ProArt Display PA328CGV

ASUS ProArt Display PA328CGV Professional Monitor - 32”, IPS, WQHD (2560 x 1440), 165Hz, 95% DCI-P3, 100% sRGB/Rec. 709, kleurnauwkeurigheid ΔE < 2, Calman Verified, USB-C, VESA DisplayHDR 600, FreeSync Premium Pro, C-klem, ergonomische voet
 • 32" WQHD (2560 x 1440) en tot 600 nits HDR-beeldscherm met IPS-paneel met 178° brede kijkhoek
 • Internationale kleurenstandaard 95% DCI-P3 en 100% sRGB/Rec. 709 breed kleurengamma
 • Calman Verified met fabriekskalibratie voor uitstekende Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid
 • Uitgebreide connectiviteit inclusief DP over USB-C™ met 90W Power Delivery, DisplayPort, HDMI en USB-hub
 • 165Hz variable refresh rate (VRR) met FreeSync Premium Pro, levert creatieven vloeiende, snelle rendering en een comfortabele kijkervaring
 • C-klem ontwerp vergroot uw werkruimte met kantel-, draai-, pivot- en hoogteaanpassingen voor een comfortabele kijkervaring
ProArt Display PA328CGV

Onvergelijkbare kleur. Onbeperkte creativiteit.

De ProArt Display PA328CGV is een 32” monitor die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van creatieve professionals, van foto- en videobewerking tot grafisch ontwerp. De ProArt Display PA328CGV is fabrieksgekalibreerd en Calman-geverifieerd om uitmuntende kleurnauwkeurigheid te leveren (∆E <2). Het biedt ook industrie-standaard 95% DCI-P3 en 100% sRGB/Rec. 709 kleurruimtedekking. 165Hz variable refresh rate (VRR) met FreeSync Premium Pro, levert creatieven vloeiende, snelle rendering en een comfortabele kijkervaring De geïntegreerde USB-C poort ondersteunt gegevensoverdracht, DisplayPort en 90W vermogensafgifte via één kabel, voor een handige oplossing met een C-klem ontwerp die uw bureau opgeruimd houdt. Met de PA328CGV kunt u snel, moeiteloos en nauwkeurig exact de gewenste look krijgen.

Extreme helderheid, superieur contrast

Met 77% meer pixels dan conventionele Full HD-monitoren, WQHD (2560 x 1440) resolutie voor superieure beeldkwaliteit en scherpe beelden. HDR-technologie ondersteunt een reeks lichtsterktes om een breder kleurbereik en hoger contrast te leveren dan traditionele monitoren. Tot 600 nits helderheid en VESA DisplayHDR 600-certificering leveren een helderdere, levensechtere kijkervaring.

Breng de ware schoonheid van foto's naar boven

Het ProArt-beeldscherm levert industriestandaard 95% DCI-P3 en 100% sRGB/Rec. 709 kleurengamma voor rijke, levendige weergave die ervoor zorgt dat elk detail van uw foto's duidelijk en levensecht is.

Vloeiende hoge frame rate

Tot 165Hz variable refresh rate (VRR) met FreeSync Premium Pro, waardoor game-ontwikkelaars snel renderende games kunnen maken en kwaliteitscontroles kunnen uitvoeren op één scherm. De hoge frame rate zorgt voor vloeiende beelden en een comfortabele kijkervaring. 

165Hz

verversingssnelheid

Ware kleuren, direct uit de verpakking

Kleurprofessionals vertrouwen op kleurnauwkeurige monitoren om ervoor te zorgen dat hun creaties er exact zo uitzien als ze bedoeld waren. De ProArt Display PA328CGV is fabrieksgekalibreerd en Calman Verified om een marktleidende kleurnauwkeurigheid van ∆E < 2 te leveren. Elke ProArt-monitor ondergaat strenge, nauwgezette tests om meer vloeiende kleurgradatie te garanderen. Of u nu consument of professional bent, u bent verzekerd van kleurnauwkeurige weergave- en contentcreatie-ervaringen.

∆E < 2

Kleurnauwkeurigheid

Snelle aanpassing van kleurengamma

ASUS-exclusieve ProArt Preset biedt meerdere modi voor snelle aanpassing van het kleurengamma. Of het nu gaat om kleurgradatie, videobewerking of het manipuleren van foto's, u kunt eenvoudig schakelen en afstemmen op uw behoeften.

 • Modus aan

 • Modus uit

Focus op wat er toe doet

Bureau C-klem

Een handige montagebeugel wordt meegeleverd om bureauruimte vrij te helpen maken. De beugel kan aan de rand van bijna elk vlak werkblad worden geklemd en de montage-arm van de PA328CGV glijdt er meteen in.

Gepersonaliseerde bewerkervaring

Met ASUS ProArt Palette kunt u uw beeldscherm aanpassen via een breed scala aan parameters - allemaal eenvoudig toegankelijk via intuïtieve on-screen menu's. Er zijn ook tweepuntsschuifregelaars voor grijswaarden voor alle zes de kleuren. ProArt Palette stelt u in staat om snel en consistent te produceren en maakt het gemakkelijk om uw kleurbeheer onder controle te houden.

De USB-C die alles doet

De ProArt Display PA328CGV biedt u ongeëvenaarde compatibiliteit met USB-C, HDMI en DisplayPort voor de meeste multimedia-apparaten. De geïntegreerde USB-C poort ondersteunt gegevensoverdracht, DisplayPort en biedt tevens ondersteuning voor 90W vermogensafgifte. De PA328CGV doet ook dienst als een USB hub, wat betekent dat uw apparaat, wanneer u het aansluit via USB-C (met behulp van een C-naar-C kabel of een C-naar-A kabel), toegang krijgt tot alle randapparaten die zijn aangesloten op de USB-poorten.


Nauwkeurige realtime on-set preview

QuickFit Plus is een slimme functie die een rasteroverlay op het scherm plaatst, zodat u kunt uitlijnen en een preview kunt bekijken. De centrale marker en veiligheidszone bieden u een real-time preview wanneer u op de set aan het fotograferen bent, om te voorkomen dat het videobeeld buiten het scherm valt. De liniaal toont in de rand de werkelijke grootte in inches; u kunt ook de werkgrootte aanpassen aan uw voorkeur.


Bescherm uw ogen met ASUS Eye Care-technologie

ASUS Ultra-low Blue Light-technologie

Exclusieve ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie beschermt u tegen de uitstoot van blauw licht die schadelijk kan zijn voor uw zicht. Het biedt vier filterinstellingen voor blauw licht, gemakkelijk toegankelijk via de sneltoets naar het on-screen menu.


Niveau

ASUS Flicker Free-technologie

ASUS Flicker-Free technologie biedt een meer comfortabele kijkervaring en werkomgeving door flikkeringen op het scherm te verminderen en zo oogspanning, hoofdpijn en vermoeide ogen te minimaliseren wanneer langdurig wordt gekeken naar de monitor.

 • Met Flicker-Free technologie

 • Zonder Flicker-Free technologie

Veelzijdig comfort met ergonomisch ontworpen voet

Met een ergonomisch ontworpen voet met kantel-, draai-, pivot-, en hoogteaanpassingen bieden ProArt-monitoren een comfortabele kijk- en gebruikservaring. De mogelijkheid om het scherm linksom of rechtsom 90 graden te draaien voor gebruik in portretstand is handig bij het werken met lange documenten, programmacode of het bekijken van websites. Bovendien maakt de quick-release voet het eenvoudig om het beeldscherm te bevestigen via de geïntegreerde VESA-wandmontage - zonder schroeven, dus binnen enkele seconden klaar!

 • Hoogteaanpassing
  0 ~ 130 mm

 • Draaien
  +30° ~ -30°

 • Pivot
  +90° ~ -90°

 • Kantelen
  +23° ~ -5°

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)