TUF GAMING VG279QR

TUF Gaming VG279QR Gaming Monitor – 27 inch Full HD (1920 x 1080), 165Hz, Extreme Low Motion Blur™, G-SYNC Compatible ready, 1ms (MPRT), Shadow Boost
  • 27” Full HD (1920 x 1080) gaming-monitor met ultrasnelle 165Hz verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
  • ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB™) technologie maakt een responstijd van 1ms (MPRT) mogelijk om een einde te maken aan ghosting, voor scherpe gaming-beelden
  • Shadow Boost verbetert de beelddetails in donkere gebieden, waardoor scènes lichter worden zonder dat de heldere gebieden overbelicht worden
  • G-SYNC Compatible verwerking, voor het leveren van een naadloze gaming-ervaring zonder tearing door standaard inschakeling van VRR (variable refresh rate).
  • Met ergonomisch ontworpen voet voor uitgebreide draai-, kantel-, pivot- en hoogteaanpassingen
TUF GAMING VG279QR

TUF GAMING VG279QR

De TUF Gaming VG279QR is een 27”, Full HD (1920x1080) IPS-beeldscherm met een hoge 165Hz verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en snelle gameplay.
Het beschikt ook over een reactietijd van 1ms MPRT en biedt G-Sync compatible verwerking, voor extreem vloeiende gameplay zonder tearing en haperingen.

27” IPS-beeldscherm voor een brede kijkhoek en betere kleurweergave

Het 27” Full HD (1920 x 1080) IPS-paneel van de TUF Gaming VG279QR levert verbluffende beelden vanuit alle hoeken met brede kijkhoeken van 178 graden om minimale vervorming en kleurverschuiving te waarborgen, zelfs indien bekeken vanuit extreme posities.

165Hz verversingssnelheid

De TUF Gaming VG279QR heeft een zeer hoge verversingssnelheid van 165Hz die ervoor zorgt dat zelfs snelle, op de hoogste visuele instellingen gespeelde games er supervloeiend en compleet zonder lag uitzien. Krijg de overhand in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels.

EXTREME LOW MOTION BLUR

Uitgerust met de nieuwste ASUS-exclusieve Extreme Low Motion Blur-technologie, die 1ms MPRT behaalt om af te rekenen met vegen en bewegingsonscherpte, en bewegende objecten er scherper uit laat zien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever wordt.


In−game verbeteringen

Vermindert inputvertraging, voor real-time racen en een snelle gaming-ervaring.

Versterkt de kleur van de gezondheid/manabalken van tegenstanders, zodat gamers gelijk kunnen reageren en als eerste de basis van de tegenstander kunnen vernietigen.

Verbetert contrast en kleurverzadiging, voor dynamische, levendige beelden - ideaal voor het bekijken van films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoge contrastinstellingen verbeteren de zichtbaarheid, zelfs in donkere scènes, zodat vijanden duidelijk te zien zijn.

Ideale instellingen voor het online bekijken van foto's en graphics.

Biedt een groter helderheidsbereik en voegt meer contrastgradaties toe. Het tweaken van de groen en blauwe kleurverzadiging maakt het ideaal voor het bekijken van foto's en video's van landschappen.


Techniek

Hoogteaanpassing (0~130mm)

Draaien (+90°~-90°)

Kantelen (+33° ~ -5°)

Pivot +90°~-90°
(met klok mee en tegen klok in)

comparison icon
Compare (0)