ASUS ProArt A1 professionele LED-projector - 's Werelds eerste Calman Verified projector, ∆ E < 2, 98% sRGB en Rec. 709, FHD (1920 x 1080), 3000 lumen, vierhoek- en 2D keystone-correctie, 1,2x zoom ratio, draadloze mirroring
 • Uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid: 's Werelds eerste Calman Verified projector, in de fabriek voorgekalibreerd voor Delta E (∆E) < 2 kleurverschil
 • Breed kleurengamma: dekt 98% sRGB- en REC.709-kleurruimten
 • Heldere FHD-beelden: 3000-lumen LED-lichtbron met een levensduur tot 30.000 uur
 • Draadloze mirroring: naadloze streaming met ondersteuning voor iOS-, Android- en Windows 10-apparaten
 • Veelzijdige bediening: vierhoek- en 2D keystone-correctie, plus 1,2x zoom ratio voor grote projecties in krappe ruimtes
 • Eenvoudig pc-beheer: ASUS ProArt Preset en ProArt Palette software bieden snelle toegang tot geprogrammeerde instellingen en kleurparameters
ProArt Projector A1
ProArt Projector A1

's Werelds eerste Calman Verified projector

iF Design Award 2021-logo Red Dot Award: Product Design 2021-logo Good Design Award 2020-logo

De ASUS ProArt Projector A1 LED is 's werelds eerste Calman Verified professionele projector en voorziet gebruikers van levendige FHD-beelden. In de fabriek voorgekalibreerd voor Delta E < 2 voor uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid, dekt het 98% sRGB en Rec. 709 kleurruimten. De LED-lichtbron van 3000 lumen heeft een levensduur tot 30.000 uur.

Uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid

Kleurprofessionals vertrouwen op kleurnauwkeurige projectoren om ervoor te zorgen dat hun creaties er exact zo uitzien als ze bedoeld waren. Met dat in gedachten is de ProArt Projector A1 in de fabriek voorgekalibreerd en Calman Verified om toonaangevende prestaties te garanderen. Met Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid kunt u er zeker van zijn dat beelden in ware kleuren worden weergegeven. Dit maakt de ProArt Projector A1 perfect voor creatieve studio's, kunstgaleries of musea.

Calman Verified-logo

ΔE<2kleurnauwkeurigheid

Kleurengamma diagram van ProArt Projector A1
 • 98% sRGB

  kleurruimte

 • 98% Rec.709

  kleurruimte

Breed kleurengamma

De ProArt Projector A1 dekt 98% sRGB en Rec. 709 kleurruimtes, voor rijke, levendige projecties met levensechte details.

ProArt Projector A1
Kleurengamma diagram van ProArt Projector A1
 • 98% sRGB

  kleurruimte

 • 98% Rec.709

  kleurruimte

Vergelijking van projector met conventionele lamp en LED-projector
Projector met conventionele lamp
LED-projector

Heldere FHD-beelden

De LED-lichtbron van 3000 lumen stelt de ProArt Projector A1 in staat om heldere en scherpe FHD-beelden (1920 x 1080) te leveren. De kwikvrije RGB LED-lichtbron zorgt tot wel 30.000 uur lang voor prachtige, niet vervagende projecties - wat bij een gemiddelde van 4 uur per dag in de praktijk neerkomt op ongeveer 20 jaar gebruik.

 • 3000

  lumen

 • 1080P

  full HD

 • 30.000

  uur levensduur

Creatieven spiegelen een mobiel apparaat draadloos met de ProArt Projector A1

Draadloze mirroring

Met de meegeleverde USB wifi-dongle en de wireless mirroring-functie maakt de ProArt Projector A1 het mogelijk om moeiteloos content te streamen vanaf iOS-, Android- of Windows 10-apparaten.

2D keystone aanpassing via ProArt Projector A1

Veelzijdige bediening

De ProArt Projector A1 biedt vierhoek- en 2D keystone-correctie, plus een 1,2x zoom ratio voor het projecteren van beelden in een krappe ruimte. Met 2D keystone-correctie kunt u het geprojecteerde beeld aanpassen om een correcte rechthoekige projectie te krijgen, en vierhoekcorrectie compenseert om beeldvervorming te voorkomen wanneer de projector niet in het midden is geplaatst ten opzichte van het projectieoppervlak.

 • 2DKeystone

  correctie

 • 4hoek

  correctie

 • 1,2x

  zoom ratio

Eenvoudig pc-beheer

ASUS ProArt Preset-opties maken snel schakelen tussen kleurmodi mogelijk, zodat het eenvoudig is om verschillende soorten content te bekijken. Als alternatief biedt ASUS ProArt Palette een intuïtieve interface waar gebruikers een breed scala aan kleurparameters kunnen aanpassen, waaronder tint, temperatuur en gamma-niveaus. Beide functies zijn toegankelijk via de afstandsbediening of de sneltoetsen op de projector.

De gebruikersinterface van ProArt Preset
ProArt Preset ProArt Palette

Rijk aan connectiviteit

De ProArt Projector A1 biedt uitgebreide aansluitmogelijkheden met twee HDMI® 2.0-poorten, VGA, audio-ingang en -uitgang, RS232 en twee USB Type-A-poorten - zodat u gemakkelijk een breed scala aan apparaten kunt aansluiten.

De I/O-poorten aan de achterzijde van de ProArt Projector A1 De I/O-poorten aan de achterzijde van de ProArt Projector A1

Audio-uit

Audio-in

USB-A
(voor wifi-dongle)

HDMI 2.0

VGA

USB-A
(voor stroomuitgang)

RS232

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)