TUF Gaming VG289Q1A 4K Gaming Monitor – 28 inch UHD 4K (3840x2160), IPS, DCI-P3 , Adaptive-Sync, FreeSync™, HDR 10
  • 28” 4K (3840x2160) IPS DCI-P3 gaming-niveau monitor voor verbluffend heldere en gedetailleerde beelden
  • Compatibel met industriestandaard HDR10 hoog dynamisch bereik voor kleur- en helderheidsniveaus die de mogelijkheden van gewone monitoren overtreffen.
  • FreeSync™ technologie om af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates.
  • Shadow Boost verbetert de beelddetails in donkere gebieden, waardoor scènes lichter worden zonder dat de heldere gebieden overbelicht worden
  • Ondersteunt zowel Adaptive-Sync met NVIDIA GeForce* videokaarten als FreeSync met AMD Radeon videokaarten *Compatibel met NVIDIA GeForce GTX 10-serie, GTX 16-serie, RTX 20-serie en nieuwere videokaarten
TUF Gaming VG289Q1A
Vergelijken

TUF Gaming VG289Q1A

De TUF Gaming VG289Q1A is een 28”, 4K UHD IPS-scherm met superieure beelden, 90% DCI-P3 kleurruimte, ontworpen voor professionele gamers. Het scherm is ook voorzien van FreeSync/Adaptive-Sync technologie, voor extreem vloeiende gameplay zonder tearing en haperingen.

28” 4K IPS-scherm voor gedetailleerde beelden en betere kleurweergave

Het 28” 4K UHD (3840 x 2160) IPS-paneel van de TUF Gaming VG289Q1A biedt viermaal zoveel pixels als in grootte vergelijkbare Full HD 1080p-schermen. Dit zorgt voor meer gedetailleerde beelden bij het spelen van games of het bekijken van films, en voor meer ruimte op het bureaublad voor diverse werkvensters. Het scherm laat gamers opgaan in meeslepende virtuele werelden, met geweldige textuurelementen en plattegronden met indrukwekkende detailniveaus.

High Dynamic Range (HDR) met DCI−P3 90%

De VG289Q1A ondersteunt HDR-technologie in een reeks lichtsterktes om een breder kleurbereik en hoger contrast te leveren dan traditionele monitoren. De helderste tinten wit en de donkerste tinten zwart laten details er uit springen als nooit tevoren. Het scherm biedt ook een DCI-P3 90% kleurengamma en contrastprestaties.

HDR

In−game verbeteringen

Vermindert inputvertraging, voor real-time racen en een snelle gaming-ervaring.

Versterkt de kleur van de gezondheid/manabalken van tegenstanders, zodat gamers gelijk kunnen reageren en als eerste de basis van de tegenstander kunnen vernietigen.

Verbetert contrast en kleurverzadiging, voor dynamische, levendige beelden - ideaal voor het bekijken van films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoge contrastinstellingen verbeteren de zichtbaarheid, zelfs in donkere scènes, zodat vijanden duidelijk te zien zijn.

Ideale instellingen voor het online bekijken van foto's en graphics.

Biedt een groter helderheidsbereik en voegt meer contrastgradaties toe. Het tweaken van de groen en blauwe kleurverzadiging maakt het ideaal voor het bekijken van foto's en video's van landschappen.


Techniek

Draaien (+15°~-15° )

Kantelen (+20° ~ -5°)

comparison icon
Compare (0)