ProArt Display PA32UCG

ASUS ProArt Display PA32UCG - 32”, 4K HDR, Mini LED-achtergrondverlichting, 1.152 zones lokaal dimmen, 120Hz VRR, Dolby Vision, HDR-10, HLG, ΔE <1, DCI-P3, ProArt Hardware Calibration, Thunderbolt™ 3, VESA DisplayHDR 1400 pre-certificering
 • 32” Mini LED-achtergrondverlichting met 1.152 zones lokaal dimmen levert 1600 nits piekhelderheid & 1000 nits full-screen aanhoudende helderheid
 • Ondersteuning van meerdere HDR-formaten (Dolby Vision, HDR-10, HLG) biedt levensechte ervaring en flexibiliteit
 • 48~120Hz Variable Refresh Rate (VRR) voor spelontwikkelaars
 • Echte 10-bit kleuren met Quantum-dot technologie zorgt voor DCI-P3, Rec. 2020, Adobe RGB en sRGB, voor uitzonderlijke kleurgetrouwheid
 • Wereldwijd toonaangevende ∆E <1 kleurprestaties en ASUS ProArt-hardwarekalibratietechnologie voor kleurnauwkeurigheidsoptimalisatie, uniformiteit en kleurprofiel write-back
 • Rijke connectiviteit met dubbele Thunderbolt™ 3, één DisplayPort, drie HDMI-poorten en een ingebouwde USB-hub
ProArt Display PA32UCG

Evenementregels

1. Deze evenementen, "ProArt Masters' Talks Series", ("Evenement(en)"), worden georganiseerd door ASUS Global PTE. Limited (“ASUS”)

2. Gedetailleerde informatie over hoe deel te nemen en een prijs te winnen in verband met het Evenement, de ASUS Kennisgeving Gebruikersvoorwaardenen het ASUS Privacybeleid op de officiële ASUS-website maakt deel uit van de evenementregels ("Evenementregels"). Met uw deelname aan dit Evenement wordt u geacht de Evenementregels te hebben geaccepteerd. ASUS kan te allen tijde de Evenementregels en andere door ASUS vastgestelde regels herzien. Deelnemers (zoals hieronder omschreven) zijn gebonden aan dergelijke herzieningen.

3. Het eerste Evenement begint op 10 juni 2021 om 9:00 uur (PDT) en eindigt op 10 juni 2021 om 10:00 uur (PDT). Het tweede Evenement begint op 30 juni 2021 om 9:00 uur (PDT) en eindigt op 30 juni 2021 om 10:00 uur (PDT). Het derde Evenement begint op 13 juli 2021 om 9:00 uur (PDT) en eindigt op 13 juli 2021 om 10:00 uur (PDT). Er zullen wereldwijd drie Evenementen worden gehouden. De winnaars worden binnen een week na afloop van het derde Evenement per e-mail op de hoogte gebracht.

4. Door deel te nemen aan het Evenement gaat iedere Deelnemer akkoord met de hieronder vermelde "Evenementregels" en garandeert hij of zij dat zijn of haar deelname voldoet aan alle gestelde eisen.

5. Geen deelnamekosten. Er is geen verplichte aankoop nodig om deel te nemen of te winnen. De Algemene voorwaarden voor de Evenementen luiden als volgt:

Deelname-eisen

1. Deelname aan het evenement is mogelijk voor inwoners overal ter wereld. Dit geldt niet indien verboden door de plaatselijke wetgeving.

2. Medewerkers van ASUS (of een aan ASUS gelieerde onderneming) of agentschappen die betrokken zijn bij dit Evenement, of leden van hun naaste familie, evenals alle andere personen die beroepsmatig verbonden zijn aan dit Evenement, komen niet in aanmerking.

3. Geen aankoop nodig

4. ASUS behoudt zich het recht voor om alle redelijke maatregelen te nemen ter bescherming tegen fraude of ander illegaal gedrag, inclusief, maar niet beperkt tot, leeftijd en identiteit.

5. Om aan het Evenement deel te nemen, moeten de deelnemers voldoen aan het volgende:

Deelnemers moeten het Evenement bijwonen en ook vragenlijsten invullen en alle quizvragen correct beantwoorden. De QR-code en de link voor de vragenlijst en quiz zullen worden getoond tijdens de livestream video en in de beschrijving. Er wordt één winnaar gekozen uit degenen die tijdens elke sessie alle quizvragen correct beantwoorden, dus hoe meer evenementen u bijwoont, hoe meer kansen u hebt om te winnen. De winnaar wordt binnen een week na afloop van het derde Evenement per e-mail op de hoogte gebracht. Als er binnen 48 uur niet wordt gereageerd, zal er een tweede trekking worden gehouden om een andere winnaar te kiezen.

Prijs

1e Evenement: 1 x ProArt Display PA279CV professional monitor

2e Evenement: 1 x ProArt Display PA279CV professional monitor

3e Evenement: 1 x ProArt Display PA279CV professional monitor
1 x ProArt B550- Creator-moederbord

Bekendmakingen

a. Drie winnaars worden uit alle geldige inzendingen willekeurig getrokken binnen een week na afloop van het 3e evenement.

b. De winnaar wordt binnen een week via e-mail op de hoogte gebracht.

c. ASUS behoudt zich het recht voor een nieuwe winnaar te selecteren indien er binnen 48 uur na verzending van de kennisgevingsmail geen reactie is ontvangen.

d. Indien er geen contact kan worden opgenomen met een mogelijk winnende Deelnemer of indien de kennisgeving over de prijs wordt geretourneerd of niet kan worden afgeleverd, verliest deze mogelijke winnaar alle rechten op een prijs en kan een andere winnaar worden gekozen. Een niet opgeëiste prijs kan niet worden toegekend.

e. De winnaar is verplicht de door ASUS gevraagde informatie te verstrekken.

Aansprakelijkheid

Voor zover wettelijk mogelijk aanvaarden ASUS en haar gelieerde ondernemingen geen aansprakelijkheid voor enige schade, verlies, aansprakelijkheid, verwonding, kosten of uitgaven opgelopen of geleden in verband met het evenement (al dan niet voortvloeiend uit nalatigheid van een persoon), met dien verstande dat het bovenstaande de aansprakelijkheid van ASUS of haar gelieerde ondernemingen niet uitsluit voor enige dergelijke aansprakelijkheid die niet kan worden uitgesloten door de toepasselijke wetgeving (inclusief overlijden of persoonlijk letsel als gevolg van nalatigheid), waarbij de aansprakelijkheid wordt beperkt tot het minimum dat door de toepasselijke wetgeving is toegestaan.

Slotbepalingen

a. ASUS aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor inzendingen die verloren gaan, beschadigd raken of niet door ASUS worden ontvangen om welke technische, afleverings- of andere reden dan ook.

b. ASUS behoudt zich het recht voor om winnende claims die onvolledige of onjuiste informatie verschaffen af te wijzen.

c. De prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

d. Er is geen alternatief in contanten en de prijs is niet overdraagbaar.

e. ASUS behoudt zich het recht voor om een prijs te vervangen door een andere prijs van gelijke of grotere waarde, indien de oorspronkelijk aangeboden prijs niet beschikbaar is door omstandigheden waarover ASUS redelijkerwijs geen controle heeft.

f. ASUS behoudt zich het recht voor dit Evenement op te schorten of te wijzigen indien omstandigheden die redelijkerwijs buiten haar controle vallen dit onvermijdelijk maken, zonder enige aansprakelijkheid jegens Deelnemers of derde partijen, maar zal zich naar alle redelijkheid inspannen om het effect op Deelnemers tot een minimum te beperken om teleurstelling te voorkomen.

Contactpersoon

Anna Liu: Anna1_Liu@asus.comAlgemene Voorwaarden | © ASUS Global

ASUS ProArt PA32UCG

ProArt Display PA32UCG

's WERELDS 1e HDR 1600 nits & 120Hz monitor

Het is tijd om de ASUS ProArt Display PA32UCG te ervaren - 's werelds eerste HDR 1600-beeldscherm met een variabele verversingssnelheid tot 120Hz. De mini-LED-achtergrondverlichting biedt 1600 nits piekhelderheid en 1000 nits aanhoudende helderheid zonder gedeeltelijke patch-beperking, en toonaangevende Delta E <1 kleurverschil. Daarnaast zorgen handige hardwarekalibratie, nieuwe HDMI (v2.1) en Thunderbolt™ 3 rijke aansluitmogelijkheden om creatieve workflows naadloos en efficiënt te laten verlopen, perfect voor contentmakers.

Dolby Vision VESA CERTIFIED DisplayHDR 1400 calman READY, Light Illusion, Off-Axis Contrast Optimization Light Illusion, Off-Axis Contrast Optimization Off-Axis Contrast Optimization AMD FreeSync Premium Pro

Geeft contentmakers meer mogelijkheden

 • Game-ontwikkelaars

  Game-ontwikkelaars

  Profiteer van de 48 tot 120Hz verversingssnelheid om snel renderende games te maken en kwaliteitscontroles uit te voeren op één enkel beeldscherm.

 • Filmmakers

  Filmmakers

  Het 32" mini-LED verlichte 4K-paneel biedt een hogere luminantie en diepere zwarttinten voor een uitzonderlijk kleurcontrast en nauwkeurige weergave van HDR-content.

 • Coloristen

  Coloristen

  Fabriekskalibratie waarborgt toonaangevende kleurechtheid, en een breed kleurengamma en Delta E < 1 kleurverschil zorgen voor uitmuntende kleurnauwkeurigheid.

Onberispelijk gedetailleerde beelden

Mini-LED backlight-technologie maakt gebruik van kleinere LED's om tot drie keer het aantal LED's te bieden in vergelijking met een conventioneel paneel van vergelijkbare grootte. De dicht opeen geplaatste mini-LED's zorgen voor grotere granulariteit en helderheid. Bovendien zorgt individuele controle van de achtergrondverlichting met maar liefst 1152 zones voor hogere luminantie en diepdonkere kleuren om ongeëvenaard contrast en nauwkeurige weergave van HDR content te leveren.

 • 32”

 • 4K HDR

 • Mini LED

  1152 zones lokaal dimmen

achtergrond ASUS ProArt PA32UCG

Dieper zwart,
helderder wit

Een piekhelderheid van 1600 nits en toonaangevende aanhoudende helderheid van 1000 nits over het hele scherm zorgen voor uitmuntend contrast tussen de diepste zwarttinten en stralende wittinten.

 • Aanhoudende helderheid

  1000 nits

 • Piekhelderheid

  1600 nits

 • VESA CERTIFIED DisplayHDR 1400
ASUS ProArt PA32UCG

Uitstekende kleur en contrast vanuit elke kijkhoek

Direct type LED-verlichte beeldschermen hebben smalle kijkhoeken, wat samenwerking met klanten of collega's bij kleurkritische werkzaamheden lastig kan maken vanwege kleuren die onnauwkeurig worden weergegeven aan kijkers die aan de zijkant zitten.ASUS Off-Axis Contrast Optimization (OCO) technologie lost dit probleem op met een compensatielaag die de lichttransmissie rond de randen regelt, halo-effecten met 80%* vermindert en een 7x* betere contrast ratio biedt voor donkere delen van het beeld wanneer het scherm vanuit een hoek wordt bekeken.

 • 80%

  Minder halo-effecten

  pijl-omlaag
 • 7x

  Verbetering contrast ratio

  pijl-omlaag

*Vergeleken met typische mini-LED beeldschermen. De resultaten zijn gebaseerd op intern ASUS-onderzoek en kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals meethoek, instrumenten en bedrijfsomgeving.

Creëer in ultra-levendige HDR

 • ASUS slimme HDR-technologie

 • Meerdere PQ-curves

 • HDR preview

Exclusieve ASUS Smart HDR-technologie stelt de ProArt Display PA32UCG in staat om meerdere HDR-formaten te ondersteunen, waaronder Dolby Vision®, HLG en HDR-10.

Dolby Vision transformeert de kijkervaring met ongeëvenaarde niveaus van helderheid, contrast en kleuren.

HLG stelt gebruikers in staat om materiaal te bekijken en te creëren voor uitzend- en satelliet-tv-platforms zoals BBC iPlayer, Japan NHK TV en DirecTV.

HDR-10 ondersteuning zorgt voor compatibiliteit met bestaande streaming video-diensten en een groeiende lijst van HDR-geschikte games.

 • Dolby Vision
 • HLG

 • HDR-10

*Dolby Vision HDR-formaat zal gereed zijn in de tweede helft van 2021

ASUS ProArt PA32UCG

ASUS ProArt Displays ondersteunen meerdere HDR-10 curven, inclusief PQ Hard Clip, PQ Optimized en PQ Basic, om aan alle behoeften van contentmakers te voldoen.

 • PQ Hard Clip PQ Hard Clip

  PQ Hard Clip

  Behoud de PQ-curve tot de maximale helderheid nauwkeurig wordt weergegeven. Elke luminantie hoger dan het schermmaximum wordt in kaart gebracht om het maximum weer te geven.

 • PQ Optimized PQ Optimized

  PQ Optimized

  Reproduceer nauwkeurige gradaties die overeenkomen met de maximale helderheid van de monitor. Lever de geoptimaliseerde HDR-prestaties van dit beeldscherm.

 • PQ Basic PQ Basic

  PQ Basic

  Huidige algemene HDR-prestaties.

HDR Preview maakt een directe verbinding tussen camera en monitor mogelijk om vastgelegde HDR-content met het volledige tintbereik te bekijken. Het werkt ook met de meeste softwareplatforms voor videobewerking en biedt nauwkeurige simulaties van de uiteindelijke output, voor een eenvoudigere, meer gestroomlijnde bewerkingservaring.

Transformeer kijkervaringen

Quantum Dot-technologie levert 98% DCI-P3, 99,5% Adobe RGB, 100% sRGB en 100% Rec. 709 en Rec. 2020 kleurruimtes voor videobewerking en post-productie. Het echte 10-bit IPS-paneel met een piekhelderheid van 1600 nits en Quantum Dot-technologie biedt contentmakers een breed kleurenspectrum om mee te spelen.

 • 98%

  DCI-P3

 • 100%

  Rec. 709

 • True

  10-bit

kleurrijke achtergrond ASUS ProArt PA32UCG
kleurverspreiding ASUS ProArt PA32UCG filter

Toonaangevende kleurechtheid

Vóórkalibratie in de fabriek met behulp van een nieuw, drieschalig proces garandeert marktleidende kleurechtheid. Het scherm ondergaat ook strenge testen met behulp van ASUS geavanceerde grayscale tracking-technologie om te zorgen voor meer vloeiende kleurgradaties, betere uniformiteit en uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid met een Delta E (ΔE) < 1 kleurverschilwaarde voor de sRGB- en Adobe RGB-kleurruimten. Elk grijswaardenniveau wordt ook zorgvuldig gemeten en ingesteld om ervoor te zorgen dat aan de precieze DICOM-standaard wordt voldaan.

Delta E (ΔE) < 1 sRGB- en Adobe RGB-kleurruimten
Delta E (ΔE) < 1 sRGB- en Adobe RGB-kleurruimten

Ideaal voor game-ontwikkelaars en video-editors

De PA32UCG biedt tot 120 Hz variabele vernieuwingsfrequentie (VRR) met FreeSync Premium Pro, waardoor game-ontwikkelaars snel renderende games kunnen maken en kwaliteitscontroles kunnen uitvoeren op één scherm. HDMI (v2.1) met ondersteuning voor 4K 120Hz maakt het ook ideaal voor video-editors, door hen te laten werken met kwalitatief hoogwaardige, gedetailleerde beelden op supervloeiende frame rates.

 • 120Hz

  verversingssnelheid

 • AMD FreeSync Premium Pro
gaming-achtergrond ASUS ProArt PA32UCG

Meest natuurgetrouwe kleur, flexibele kalibratie

 • Opgeslagen kleurparameterprofielen

 • ProArt Calibration 2.0

 • Naadloze kalibratie

ASUS ProArt PA32UCG chip

Kleurparameterprofielen

ASUS ProArt Calibration-technologie slaat alle kleurparameterprofielen op in de interne scaler IC-chip van de ProArt-monitor, in plaats van op de pc. De opgeslagen kleurprofielen kunnen eenvoudig worden geactiveerd via de sneltoets op de monitor.
De monitor kan worden gekalibreerd en de opzoektabel kan vervolgens worden herschreven, zodat gebruikers de monitor kunnen aansluiten op apparaten met verschillende besturingssystemen of toepassingen zonder de instellingen te hoeven aanpassen. De signaalvervorming tussen het IC en het LCD optische spectrum wordt eveneens verminderd.

Geïntegreerde ASUS ProArt Calibration 2.0 zorgt voor snelle en eenvoudige aanpassingen om de kleurnauwkeurigheid van ASUS ProArt-monitoren te behouden. Het biedt SDR- en HDR-kalibratie met instelbare helderheid, kleurbereik, kleurtemperatuur en andere parameters om consistente en nauwkeurige kleuren te garanderen.

ASUS ProArt PA32UCG

* ProArt Calibration 2.0 zal eind juni gereed zijn. 2021

calman READY, Light Illusion

ProArt-beeldschermen zijn compatibel met de meeste belangrijke kalibrators, waaronder die van X-Rite, Datacolor en Klein. Ze werken ook naadloos samen met Calman en Light Illusion ColourSpace CMS professionele software voor hardwarekalibratie*, voor snelle, eenvoudige kalibratie.

*Calman en Light Illusion ColourSpace CMS-software zijn niet inbegrepen bij de ProArt PA32UCG.

Gestroomlijnde, efficiënte workflows

 • Verbinding met de workflow

 • Diverse weergaveopties

 • Ergonomisch ontwerp

 • Afneembare monitorkap

HDMI (v2.1), DisplayPort 1.4, Thunderbolt™ 3 USB-C en een USB-hub zorgen voor gemakkelijke aansluitmogelijkheden op een desktop, Blu-ray-speler, bedieningspaneel of extra beeldscherm, zonder gedoe.

 • HDMI (v2.1)

  HDMI (v2.1)

 • HDMI (v2.0)

  HDMI (v2.0)

 • DisplayPort

  DisplayPort

 • Thunderbolt™ 3

  Thunderbolt™ 3

 • USB-A

  USB-A

ASUS ProArt PA32UCG
 • HDMI (v2.1) HDMI (v2.1)
 • HDMI (v2.0) HDMI (v2.0)
 • DisplayPort DisplayPort
 • Thunderbolt™ 3 Thunderbolt™ 3
 • USB-A USB-A
ASUS ProArt PA32UCG A + B

Picture-by-Picture (PbP) modus

Bekijk twee tot vier verschillende instellingen tegelijkertijd door meerdere ingangsbronnen naast elkaar op het scherm te plaatsen en configureer de kleurinstellingen van elk afzonderlijk venster met sRGB, Adobe RGB, DCI-P3, Rec. 2020, User Mode 1 of User Mode 2.

Een ergonomische voet biedt kantelen, draaien, pivot en hoogte-aanpassingen. Het on-screen menu wordt zelfs automatisch gedraaid om correct te worden weergegeven wanneer de monitor in portretstand wordt gebruikt - wat handig is bij het werken met websites of langere documenten.

 • Hoogte-aanpassing
  0~130 mm

 • Kantelen
  -5°~+23°

 • Pivot
  -90°~+90°

 • Draaien
  -60°~+60°

Een afneembare kap blokkeert op efficiënt wijze omgevingslicht en reflecties, waardoor de kleuren op het scherm nauwkeuriger en realistischer worden.

Afneembare monitorkap
Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)