - zonder schroeven, dus binnen enkele seconden klaar!

 • Hoogteaanpassing
  0 ~ 150 mm

 • Draaien
  +90° ~ -90°

 • Pivot
  +90° ~ -90°

 • Kantelen
  +35° ~ -5°

comparison icon
Compare (0)