Flexibele prestaties, moeiteloze mobiliteit
NANOEDGE
Ultracompact ontwerp
90%
scherm/behuizing ratio
4,5mm
NanoEdge1
BEELDSCHERM
Een fantastische visuele ervaring
Meer info over ASUS OLED-beeldschermen
OLED
levendige kleuren
100%
DCI-P3
3840x2160
4K UHD-resoluties
 
gevalideerd scherm
gecertificeerd scherm
gecertificeerd scherm
STYLUS-ONDERSTEUNING
Precisie stylus-ondersteuning
4096
drukniveaus ondersteuning
10-300g
penpunt kracht
Scharnier
Duurzaam 360° ErgoLift-scharnier
360°
ErgoLift-scharnier
20.000-cycli
scharniertest
Prestaties
Compromisloze prestaties
 
Windows 10 Pro
 
 
Corei7
11e Gen. Intel® processor
Tot
1TB
SSD
 
16GB
RAM
GPU
Gaming-niveau graphics
 
GeForce® GTX 1650 Ti
gaming-niveau graphics
CONNECTIVITEIT
Uitgebreide connectiviteit
Thunderbolt 4 USB-C®Audio-aansluitingDC-inUSB 3.2 Gen 1HDMISD-kaartlezer
voor de hele woning
Zorgvuldig afgesteld met ASUS WiFi Master Premium
WiFi6
802.11ax
WiFi SmartConnect
ondersteuning
WiFi RangeBoost
ondersteuning
Ruisonderdrukking
Volgende niveau ASUS AI Noise-Canceling technologie
Druk op afspelen om de ASUS AI Noise-Canceling technologie te ervaren
AI-ruisonderdrukking
GEBRUIKERSERVARING
Ultieme invoerervaring
  • IR-camera
  • Verlicht toetsenbord
  • Functietoetsen
  • Alexa
Met de ZenBook Flip 15 OLED en Windows Hello is uw gezicht uw wachtwoord! De infrarood (IR) camera aan de voorzijde van de ZenBook Flip 15 OLED herkent uw gezicht binnen enkele seconden en laat u direct en veilig inloggen.
De ZenBook Flip 15 OLED biedt een full-size verlicht toetsenbord met een stevig ontwerp uit één stuk, wat onder alle lichtomstandigheden een uitmuntende typervaring oplevert. Het is een ergonomisch meesterwerk, met een voor comfort geoptimaliseerde 1,4mm toetsindrukafstand.
Voor extra gemak laten de speciale functietoetsen u schermafdrukken maken, de webcam vergrendelen of de MyASUS-app openen.
Alexa5 maakt het gemakkelijk om uw dag te besturen met uw stem. Thuis of onderweg kunt u Alexa vragen om muziek af te spelen, het nieuws voor te lezen, vragen te beantwoorden en meer. Vraag wat u wilt, en Alexa reageert onmiddellijk.
SOFTWARE
Haal het allerbeste uit uw pc met MyASUS
Meer info over MyASUS
AUDIO
Harman Kardon audio
gecertificeerd
KWALITEITSTEST
Ultrarobuuste duurzaamheid van militair niveau
Meer info over ASUS Laptop Kwaliteitstesten
stoottest
triltest
hoogtetest
hoge temperatuurtest
lage temperatuurtest
  • De aangegeven 4,5mm breedte van de zij-bezel is de afstand tussen de rand van het niet-actieve beeldschermgedeelte en de binnenrand van de behuizing. Als de breedte van de behuizing wordt inbegrepen, is de breedte van de zij-bezel 5,8mm. De bezelbreedte aan de bovenkant is 9,4mm en de onderste bezelbreedte is 26mm.
  • Het visuele uiterlijk van OLED-beeldschermen kan tijdens de levensduur van het product veranderen. Dit is ook te verwachten gedrag en kan effecten omvatten zoals beeldpersistentie of inbranden, waarbij het beeldscherm een zwak overblijfsel van een beeld laat zien, zelfs nadat een nieuw beeld op het scherm is verschenen. Dit lijkt alleen in extreme gebruiksgevallen voorkomen, bijvoorbeeld wanneer een statisch hoogcontrastbeeld gedurende langere tijd onafgebroken wordt weergegeven. ASUS-laptops met een OLED-beeldscherm minimaliseren dit risico door de Dark-modus van Windows 10 als standaard in te stellen, en door het verkorten van de inactieve tijd voordat het scherm wordt uitgeschakeld - zowel op netvoeding (AC) als op accuvoeding (DC). Deze dubbele benadering minimaliseert de kans op inbranden om de levensduur van uw OLED-scherm te maximaliseren en vermindert ook onnodig energieverbruik, voor een optimale accuduur. We raden ook aan om de helderheid van uw OLED-scherm aan te passen aan uw omgevingsverlichting, in plaats van het scherm altijd op maximale helderheid te houden. U moet er ook voor zorgen dat u een geanimeerde screensaver met donkere achtergrond hebt ingeschakeld in de Windows 10 instellingen-tool.
  • Tenzij anders vermeld, zijn de lees- en schrijfsnelheden gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke prestaties kunnen in praktijksituaties verschillen.
  • Tenzij anders vermeld, zijn de geclaimde wifi-snelheden gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke prestaties kunnen in praktijksituaties verschillen.
  • De beschikbaarheid van Amazon Alexa varieert per land. Informeer bij uw lokale ASUS-wederverkoper naar de details.
comparison icon
Compare (0)