De ASUS TUF Gaming GT501 behuizing ondersteunt tot EATX met metalen frontpaneel, zijpaneel van gehard glas, 120 mm RGB-ventilator, 140 mm PWM-ventilator, gereserveerde radiatorruimte en USB 3.1 Gen 1
 • Ontworpen om op te vallen: metalen frontpaneel met aangepast TUF Gaming spatpatroon en 4 mm dikke zijpanelen van rookkleurig gehard glas om het binnenwerk van de build te presenteren.
 • Mobiele commandopost: ergonomische, geweven katoenen handgrepen maken eenvoudig en veilig transport tot 30 kg mogelijk.
 • Efficiënte koeling: uitgerust met drie 120mm Aura Sync RGB-verlichte ventilatoren en een 140mm PWM-ventilator aan de achterkant, plus maximaal zeven ventilatorbevestigingspunten voor een gerichte luchtstroom.
 • Gereserveerde ruimte voor zowel aan voor- als achterkant gemonteerde 360mm waterkoelingradiatoren, plus een 140mm radiator aan de achterkant.
 • Perfect voor TUF Gaming-moederborden: ventilator- en kabelplaatsing geoptimaliseerd voor TUF Gaming-apparatuur, en klaar voor perfecte koelingregeling via onze Fan Xpert 4-software.
TUF Gaming GT501

TUF Gaming GT501

Wees koel, wees uitmuntend

Uitmuntende gaming-stijl

De TUF Gaming GT501 is gemaakt van maximaal 1,5 mm dik gegalvaniseerd staal, voor grotere duurzaamheid in een ingetogen industriële stijl, en is voorzien van een speciale coating die bestand is tegen krassen en slijtage. Het is uitgerust met twee ergonomische, geweven katoenen handgrepen, strikt getest om maximaal 30 kg te kunnen dragen - zodat het zowel gemakkelijk als veilig is om de voltooide build te vervoeren.

GEWEVEN KATOENEN HANDGREPEN

Kan tot 30 kg dragen

SPECIALE BESCHERMENDE COATING

Bestand tegen slijtage en krassen

552mm
545mm

Toon die TUF-persoonlijkheid

Met een zijpaneel van gerookt glas over de volledige hoogte presenteert de TUF Gaming GT501 de hele build van top tot teen - zodat alle componenten, aanpassingen en Aura-verlichting duidelijk zichtbaar zijn. Dit paneel is van gehard glas voor sterkte, en scharnierend aan de onderkant voor openingsgemak.

OUTSHINE THE COMPETITION

De geplaatste RGB-geschikte ventilatoren maken samenwerking met Aura-ondersteunde moederborden mogelijk. Met exclusieve ASUS Aura Sync-verlichtingstechnologie* biedt de TUF Gaming GT501 sfeerverlichting die kan worden gesynchroniseerd met andere Aura Sync-geschikte componenten.

Meer info over ASUS Aura Sync

* Installeer om de synchronisatie aan te passen eenvoudigweg de ASUS Aura-software op uw ondersteunde moederbord.

GEOPTIMALISEERDE KOELINGOPLOSSING

De 120mm Aura Sync RGB-ventilatoren van de TUF Gaming GT501 bevatten elk 11 bladen en leveren een hoge statische drukstroom voor gerichte koeling. Ook is er een 140mm PWM-ventilator met hoge luchtstroom, voor een bredere warmteafvoer. Daarnaast is het eenvoudig om de koeling indien nodig te upgraden, met maximaal zeven bevestigingspunten voor de installatie van extra ventilatoren.

De behuizing heeft ruimte gereserveerd voor zowel aan de voor- als achterkant gemonteerde 360mm waterkoelingradiatoren, plus een 140mm radiator aan de achterkant voor toekomstbestendige koeling. Het binnenwerk is ook doordacht ingedeeld, met veel gebruikersvriendelijke designaccenten die een prima basis vormen voor zelfbouw-builds die gemakkelijk schoon, opgeruimd en koel te houden zijn.

Ventilator bevestigingspunt

140mm 360mm

Eenvoudige pc-zelfbouw

De TUF Gaming GT501 maakt pc-zelfbouw eenvoudiger dan ooit. Het geïntegreerde kabelbeheer zorgt voor een opgeruimde build, terwijl de vooraf geïnstalleerde fysieke steunen voor het moederbord extra kosten voorkomen en ervoor zorgen dat u klaar bent om direct te gaan bouwen. Het komt allemaal neer op een ontwerp met u in gedachten, voor een ongeëvenaarde pc-zelfbouwervaring.

Design in elk detail

 1. Kabeldoorvoer en klittenbandlus voor kabelgeleiding
 2. SSD-steun
 3. Afneembare klep voor waterkoelingreservoir
 4. 2 x verticale PCIe-slot
 5. PSU-mantel
 6. Anti-vibratie beugel voor 3,5”/2,5” opslag
 7. Bevestigingspunten voor waterpompbeugel aan de onderzijde
 8. 30mm kabelbeheerruimte
 9. Vooraf geïnstalleerde moederbordafstandhouders
 10. Bodemsteunbeugel voor glazen zijpaneel

Houd uw build als nieuw

Verwijderbare stoffilters voorkomen effectief dat deeltjes in de lucht de TUF Gaming GT501 binnendringen, waardoor de binnenkant van het systeem er langer zo goed als nieuw uit blijft zien. Het boven- en frontfilter zijn magnetisch voor goede afsluiting en snelle verwijdering en reiniging, terwijl de onderste stofvanger gemakkelijk in en uit geschoven kan worden voor snel onderhoud.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)