TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO OC Edition 6GB GDDR6

De ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO OC Edition 6GB GDDR6 levert hoge verversingssnelheden, voor moeiteloos FPS-voordeel.
  • De GeForce® GTX 1660 Ti is gebouwd met de baanbrekende grafische prestaties van de bekroonde NVIDIA Turing™-architectuur.
  • Zend je gameplay uit met de speciale hardware-encoder van de GTX 1660 Ti, die is geoptimaliseerd voor Open Broadcaster Software (OBS).
  • GeForce Experience laat je video's, screenshots en livestreams opnemen en delen met vrienden, GeForce-drivers up-to-date houden en in-game instellingen moeiteloos optimaliseren.
  • OC edition: Boost clock: 1845MHz (OC-modus) / 1815MHz (Gaming-modus)
  • Smeermiddel van ruimtevaartkwaliteit brengt de duurzaamheid van dubbele kogellagers naar stillere glijlagerontwerpen.
  • DirectCU II koperen heatpipes maken direct contact met de matrijs, voor betere koeling. 
  • Auto-Extreme technologie gebruikt automatisering om de betrouwbaarheid te verhogen.
  • Een 144-uurs validatieprogramma onderwerpt kaarten aan een reeks strenge tests om compatibiliteit met de nieuwste games te waarborgen.
  • TUF-compatibiliteitstesten laten kaarten een reeks tests ondergaan om ervoor te zorgen dat TUF Gaming-moederborden, behuizingen en andere componenten van de TUF Gaming-alliantie feilloos samenwerken. 
  • GPU Tweak II biedt intuïtieve tweaking van prestaties en thermische regelaars.
TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO OC Edition 6GB GDDR6
Vergelijken

TUF gebouwd

De ASUS TUF Gaming GeForce® GTX 1660 Ti EVO combineert duurzaamheid, compatibiliteit en prestaties om betrouwbare 3D-paardenkrachten toe te voegen aan het TUF Gaming-ecosysteem. Tot de in het oog springende functies behoren Auto-Extreme technologie, TUF-compatibiliteitstesten en twee ventilatoren met smeermiddel van ruimtevaartkwaliteit en IP5X-stofbestendigheid.

KOELING

IP5X-stofbestendigheid

Houd het schoon

Stof is de grootste vijand voor ventilatoren. Het is gemakkelijk om de bladen te reinigen, maar de ventilator uit elkaar halen om stof te verwijderen dat naar binnen is gekomen, is geen eenvoudige taak. Het behalen van IP5X-certificering betekent dat de behuizing beschermd is tegen vervelende binnendringende deeltjes, zodat er nooit een grote schoonmaak nodig is.

Ruimtevaartkwaliteit smeermiddel

Verbeterde smering

Deze glijlagers zijn voorzien van een duurzaam smeermiddel dat vaak wordt gebruikt in ruimtevaarttoepassingen en leveren daardoor een stiller akoestisch profiel dan dubbele kogellagerontwerpen, zonder in te leveren op de duurzaamheid.

DirectCU II

First contact

Koperen heatpipes maken direct contact met de matrijs, voor verbeterde warmteoverdracht.

Techniek

Auto-Extreme technologie

Precisie-geautomatiseerde productie

Auto-Extreme technologie is een geautomatiseerd productieproces dat nieuwe standaarden zet in de industrie door ervoor te zorgen dat alle soldeerwerkzaamheden worden voltooid in één werkgang. Dit vermindert de thermische belasting op componenten en vermijdt het gebruik van agressieve reinigingschemicaliën, wat resulteert in minder impact op het milieu, lager stroomverbruik bij de productie en een in zijn totaliteit betrouwbaarder product.

Beschermende achterplaat

Buigt niet

De printplaat is versterkt door een achterplaat die structurele stijfheid toevoegt, waardoor buigen van de printplaat wordt voorkomen en componenten en tracepaden worden beschermd tegen beschadiging.

Compact ontwerp

De stukken passen

De TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti EVO verpakt krachtig renderingvermogen in een compact frame dat compatibiliteit met de nieuwste behuizingen maximaliseert.

RVS beugel

Ga voor staalhard

De montagebeugel van de TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti EVO is versterkt met 304 RVS, dat steviger is en beter bestand tegen corrosie.

Software

GPU Tweak II

Bewaken, tweaken en tunen

Het ASUS GPU Tweak II-hulpprogramma tilt tuning van de videokaart naar het volgende niveau. Het laat je cruciale parameters aanpassen, waaronder GPU-core kloksnelheden, geheugenfrequentie en voltage-instellingen, met de optie om alles in real-time te bewaken via een aanpasbaar on-screen display. Geavanceerde ventilatorregeling is ook inbegrepen, samen met nog veel meer functies om het beste uit de videokaart te helpen halen.

XSplit

Hoogwaardige streaming

XSplit biedt een hoogwaardige streaming-ervaring met in-game annotaties en andere geavanceerde functies. Profiteer van een gratis licentie bij aankoop van geselecteerde ASUS-videokaarten. Tot ziens online!

Meer info over XSplit   >

QuantumCloud

Profiteer van GPU-vermogen

QuantumCloud is een veilige en gebruiksvriendelijke toepassing die je moeiteloos extra geld laat verdienen door de rekenkracht van je videokaart te delen. De verdiensten zijn toegankelijk via je PayPal- of WeChat-account, en QuantumCloud ondersteunt ook meerdere inwisselmethoden, waaronder Steam. Bovendien verzamelt QuantumCloud geen persoonlijke gegevens, zodat je privacy beschermd blijft. Ga meteen aan de slag met slechts één klik!

Meer info over QuantumCloud   >

Ervaring

144-UUR
VALIDATIEPROGRAMMA

"Uitgebreid" is misschien te zacht uitgedrukt

Alle kaarten moeten voldoen aan strenge prestatie- en betrouwbaarheidsnormen voordat ze worden verzonden. Er worden uitgebreide prestatie- en stresstests gedraaid met de allernieuwste, best lopende titels, zoals Fortnite, League of Legends, Overwatch en PlayerUnknown's Battlegrounds. Ook voeren we betrouwbaarheidsproeven uit zoals een 144 uur durende stabiliteitstest en een reeks 3DMark-benchmarksessies om te waarborgen dat de kaart goed presteert wanneer de grenzen ervan worden opgezocht.

TUF-compatibiliteitstesten

Samen beter

ASUS TUF Gaming-producten en TUF Gaming Alliance-producten van onze partners worden onderworpen aan extra tests om compatibiliteit te waarborgen. De TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti EVO is grondig getest met TUF Gaming-moederborden om voor een probleemloze plug & play-ervaring te zorgen. Naast het stroomlijnen van het bouwproces is esthetische harmonie een groot voordeel voor diegenen die waarde hechten aan een uniforme stijl.

NVIDIA® G−SYNC® technologie

Soepele werking

Deze videokaart ondersteunt NVIDIA® G-SYNC® schermtechnologie voor een supervloeiende ervaring met variabele verversingssnelheden. Geniet van AAA-games zonder de irritatie van screen tearing of haperingen.
comparison icon
Compare (0)