ASUS Phoenix GeForce RTX™ 3050 8GB

De ASUS Phoenix GeForce RTX™ 3050 8GB GDDR6 zorgt voor ultrahoge frame rates voor de populairste titels van dit moment.
 • NVIDIA Ampere Streaming Multiprocessors: De gloednieuwe Ampere SM levert 2x zo hoge FP32-doorvoer en verbeterde energie-efficiëntie.
 • 2e generatie RT-cores: ervaar 2x de doorvoersnelheid van 1e generatie RT-cores, plus gelijktijdige RT en shading voor een heel nieuw niveau van ray tracing-prestaties.
 • 3e generatie Tensor-cores: krijg tot 2x de doorvoersnelheid met structurele spaarzaamheid en geavanceerde AI-algoritmen zoals DLSS. Deze cores leveren een enorme boost in gaming-prestaties en geheel nieuwe AI-mogelijkheden.
 • Het Axial-tech ventilatorontwerp heeft een kleinere ventilator-hub die langere bladen mogelijk maakt en een barrièrering die de neerwaartse luchtdruk verhoogt.
 • Dubbele ventilatorkogellagers kunnen tot twee keer zo lang meegaan als glijlagerontwerpen.
 • Auto-Extreme technologie gebruikt automatisering om de betrouwbaarheid te verhogen.
 • Een beschermende achterplaat voorkomt buig- en traceschade aan de printplaat.
 • Een beschermende PCB-coating beschermt tegen vocht, stof en extreme temperaturen.
ASUS Phoenix GeForce RTX™ 3050 8GB
Een echte krachtpatser

Een echte krachtpatser

De ASUS Phoenix GeForce RTX™ 3050 ontleent zijn naam aan zijn hoge prestatievermogen in een robuuste uitvoering. Een grote enkele ventilator profiteert van ons Axial-tech ventilatorontwerp en een ventilator met dubbele kogellager die twee keer zo lang meegaat als alternatieven met hulslagers. Om de lat hoger te leggen, wordt elke kaart vervaardigd met behulp van ons volledig geautomatiseerde Auto-Extreme Technology productieproces en onderworpen aan een 144 uur durende gaming stress-test. Als je op zoek bent naar een langdurige metgezel die je nog jarenlang door games laat knallen, kijk dan niet verder dan de ASUS Phoenix.

KOELING

Axial-tech ventilatorontwerp

Beter, sneller, krachtiger

Een grote Axial-tech ventilator heeft een kleinere naaf die langere bladen mogelijk maakt en een barrièrering om de neerwaartse luchtdruk te verhogen.

0dB-technologie

Stille intelligentie

Een geavanceerde on-board controller brengt de ventilator tot stilstand wanneer de kerntemperatuur van de GPU onder 55 graden Celsius is, zodat in relatieve stilte kan worden genoten van lichte gaming. Zodra de temperaturen boven de drempelwaarde komen, starten de ventilatoren weer automatisch op.
Dubbele kogel ventilatorlagers

Dubbele kogel ventilatorlagers

2x langere levensduur

Verschillende lagertypes hebben unieke voor- en nadelen. Kogellagers blinken uit in duurzaamheid en kunnen tot twee keer zo lang meegaan als ontwerpen met glijlagers.

Techniek

Auto-Extreme technologie
spelen

Auto-Extreme technologie

Precisie-geautomatiseerde productie

Auto-Extreme technologie is een geautomatiseerd productieproces dat nieuwe standaarden zet in de industrie door ervoor te zorgen dat alle soldeerwerkzaamheden worden voltooid in één werkgang. Dit vermindert de thermische belasting op componenten en vermijdt het gebruik van agressieve reinigingschemicaliën, wat resulteert in minder impact op het milieu, lager stroomverbruik bij de productie en een in zijn totaliteit betrouwbaarder product.
Beschermende PCB-coating

Beschermende PCB-coating

Helemaal ingepakt

Een beschermende conformerende coating omhult de PCB om deze te beschermen tegen kortsluiting door vocht, stof en vuil.
Beschermende achterplaat

Beschermende achterplaat

Keihard de beste!

De printplaat is versterkt door een aluminium achterplaat die structurele stijfheid toevoegt, waardoor buigen wordt voorkomen en componenten en tracepaden worden beschermd tegen beschadiging.
RVS beugel

RVS beugel

Ga voor staalhard

De montagebeugel van de Phoenix is versterkt met 304 RVS dat steviger is en beter bestand tegen corrosie.

Software

GPU Tweak II

GPU Tweak II

Bewaken, tweaken en tunen

Het ASUS GPU Tweak II-hulpprogramma tilt tuning van de videokaart naar het volgende niveau. Het laat je cruciale parameters aanpassen, waaronder GPU-core kloksnelheden, geheugenfrequentie en voltage-instellingen, met de optie om alles in real-time te bewaken via een aanpasbaar on-screen display. Geavanceerde ventilatorregeling is ook inbegrepen, samen met nog veel meer functies om het beste uit de videokaart te helpen halen.
QuantumCloud

QuantumCloud

Profiteer van GPU-vermogen

QuantumCloud is een veilige en gebruiksvriendelijke toepassing die je moeiteloos extra geld laat verdienen door de rekenkracht van je videokaart te delen. De verdiensten zijn toegankelijk via je PayPal- of WeChat-account, en QuantumCloud ondersteunt ook meerdere inwisselmethoden, waaronder Steam. Bovendien verzamelt QuantumCloud geen persoonlijke gegevens, zodat je privacy beschermd blijft. Ga meteen aan de slag met slechts één klik!

Meer info over QuantumCloud   >

Ervaring

144-uurs validatieprogramma

144-uurs validatieprogramma

"Uitgebreid" is misschien te zacht uitgedrukt

Alle kaarten moeten voldoen aan strenge prestatie- en betrouwbaarheidsnormen voordat ze worden verzonden. Er worden uitgebreide prestatie- en stresstests gedraaid met de allernieuwste, best lopende titels, zoals Fortnite, League of Legends, Overwatch en PlayerUnknown's Battlegrounds. Ook voeren we betrouwbaarheidsproeven uit zoals een 144 uur durende stabiliteitstest en een reeks 3DMark-benchmarksessies om te waarborgen dat de kaart goed presteert wanneer de grenzen ervan worden opgezocht.
Subtiele verlichting

Subtiele verlichting

Een beetje verlicht

De buitenmantel is voorzien van een subtiel verlichte strook die een stijlvol accent toevoegt aan elke build.
NVIDIA® G-SYNC® technologie

NVIDIA® G−SYNC® technologie

Soepele werking

Deze videokaart ondersteunt NVIDIA® G-SYNC® schermtechnologie voor een supervloeiende ervaring met variabele verversingssnelheden. Geniet van AAA-games zonder de irritatie van screen tearing of haperingen.

Gratis 1 maand Adobe Creative Cloud

Ontvang een gratis lidmaatschap bij aankoop van geselecteerde ASUS-producten.* 

Gratis 1 maand Adobe Creative Cloud
 • Ruim 20 Adobe-apps

  Toonaangevende apps, waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign, Spark en XD.

 • Adobe Fonts

  Krijg toegang tot duizenden fonts, direct binnen je Creative Cloud-apps.

 • Behance

  Vind inspiratie in 's werelds grootste creatieve gemeenschap.

 • Creative Cloud-bibliotheken

  Teams kunnen bedrijfsmiddelen delen tussen hun apps en apparaten, zodat iedereen op één lijn zit.

 • 1TB cloud-opslag per gebruiker

  Extra opslagruimte maakt het voor je team eenvoudiger om creatieve middelen te delen en te beheren.

* Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees voor meer details de volledige voorwaarden en wat is gepubliceerd op de evenementspagina.
comparison icon
Compare (0)