TUF Gaming VG24VQ1B

TUF Gaming VG24VQ1B gebogen gaming-monitor – 23,8" Full HD (1920x1080), 165Hz (vanaf 144Hz), Extreme Low Motion Blur™, Adaptive-Sync, FreeSync™ Premium, 1ms (MPRT)
  • 23,8” Full HD (1920x1080) 1500R gaming-monitor met ultrasnelle 165Hz verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
  • ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB™) technologie maakt een responstijd van 1ms (MPRT) mogelijk samen met Adaptive-Sync, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates.
  • FreeSync™ Premium-technologie om af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates
  • Shadow Boost verbetert de beelddetails in donkere gebieden, waardoor scènes lichter worden zonder dat de heldere gebieden overbelicht worden
  • Full HD (1920 x 1080) @120Hz-output op PS5 & Xbox-serie X/S
TUF Gaming VG24VQ1B

TUF GAMING VG24VQ1B

De TUF Gaming VG24VQ1B is een 23.8”, Full HD (1920x1080), gebogen scherm met een ultrasnelle 165Hz verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en gebruikers die op zoek zijn naar meeslepende gameplay. Dat zijn nog eens serieuze specificaties, maar niet eens het spannendste wat de VG24VQ1B in petto heeft. Het indrukwekkende gebogen scherm biedt een verversingssnelheid van 165Hz en FreeSync™ Premium technologie, voor extreem vloeiende gameplay zonder tearing en haperingen.

23.8” met kromming om helemaal op te gaan in het beeld

Het 23,8” Full HD (1920 x 1080) paneel van de TUF Gaming VG24VQ1B levert verbluffende beelden vanuit alle hoeken, dankzij een 1500R kromming die ervoor zorgt dat elk punt zich op gelijke afstand van de ogen bevindt. Dit draagt ​​bij tot meer kijkcomfort - zelfs tijdens langdurig gebruik - en laat je genieten van een brede kijkhoek met minder vervorming en kleurverschuiving tijdens gaming en het kijken van films!

165Hz verversingssnelheid

De 165Hz* verversingssnelheid van de TUF Gaming VG24VQ1B decimeert lag en bewegingsonscherpte om je een voorsprong te geven in first person shooters, race games, real-time strategy games en sporttitels. Deze ultrasnelle verversingssnelheid laat je gamen op de hoogste visuele instellingen en direct reageren op wat er op het scherm gebeurt - om meteen de eerste slag uit te kunnen delen.
*Selectieve videokaarten/GPU’s kunnen 165Hz graphics source output (HDMI-poort) ondersteunen. Houd er rekening mee dat de overklokfunctie/prestaties afhankelijk zijn van de GPU's of weergegeven content. ASUS biedt deze functie slechts aan. De prestaties of eventuele neveneffecten na activering zijn niet gegarandeerd.

EXTREME LOW MOTION BLUR

De VG24VQ1B is uitgerust met de nieuwste ASUS-exclusieve Extreme Low Motion Blur-technologie, die 1ms MPRT behaalt om af te rekenen met vegen en bewegingsonscherpte. Het laat bewegende objecten er bovendien scherper uitzien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever wordt.


In−game verbeteringen

Vermindert inputvertraging, voor real-time racen en een snelle gaming-ervaring.

Versterkt de kleur van de gezondheid/manabalken van tegenstanders, zodat gamers gelijk kunnen reageren en als eerste de basis van de tegenstander kunnen vernietigen.

Verbetert contrast en kleurverzadiging, voor dynamische, levendige beelden - ideaal voor het bekijken van films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoge contrastinstellingen verbeteren de zichtbaarheid, zelfs in donkere scènes, zodat vijanden duidelijk te zien zijn.

Ideale instellingen voor het online bekijken van foto's en graphics.

Biedt een groter helderheidsbereik en voegt meer contrastgradaties toe. Het tweaken van de groen en blauwe kleurverzadiging maakt het ideaal voor het bekijken van foto's en video's van landschappen.

TUV LOGO

Techniek

Kantelen (+23° ~ -5°)

comparison icon
Compare (0)