ASUS ProArt PA279Q Professional Monitor - 27" 2K WQHD (2560x1440), IPS, 99% Adobe RGB, Color Accuracy △E< 2
  • In fabriek gekalibreerd voor ongeëvenaarde kleurnauwkeurigheid (∆E< 2) met 99% Adobe RGB, 100% sRGB en 120% NTSC
  • Professioneel 27" AH-IPS-scherm met 2560 x 1440 WQHD-resolutie en 109 pixels per inch voor betere beelddetails
  • DisplayPort ingang, geluste DisplayPort-uitgang, HDMI en Dual-link DVI; samen met zes USB 3.0-poorten en een 9-in-1 kaartlezer
  • Ergonomische kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instelling voor een comfortabele kijkhoek
ProArt Display PA279Q
Vergelijken

Echte, consistente kleuren

Kleurconsistentie voor fotografie en retoucheren met 99% Adobe RGB-kleurruimte

De ASUS PA279Q is vooraf in de fabriek gekalibreerd voor de hoogste nauwkeurigheid en uitmuntende kleurruimte reproductie - 99% Adobe RGB, 100% sRGB, en 120%* NTSC. Met een breed kleurenspectrum van 99% Adobe RGB worden de kleuren van foto's nauwkeurig en consistent gereproduceerd op een manier die niet mogelijk is op monitoren met enkel een sRGB-kleurruimte.

Het brede kleurenspectrum reproduceert 99% van de Adobe RGB-kleurruimte

*NTSC op CIE1976 of 103% NTSC op CIE 1931 testnormen

10-bit kleuren voor vloeiendere gradaties

De PA279Q biedt 10-bits kleurweergave voor meer dan een miljard kleuren op het scherm en ondersteunt 14-bits interne opzoektabel (internal lookup table of LUT). Dit zorgt voor meer vloeiende gradaties en een meer natuurlijke overgang tussen tinten.


Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking

Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking

De instellingen zijn direct uit de verpakking indrukwekkend, omdat elke PA279Q vooraf in de fabriek is gekalibreerd voor de beste kleurnauwkeurigheid. Om ervoor te zorgen dat elke PA279Q de meest nauwkeurige en consistente kleuren produceert, meten we de ∆E en gammawaarde zorgvuldig en houden we de grijswaarden bij. Ondersteunt zelfs zowel Gamma 2.2 voor pc als Gamma 1.8 voor Mac - biedt gebruikers meer flexibiliteit om mee te werken. Elke PA279Q garandeert marktleidende kleurnauwkeurigheid, omdat ze zijn gekalibreerd om kleurverschillen te minimaliseren tot een ∆E (Delta E) van minder dan 2 - dit zorgt voor nauwkeurige aflezing van kleurinvoer en garandeert uitstekende kleurgetrouwheid.

Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking

PA279Q kleurkalibratie testrapport

Volgende-generatie IPS-schermtechnologie

De ASUS PA279Q beschikt over AH-IPS (Advanced High-performance In-Plane Switching) schermtechnologie voor superieure kleurnauwkeurigheid, levert helderder beeld dankzij verbeterde backlight transmissie en biedt lager stroomverbruik. Elke PA279Q beschikt ook over een helderheid van 350cd/m² en een 100.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio voor verbeterd beeldcontrast.


Volgende-generatie IPS-schermtechnologie

De PA279Q maakt gebruik van een AH-IPS-scherm met 178° (H)/178° (V) ultrabrede kijkhoeken, dat afrekent met kleurverschuiving vanuit vrijwel elke richting.

Zie het beter en ruimer

De PA279Q WQHD-monitor biedt 109 pixels per inch (PPI), wat resulteert in hoogwaardige 2560 x 1440 beelden - gelijk aan viermaal de resolutie van standaard 720p sets. Dit stelt gebruikers in staat om gedetailleerdere beelden te bekijken en meer te doen met een grotere on-screen voetafdruk dan standaard schermen.

De 109PPI dichtheid van het scherm betekent dat er 109 RGB-matrices zijn binnen 1 inch. In het algemeen geldt: hoe meer pixels een scherm heeft, hoe meer verlichting (of vermogen) die pixels nodig hebben om de beste beeldkwaliteit te bereiken. Met de geavanceerde LED-achtergrondverlichting op de PA279Q gaat dit echter niet meer ten koste van stroom- en energiebesparingen, terwijl je toch verzekerd bent van betere beelden.

Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking
Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking

Gemaakt voor werk en ontspanning

Profiteer dankzij het WQHD-scherm van 77% meer ruimte op het bureaublad dan bij een Full HD-scherm, om vensters en paletten breed uit te spreiden. Het is ook ongeveer 25% scherper dan een generiek 27" Full HD-scherm, en levert uiterst vloeiende beelden dankzij 6ms (GTG) responstijd. Dit zorgt voor haperingsloze beleving van films en games, waarbij de laatste er levendiger uitzien omdat alle speldetails worden weergegeven in ware kleuren. De ASUS PA279Q is zonder enige twijfel de beste keus voor werk en ontspanning.

Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking
Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking

Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking
Voorgekalibreerd, rechtstreeks uit de verpakking

Kleuraanpassing op maat

Tint- en verzadigingsregeling op maat met 6-kleuraanpassingen voor onafhankelijk aanpassen van zes kleuren (rood, groen, blauw, cyaan, magenta en geel), zonder andere kleuren te beïnvloeden.

6-assige onafhankelijke kleuraanpassing

6-assige kleurtint en verzadiging aanpassingsscherm van de PA279Q

Uniformiteitscompensatie

De ASUS PA279Q wordt geleverd met Uniformity Compensation (uniformiteitscompensatie) om problemen te helpen oplossen zoals helderheid en chroma (kleur) fluctuaties op verschillende delen van het scherm. Het onderstaande schema toont het verschil tussen de luminantie die op elk punt van het scherm is waargenomen ten opzichte van het centrale referentiepunt. Idealiter zou de luminantieafwijking tussen -3% tot 2% moeten liggen. Je kunt de uniformiteitscompensatiefunctie via het OSD inschakelen om inconsistente, onnauwkeurige kleuren te voorkomen.

Uniformiteitscompensatie

Robuuste connectiviteit

Uitgebreide connectiviteit

De PA279Q heeft een ingebouwd multi-format SD-geheugenkaartslot en een zes-poorts USB 3.0 hub voor handige doorlusconnectiviteit naar compatibele apparaten, op tien keer zo hoge snelheden als USB 2.0. Eén USB-poort ondersteunt ook SuperSpeed ​​Battery Charge, voor ongeveer 40% sneller opladen van een USB-apparaat dan standaard USB 3.0.

Met SuperSpeed ​​Battery Charge-functie

De PA279Q wordt geleverd met vier USB 3.0-poorten.

De ASUS PA279Q heeft DisplayPort, HDMI en dual-link DVI-D poorten, en kan de inhoud van twee video-ingangen tegelijk weergeven. DisplayPort biedt gebruikers de mogelijkheid om tot vier monitoren* in serie te schakelen, voor een multi-scherm werkstation vanaf één videobron.

* Afhankelijk van de resolutie


ASUS-exclusieve innovatie en design

Splendid™ Video Intelligence-technologie

ASUS Splendid™ Video Intelligence Technology is gebouwd rond een kleurenengine die automatisch de aard van de huidige gebruikerstaak analyseert en vaststelt, waarna de parameters van het scherm overeenkomstig worden aangepast om te zorgen voor nauwkeurige kleuren en natuurgetrouwe beelden. Zeven vooraf ingestelde modi (Landschap, Theater, Adobe RGB, sRGB, standaard en twee gebruikersmodi) zijn te selecteren via een eigen sneltoets.

Splendid™ Video Intelligence-technologie

Intuïtieve 5-weg navigatietoets

De PA279Q heeft een 5-weg navigatietoets; deze fungeert als een joystick die toegang geeft tot de QuickFit Virtual Scale-functie, en tevens tot alle OSD-functies en instellingen.

5-weg navigatietoets

Aanpasbare OSD-snelkoppelingen

De PA279Q beschikt verder over twee door de gebruiker aanpasbare sneltoetsen voor veelgebruikte monitorregelingen, zodat niet door het hele on-screen menusysteem hoeft te worden genavigeerd.

5-weg navigatietoets


Picture-in-Picture en Picture-by-Picture

ASUS' exclusieve Picture-in-Picture (PIP) en Picture-by-Picture (PBP) innovaties laten gebruikers vanaf verschillende signalen afkomstige beelden bekijken op vrijwel elke gewenste manier. PIP en PBP laten gebruikers van verschillende signalen afkomstige beelden bekijken en laat hen gemakkelijk schakelen tussen de hoofd- en PIP-bron, inclusief audio.


Ergonomisch, bekroond toetsenbordontwerp

QuickFit Virtual Scale-functie (octrooi aangevraagd)

ASUS heeft zijn exclusieve QuickFit Virtual Scale-functie toegevoegd aan de PA279Q , zodat gebruikers foto's en documenten op ware grootte op het scherm kunnen bekijken alvorens ze af te drukken. Dit is te activeren via een sneltoets op de monitor en wordt gebruikt als een leidraad bij het nauwkeurig bekijken en bewerken van foto's. Daarnaast biedt de PA279Q gebruikers ook de keus uit zeven verschillende achtergrondkleuren.

    Ondersteunde indelingen:
  • Document: A4, letter
  • Foto: 8”x10”, 5”x7”, 4”x6”, 3”x5”, 2”x2”
  • Raster: uitlijning, centimeters, inches

Ergonomisch ontwerp

Zoals de meeste ASUS-schermen is de PA279Q VESA-wandmontage compatibel en wordt hij geleverd met een veelzijdige voet met volledige kantel-, draai-, pivot- en hoogteaanpassingen. Een losse monitorkap wordt meegeleverd om de monitor af te schermen van fel omgevingslicht, voor nog grotere kleurnauwkeurigheid.

Bescherm je ogen met ASUS Eye Care-technologieFlicker-Free technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. De PA279Q bevat ASUS Flicker-Free technologie om flikkeringen te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.


comparison icon
Compare (0)