TUF Gaming VG27AQZ

TUF Gaming VG27AQZ HDR G-SYNC-compatibele gaming-monitor - 27” WQHD (2560x1440), IPS, 165Hz (boven 144Hz), Extreme Low Motion Blur Sync, G-SYNC-compatible, Adaptive-Sync, 1ms (MPRT), HDR10
  • 27” WQHD (2560x1440) IPS gaming-monitor met ultrasnelle 165Hz* verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
  • ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) technologie maakt een 1ms-reactietijd (MPRT) mogelijk samen met G-SYNC Compatible, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates.
  • G-SYNC Compatible, voor het leveren van een naadloze gaming-ervaring zonder tearing door standaard inschakeling van VRR (variable refresh rate).
  • Compatibel met industriestandaard HDR10 hoog dynamisch bereik voor kleur- en helderheidsniveaus die de mogelijkheden van gewone monitoren overtreffen
  • Heeft een ergonomisch ontworpen voet voor uitgebreid draai-, kantel- en hoogte-aanpassingen
TUF Gaming VG27AQZ

TUF Gaming VG27AQZ

VOLGENDE-GENERATIE ADAPTIVE-SYNC

TUF Gaming VG27AQZ is een 27”, WQHD (2560x1440), HDR IPS-scherm met een ultrasnelle 165Hz*, ontworpen voor professionele gamers en mensen die op zoek zijn naar meeslepende gameplay. Dat zijn serieuze specificaties, maar niet eens het spannendste wat de VG27AQZ in petto heeft.
Als primeur bij een gaming-monitor kunnen Motion Blur Reduction en Adaptive-Sync tegelijkertijd worden ingeschakeld. Deze nieuwe technologie wordt ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) genoemd. ELMB SYNC werkt met G-SYNC Compatible, wat gamers laat profiteren van scherpe, snelle frames.

Een 27” WQHD (2560 X 1440) IPS-scherm voor zeer gedetailleerde beelden en nauwkeurige kleuren

De TUF Gaming VG27AQZ heeft een WQHD (2560 x 1440) paneel dat tot 77% meer schermruimte biedt dan standaard Full HD (1920x1080) schermen. De IPS-technologie geeft je superieure beelden met uitmuntende kleuren, dankzij een 99% sRGB-kleurengamma en een verbazingwekkende 1.000:1 contrast ratio. Brede 178 graden kijkhoeken zorgen voor minimale vervorming en kleurverschuiving, zelfs indien vanuit extreme standpunten bekeken.

Ongelooflijk hoge 165Hz* verversingssnelheid

De 165Hz* verversingssnelheid van de TUF Gaming VG27AQZ decimeert lag en bewegingsonscherpte om je een voorsprong te geven in first person shooters, race games, real-time strategy games en sporttitels. Deze ultrasnelle verversingssnelheid laat je gamen op de hoogste visuele instellingen en direct reageren op wat er op het scherm gebeurt - om meteen de eerste slag uit te kunnen delen.
*Selectieve videokaarten/GPU’s kunnen 165Hz graphics source output (DP-poort) ondersteunen. Houd er rekening mee dat de overklokfunctie/prestaties afhankelijk zijn van de GPU's of weergegeven content. ASUS biedt deze functie slechts aan. De prestaties of eventuele neveneffecten na activering zijn niet gegarandeerd.

EXTREME LOW MOTION BLUR SYNC

Zonder G-SYNC Compatible of ELMB kun je tearing & ghosting ervaren.

Met ELMB SYNC kunt u ELMB (low motion blur-technologie) en G-SYNC Compatible tegelijk inschakelen, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe beelden en hoge frame rates tijdens het gamen.

G-SYNC Compatible technologie levert de meest vloeiende, snelle en adembenemende gaming-beelden denkbaar, door een eind te maken aan screen tearing en schokkerige frame rates, en door het minimaliseren van haperende weergave en invoervertraging.

Bij uitschakeling van ELMB kan ghosting worden ervaren.

ASUS Extreme Low Motion Blur biedt een responstijd (MPRT) van 1ms om af te rekenen met vegen en bewegingsonscherpte. Het zorgt er ook voor dat bewegende voorwerpen er nog scherper uitzien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever is.

Bij uitschakeling van G-SYNC Compatible kun je tearing ervaren.

HDR

In−game verbeteringen

Vermindert inputvertraging, voor real-time racen en een snelle gaming-ervaring.

Versterkt de kleur van de gezondheid/manabalken van tegenstanders, zodat gamers gelijk kunnen reageren en als eerste de basis van de tegenstander kunnen vernietigen.

Verbetert contrast en kleurverzadiging, voor dynamische, levendige beelden - ideaal voor het bekijken van films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoge contrastinstellingen verbeteren de zichtbaarheid, zelfs in donkere scènes, zodat vijanden duidelijk te zien zijn.

Ideale instellingen voor het online bekijken van foto's en graphics.

Biedt een groter helderheidsbereik en voegt meer contrastgradaties toe. Het tweaken van de groen en blauwe kleurverzadiging maakt het ideaal voor het bekijken van foto's en video's van landschappen.


Techniek

Hoogteaanpassing (0 ~ 130mm)

Draaien (+90° ~ -90°)

Pivot (+90°~-90°)

Kantelen (+33° ~ -5°)

comparison icon
Compare (0)