ASUS TUF Gaming GT301 ATX mid-tower compacte behuizing met gehard glazen zijpaneel, honingraat frontpaneel, 120mm AURA-adresseerbare RGB-ventilator, hoofdtelefoonhanger en 360mm radiatorsteun.
  • Stijlvol ontwerp: geperforeerde honingraat frontpaneel om de luchtstroom te bevorderen en voorzien van een zijpaneel van gehard glas om het binnenwerk van de build in de compacte kast te tonen.
  • Efficiënte koeling: uitgerust met drie 120mm Aura Sync-adresseerbare RGB-verlichte ventilatoren en één 120mm ventilator aan de achterkant, plus maximaal zes ventilatorbevestigingspunten voor een gerichte luchtstroom.
  • Ruimte gereserveerd voor 280/360mm waterkoelingradiatoren voor en 120mm achter
  • Aura Sync-adresseerbare RGB controller hub met 6 geïntegreerde poorten en een speciale bedieningsknop op het frontpaneel om een verbluffend lichteffect te creëren
  • Uitgebreide opslagmogelijkheden: tot 2 HDD's (trays inbegrepen) en 6x SDD bevestigingspunten (2x speciale beugel inbegrepen, één op de mantel van de voeding)
  • Klaar voor de strijd: aangepaste haak om hoofdtelefoon aan beide zijden op te kunnen hangen
TUF Gaming GT301

Gemaakt voor compacte commandoposten

Prestaties klaar voor de strijd

Een ontwerp met geperforeerde honingraat, verspreid over de voor- en bovenkant van de behuizing, bevordert de luchtstroom en voegt ook stijl toe aan een toch al unieke esthetiek

Verlicht het

De geplaatste adresseerbare RGB-geschikte ventilatoren maken samenwerking met Aura-ondersteunde moederborden mogelijk.
Met exclusieve ASUS Aura Sync-verlichtingstechnologie biedt de TUF Gaming GT301 sfeerverlichting die kan worden gesynchroniseerd met andere Aura Sync-geschikte componenten.

Meer info over ASUS Aura SyncSpeciale bedieningsknop op frontpaneel

Toon die TUF-persoonlijkheid

Aangepaste haak om hoofdtelefoon aan beide zijden op te kunnen hangen

* Hoofdtelefoonhaak bevindt zich in de accessoiresdoos

Uitmuntend compacte gaming

De TUF Gaming GT301 is een behuizing boordevol functies en geschikt voor een breed aanbod. De geoptimaliseerde compacte kast ondersteunt tot 4 x 2,5" SSD's, 2 x 3,5" HDD's en een snel te verwijderen stoffilter aan de voorkant, boven- en onderkant.
Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)