TUF Gaming VG32VQR gebogen HDR gaming-monitor - 31.5” WQHD (2560x1440), 165Hz, Extreme Low Motion Blur™, Adaptive-sync, FreeSync™ Premium, 1ms (MPRT), DisplayHDR™ 400, WCG
  • 31.5” WQHD (2560x1440) 1800R gebogen gaming-monitor met ultrasnelle 165Hz verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
  • ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB™) technologie maakt een responstijd van 1ms (MPRT) mogelijk samen met Adaptive-Sync, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates.
  • FreeSync Premium-technologie om af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates
  • High Dynamic Range (HDR) technologie met professioneel kleurengamma levert contrast en kleurprestaties die voldoen aan de DisplayHDR 400-certificering
  • Ondersteunt zowel Adaptive-Sync met NVIDIA GeForce* videokaarten als FreeSync met AMD Radeon videokaarten *Compatibel met NVIDIA GeForce GTX 10-serie, GTX 16-serie, RTX 20-serie en nieuwere videokaarten
  • Full HD (1920 x 1080) @120Hz & 1440P (2560 x 1440 @60Hz output op PS5; Full HD & 1440P (2560 x 1440) @120Hz VRR output op Xbox Series X/S
TUF Gaming VG32VQR

TUF Gaming VG32VQR

VOLGENDE-GENERATIE ADAPTIVE-SYNC

De TUF Gaming VG32VQR is een 31.5”, WQHD (2560x1440), gebogen HDR-beeldscherm met een ultrasnelle 165Hz verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en gebruikers die op zoek zijn naar meeslepende gameplay. Dat zijn nog eens serieuze specificaties, maar niet eens het spannendste wat de VG32V in petto heeft. Voor het eerst in een gaming-monitor kunnen Motion Blur Reduction en Adaptive-Sync tegelijkertijd worden ingeschakeld. Deze nieuwe technologie wordt ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) genoemd. ELMB SYNC werkt met FreeSync Premium en andere soorten Adaptive-Sync, wat gamers laat profiteren van scherpe, snelle frames.

31.5" WQHD curve

Het 31.5" WQHD (2560 x 1440) paneel van de TUF Gaming VG32VQR levert verbluffende beelden vanuit alle hoeken, met een 1800R kromming die ervoor zorgt dat elk punt zich op gelijke afstand van de ogen bevindt. Het biedt ook superieure beelden met uitmuntende kleuren over 130% van het sRGB-gamma en 178° kijkhoeken met minimale vervorming en kleurverschuiving.

165Hz verversingssnelheid

De TUF Gaming VG32VQR heeft een zeer hoge verversingssnelheid van 165Hz die ervoor zorgt dat zelfs snelle, op de hoogste visuele instellingen gespeelde games er supervloeiend en compleet zonder lag uitzien. Krijg de overhand in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels.

EXTREME LOW MOTION BLUR SYNC

Zonder Adaptive-sync of ELMB kan tearing & ghosting worden ervaren.

Met ELMB SYNC zijn ELMB (low motion blur-technologie) en FreeSync Premium tegelijk in te schakelen, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe beelden en hoge frame rates tijdens het gamen.

FreeSync™ technologie levert de meest vloeiende, snelle en adembenemende gaming-beelden denkbaar, door een eind te maken aan screen tearing en schokkerige frame rates, en door het minimaliseren van haperende weergave en invoervertraging.

Bij uitschakeling van ELMB kan ghosting worden ervaren.

ASUS Extreme Low Motion Blur biedt een responstijd (MPRT) van 1ms om af te rekenen met vegen en bewegingsonscherpte. Het zorgt er ook voor dat bewegende voorwerpen er nog scherper uitzien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever is.

Bij uitschakeling van FreeSync kan ghosting worden ervaren.

HDR

In−game verbeteringen

Vermindert inputvertraging, voor real-time racen en een snelle gaming-ervaring.

Versterkt de kleur van de gezondheid/manabalken van tegenstanders, zodat gamers gelijk kunnen reageren en als eerste de basis van de tegenstander kunnen vernietigen.

Verbetert contrast en kleurverzadiging, voor dynamische, levendige beelden - ideaal voor het bekijken van films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoge contrastinstellingen verbeteren de zichtbaarheid, zelfs in donkere scènes, zodat vijanden duidelijk te zien zijn.

Ideale instellingen voor het online bekijken van foto's en graphics.

Biedt een groter helderheidsbereik en voegt meer contrastgradaties toe. Het tweaken van de groen en blauwe kleurverzadiging maakt het ideaal voor het bekijken van foto's en video's van landschappen.


Techniek

Hoogteaanpassing (0~140mm)

Draaien (+60°~-60°)

Kantelen (+20° ~ -3°)

comparison icon
Compare (0)