ASUS ZenScreen MB166C draagbare USB-monitor - 15.6” , Full HD, IPS, USB Type-C, Flicker-Free, Blue Light Filter, anti-reflectie oppervlak
  • 15.6” Full HD draagbaar anti-reflectie IPS-scherm met een ultraslanke, dunne vormgeving helpt u om dingen efficiënter te doen terwijl u onderweg bent
  • USB Type-C connector (DP Alt-modus) voor gebruiksgemak en compatibiliteit met compatibele apparaten
  • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen.
  • Kan automatisch oriëntatie detecteren en de monitor laten wisselen tussen landschap- en portretstanden via DisplayWidget-software.
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp met ingebouwde statiefaansluiting aan de achterkant en vouwbare hoes voor flexibiliteit.
ASUS ZenScreen MB166C

Slank en draagbaar ontwerp

De ASUS ZenScreen™ is ideaal voor het leven onderweg. Dit slanke, draagbare beeldscherm is licht en heeft een slank profiel, zodat het gemakkelijk in elke reistas past en altijd en overal klaar is voor productiviteit.

Slank en draagbaar ontwerp

Eén kabel is alles wat nodig is

De ZenScreen MB166C gebruikt één USB Type-C aansluiting voor zowel voeding als videotransmissie van het hostapparaat. Dit betekent minder kabels om mee te werken, en dus een opgeruimder werkgebied.

Eén kabel is alles wat nodig is

Werk comfortabel

Dankzij de ¼"-schroefdraadopening aan de achterkant van de monitor is de ZenScreen MB166C moeiteloos te bevestigen op een conventioneel statief1 of op een tafelblad.

Werk comfortabel

Efficiënt werken in portret- en landschapsmodi

Via de ASUS DisplayWidget-software2 kan de ZenScreen MB166C automatisch zijn oriëntatie detecteren en bij verbinding met de laptop het scherm wisselen tussen landschap- en portretstand. De landschapmodus is ideaal voor presentaties en spreadsheets, terwijl de portretstand u een perfect beeld geeft van documenten, boeken of websites.

Efficiënt werken in portret- en landschapsmodi

Breid uw werkruimte uit

Het FHD (1920 x 1080) IPS-paneel levert verbluffende beelden en kijkhoeken van 178°, zodat u verzekerd bent van prachtige kleuren en contrast, zelfs wanneer u het scherm niet vanuit een gecentreerde positie bekijkt.

Bescherming voor de ogen met ASUS Eye Care-technologie

ASUS blue light filter

Exclusieve ASUS Ultra-low Blue Light-technologie beschermt u tegen potentieel schadelijk blauw licht. Het biedt vier filterinstellingen die via de sneltoets gemakkelijk toegankelijk zijn op het onscreen display-menu.

Blue Light filterniveau

0
1
2
3
4
Niveau 2

ASUS Flicker Free-technologie

Om flikkeringen te verminderen is de ZenScreen MB166C voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-free technologie, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeidheid van de ogen en andere kwalen die vaak gepaard gaan met urenlang kijken te minimaliseren.

Zonder ASUS Flicker-free technologie
Met ASUS Flicker-free technologie
  1. Statief is niet inbegrepen bij de ZenScreen MB166C
  2. Stuurprogramma vereist. Auto-rotatiefunctie werkt uitsluitend met Windows-besturingssysteem.
comparison icon
Compare (0)