TUF Gaming VG27AQL1A gaming-monitor -27” WQHD (2560x1440), IPS,170Hz (boven 144Hz), ELMB SYNC, Adaptive-Sync, G-Sync Compatible-gereed, 1ms (MPRT), 130% sRGB, HDR
  • 27” WQHD (2560x1440) IPS gaming-monitor met ultrasnelle 170Hz (overklok) verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
  • ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) technologie maakt ELMB mogelijk samen met G-SYNC Compatible, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates.
  • Gereed voor G-SYNC Compatible, voor het leveren van een naadloze gaming-ervaring zonder tearing door standaard inschakeling van VRR (variable refresh rate).
  • Ondersteunt zowel Adaptive-Sync met NVIDIA GeForce* videokaarten als FreeSync met AMD Radeon videokaarten *Compatibel met NVIDIA GeForce GTX 10-serie, GTX 16-serie, RTX 20-serie en nieuwere videokaarten
  • High Dynamic Range (HDR) technologie met professioneel kleurengamma levert contrast en kleurprestaties die voldoen aan de DisplayHDR™ 400-certificering.
TUF Gaming VG27AQL1A

TUF GAMING VG27AQL1A

Alle benodigdheden voor vloeiende gaming

De TUF Gaming VG27AQL1A is een 27” WQHD (2560 x 1440) HDR IPS-beeldscherm met een ultrasnelle 170Hz* verversingssnelheid. Ontworpen voor gamers en anderen die op zoek zijn naar meeslepende gameplay, biedt het enkele serieuze specificaties. Maar er is meer...
De TUF Gaming VG27AQL1A is ook voorzien van exclusieve ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) technologie. ELMB SYNC maakt het mogelijk om bewegingsonscherptevermindering en adaptive-sync technologieën gelijktijdig uit te voeren, voor supervloeiende gameplay.

Extreme details en nauwkeurige kleuren

Het WQHD (2560 x 1440) paneel in de TUF Gaming VG27AQL1A levert tot 77% meer bureaubladruimte op het scherm dan standaard Full HD (1920 x 1080) beeldschermen. Dankzij de geïntegreerde IPS-technologie biedt het superieure beelden met uitmuntende kleuren over 130% van het sRGB-gamma, een verbazingwekkende contrastverhouding van 1.000:1 en 178° kijkhoeken met minimale vervorming en kleurverschuiving.

Super−snelle 170Hz* verversingssnelheid

Een indrukwekkende 170Hz* verversingssnelheid maakt een einde aan lag en bewegingsonscherpte, om gamers een voorsprong te bieden in first person shooters, racespellen, real-time strategy games en sporttitels. Deze ultrasnelle verversingssnelheid laat gamers spelen op de hoogste visuele instellingen en direct reageren op wat er op het scherm gebeurt.

*Bepaalde videokaarten/GPU's kunnen 170Hz grafische bron-output (via DisplayPort) ondersteunen. Houd er rekening mee dat de overklokfunctie/prestaties afhankelijk zijn van de GPU of weergegeven content. Daadwerkelijke praktijkprestaties zijn hardware-afhankelijk.

Profiteer van super−vloeiende gameplay

ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) maakt het mogelijk om tegelijkertijd bewegingsonscherpte en adaptive-sync technologieën in te schakelen, waardoor wordt afgerekend met ghosting en tearing, om tijdens het gamen ongelofelijk scherpe beelden te garanderen bij hoge frame rates. ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) technologie biedt 1ms responstijd Moving Picture Response Time (MPRT)* om af te rekenen met vegen en bewegingsonscherpte. Het zorgt er ook voor dat bewegende voorwerpen er nog scherper uitzien en de gameplay vloeiender en responsiever is.

*1 ms MPRT is gebaseerd op interne testresultaten. Daadwerkelijke responstijd kan in praktijksituaties verschillen.

Ervaar ware kleuren

De TUF Gaming VG27AQL1A dompelt u onder in supervloeiende, ultrarealistische beelden, waardoor 130% sRGB en 95% DCI-P3 kleurruimtes meer verschillende kleurgradaties bieden.

HDR

Helderdere HDR-beelden

De TUF Gaming VG27AQL1A is voorzien van DisplayHDR™ 400 voor een soepeler en fijner contrast tussen de helderste en donkerste delen van het scherm. Het levert ook een indrukwekkende piekhelderheid van 400 nits om helderdere beelden mogelijk te maken.

Hoogvlieger qua ontwerp

De TUF Gaming VG27AQL1A heeft een stealth fighter-geïnspireerd ontwerp dat het een dynamische, futuristische uitstraling geeft. Het achterpaneel is voorzien van vleugelachtige elementen, wat het een gevoel van snelheid geeft. Een slanke, minimalistische voet zorgt voor stabiliteit en een vleugje elegantie.

IN-GAME VERBETERINGEN

Vermindert inputvertraging, voor real-time racen en een snelle gaming-ervaring.

Versterkt de kleur van de gezondheid/manabalken van tegenstanders, zodat gamers gelijk kunnen reageren en als eerste de basis van de tegenstander kunnen vernietigen.

Verbetert contrast en kleurverzadiging, voor dynamische, levendige beelden - ideaal voor het bekijken van films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoge contrastinstellingen verbeteren de zichtbaarheid, zelfs in donkere scènes, zodat vijanden duidelijk te zien zijn.

Ideale instellingen voor het online bekijken van foto's en graphics.

Biedt een groter helderheidsbereik en voegt meer contrastgradaties toe. Het tweaken van de groen en blauwe kleurverzadiging maakt het ideaal voor het bekijken van foto's en video's van landschappen.


Techniek

Hoogteaanpassing (0~130mm)

Draaien (+20°~-20°)

Pivot +90°~-90°
(met klok mee en tegen klok in)

Kantelen: (-5° ~ +20°)

comparison icon
Compare (0)