PRIME H610M-R D4

Intel® H610 (LGA 1700) mic-ATX moederbord met DDR4, PCIe 4.0, M.2-slot, Realtek 1 Gb Ethernet, HDMI®, D-Sub, DVI, USB 3.2 Gen 1 poorten, SATA 6Gbps, COM- header, LPT-header, TPM-header
 • Intel® LGA 1700 socket: klaar voor 12e gen. Intel® processors
 • Uitgebreide koeling: PCH-koellichaam
 • Ultrasnelle connectiviteit: 32Gbps M.2-slot, Realtek 1 Gb Ethernet en USB 3.2 Gen 1
 • 5X Protection III: meerdere hardwarematige waarborgen voor allround bescherming
PRIME H610M-R D4
prime_h610M-K-D4
achtergronddecoratie achtergronddecoratie achtergronddecoratie PRIME Moederbord productafbeeldingASUS Prime-serie moederborden zijn deskundig ontworpen om het volledige potentieel van 12e generatie Intel® processors te ontsluiten. Met een robuust voedingsontwerp, uitgebreide koeloplossingen en intelligente tuningopties biedt de Prime H610 gebruikers en pc-zelfbouwers een scala aan opties voor het tunen van de prestaties via intuïtieve software- en firmwarefuncties.


Core i9-processor pictogram, Intel H610-chipset pictogram, Windows 11 pictogram
PRIME Moederbord productafbeelding PRIME Moederbord productafbeelding
 • PS/2

 • D-Sub poort

 • DVI-D poort

 • HDMI® poort

 • 2 x USB 3.2 Gen 1 poorten (2 x Type-A)

 • Realtek 1Gb Ethernet

 • 2 x USB 2.0 poorten (2 x Type-A)

 • 3 x Audio-aansluiting

 • Uitbreidingsslots
  ・1 x PCIe 4.0 x16 SafeSlot Core
  ・1 x PCIe 3.0 x1

 • 1 x LPT-header

 • 2 x DIMM
  ・DDR4 3200

 • Intel® Socket LGA1700 voor 12e gen. Intel® Core™, Pentium® Gold en Celeron® processors
  ・Ondersteunt tot Intel® 65W CPU

 • 1 x USB 3.2 Gen 1 header

 • 1 x M.2-slot
  ・1 x M.2 2280 (PCIe 3.0 x4-modus)

 • Intel® H610-chipset

 • 4 x SATA 6Gb/s

 • 2 x USB 2.0 headers

FLEXIBILITEITUitgebreide regelaars staan aan de basis van de ASUS Prime-serie. Het Prime H610-moederbord bevat flexibele tools om elk aspect van uw systeem te tunen, zodat u de prestaties zodanig kunt tweaken dat ze perfect passen bij de manier waarop u werkt, om de productiviteit te maximaliseren.
achtergronddecoratie achtergronddecoratie

Intelligente besturingachtergronddecoratie achtergronddecoratie
EPU pictogram

Allround energie-efficiëntie

De Energy Processing Unit (EPU) optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert energiebesparingen met de Away-modus — een slimme instelling die een extreem energiebesparend scenario creëert door ongebruikte I/O-controllers uit te schakelen.
Digi+ VRM Control afbeelding

Nauwkeurige digitale stroomregeling

De Digi+ Voltage Regulator Module (VRM) zorgt voor real-time controle over het spanningsverval, door automatisch te schakelen tussen frequentie- en vermogensefficiëntie-instellingen. Het stelt u ook in staat om de CPU te fine-tunen voor ultieme stabiliteit en prestaties.

* Specificaties verschillen per model.

UEFI BIOSHet gerenommeerde ASUS UEFI BIOS biedt alles wat nodig is voor het configureren, tweaken en afstellen van het systeem. Het biedt op intelligente wijze vereenvoudigde opties voor beginnende pc-zelfbouwers, naast uitgebreide functies voor doorgewinterde veteranen.
achtergronddecoratie

Geavanceerde tuning voor serieuze tweakersEen intuïtieve, via het UEFI aangeboden Advanced-modus geeft volledige controle. Een ingebouwde zoekfunctie maakt het gemakkelijk om opties te vinden, en diverse geavanceerde functies maken het mogelijk om op intelligente wijze genuanceerde aanpassingen aan te brengen, zodat u de prestaties precies zo kunt afstellen als u wilt.

Zoekfunctie


Vind snel en eenvoudig de gezochte optie of instelling.

ASUS User Profile (Gebruikersprofiel)


Verstuur configuratie-instellingen tussen verschillende BIOS-versies of deel ze met vrienden.

Snelle en gemakkelijke configuratieDe EZ-modus geeft vitale instellingen en statistieken weer en biedt ook geleide wizards, slepen-en-neerzetten-functionaliteit en één-klik toepassing van belangrijke instellingen - dit alles om u te helpen uw installatie in een mum van tijd aan de praat te krijgen.

Intuïtieve grafische ventilatorregeling


Stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.

EZ XMP


verbeter DRAM-prestaties met één klik.

KOELING


De Prime H610-serie is ontworpen met een reeks hybride ventilatorheaders om ervoor te zorgen dat uw installatie koel en stabiel blijft onder intense werklasten.
achtergronddecoratie achtergronddecoratie

Koeler ontwerpPrime-moederbord Prime-moederbord met meerdere temperatuurbronnen afbeelding Prime-moederbord met slimme bescherming afbeelding Prime-moederbord met 4-pins PWM/DC ventilator afbeelding

Meerdere temperatuurbronnenElke header kan dynamisch de thermische sensor raadplegen. UEFI BIOS laat u de temperatuur van CPU en moederbord in kaart brengen.

4-pins PWM-ventilatorElke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM-ventilator.

PRESTATIESDe Prime H610-serie is gebouwd om overweg te kunnen met de extra cores en grotere bandbreedte van 12e generatie Intel® processors. ASUS H610-moederborden bieden alles wat essentieel is om de dagelijkse productiviteit te verhogen, zodat uw systeem klaar is voor actie met stabiel vermogen, intuïtieve koeling en flexibele overdrachtsopties.
achtergronddecoratie achtergronddecoratie

OpslagM.2-slot (tot 32Gbps)De Prime H610M-R D4 biedt één M.2-slot dat gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps ondersteunen via PCIe 3.0, wat snellere opstart- en app-laadtijden mogelijk maakt met OS- of applicatieschijven.


* Daadwerkelijke transmissiesnelheden zullen lager zijn dan de theoretische maximumsnelheid.

M.2-slot afbeelding

Connectiviteit

PCIe® 4.0 afbeelding

PCIe® 4.0

Prime H610-moederborden zijn specifiek ontworpen voor 12e generatie Intel® Core™ CPU's en bieden PCIe® 4.0 connectiviteit voor de nieuwste GPU's. De grote bandbreedte en supersnelle transmissiesnelheden stellen u in staat om functierijke builds te maken die moeiteloos hoge belastingen aankunnen.
USB 3.2 Gen 1 Type-A afbeelding

USB 3.2 Gen 1 Type-A

De talrijke USB-poorten ondersteunen high-end machines die volgepakt zijn met randapparatuur, inclusief achterpaneel USB Type-A connectoren met snelle USB 3.2 Gen 1-connectiviteit voor compatibele behuizingen.
achtergronddecoratie

MAATWERKDe Prime H610-serie voegt genuanceerde details toe die elke ervaring verbeteren, met exclusieve codecs die zorgen voor zuivere audiokwaliteit tot mogelijkheden om uw systeem aan te passen om een unieke persoonlijke uitstraling te creëren.

Audio

Gecombineerde on-board functies leveren audio van hoger niveau


Een slim ontwerp en hoogwaardige hardware creëren een geluidskwaliteit anders dan alles wat u ooit hebt meegemaakt.

Audio-afscherming


Hiermee worden analoge/digitale signaaldomeinen gescheiden, waardoor de multilaterale interferentie aanzienlijk wordt verminderd.

Afzonderlijke lagen voor linker- en rechtertracks


Zorgt voor minimale crosstalk tussen audiopaden.

Personalisatie

achtergronddecoratie achtergronddecoratie

Armoury Crate


Armoury Crate is een nieuw softwarehulpprogramma dat is ontworpen om u gecentraliseerde controle te geven over ondersteunde producten, vanuit een enkele intuïtieve interface. Armoury Crate biedt ook controle over de instellingen voor ASUS-producten, inclusief toetsenbord- en muisvoorkeuren. Deze software beschikt zelfs over speciale productregistratie en nieuwshoogtepunten om u contact te helpen houden met de ASUS-gemeenschap.
NU DOWNLOADEN

DHZ-vriendelijk

achtergronddecoratie

Q-LED Core


Het Q-LED Core-display produceert lichtpatronen via power LED tijdens de Power-On Self-Test (POST) die gebruikers kunnen helpen bij het oplossen van mogelijke problemen.
Geen DRAM gedetecteerd
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Snel knipperend

4 Hz (0,25s)

Geen VGA gedetecteerd
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Langzaam knipperend

1/2Hz (2s)

Geen opstartapparaat gedetecteerd
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Zeer traag knipperend

1/8Hz (8s)

Installatie voltooid
Q-LED Core afbeelding Q-LED Core afbeelding
Continu verlicht
Overspanningsbescherming pictogram
Overspanningsbescherming

Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse
Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om het moederbord te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.
DRAM overspanningbescherming pictogram
DRAM overstroombeveiliging

Preventie van schade door kortsluiting
On-board zelfherstellende zekeringen voorkomen overstroom en kortsluitingschade. Dit strekt zich uit tot verder dan de I/O-poorten, naar het DRAM, om de levensduur van zowel het systeem als erop aangesloten apparaten te waarborgen.
RVS I/O-achterpaneel pictogram
RVS I/O achterzijde

3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid.
Corrosiebestendige RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer zo lang is als bij gewone panelen.
LANGuard pictogram
LANGuard

Opgevoerde doorvoer, 2,5x hogere piektolerantie
ASUS LANGuard is een netwerkbeschermingsfunctie op hardwareniveau. Het maakt gebruik van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige anti-EMI opbouwcondensatoren, om de doorvoer te verbeteren en een meer betrouwbare verbinding te waarborgen.

1000+
compatibele apparaten en componenten


De Prime H610-serie biedt superieure compatibiliteit met duizenden componenten en onze Qualified Vendor List (QVL) identificeert geheugencompatibiliteit, waardoor u meer keuzemogelijkheden heeft voor zorgeloze pc-zelfbouwervaringen.

8000+
validatie-uren


Elk ASUS-moederbord wordt onderworpen aan ruim 8000 uur aan strenge tests, waaronder inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstests om de duurzaamheid ervan te bevestigen. De betrouwbaarheid van ASUS overtreft de industrienormen, om te waarborgen dat elk onderdeel is ontworpen om feilloos te functioneren in elke omgeving.
Temperatuur- en vochtigheidstesten pictogram
Temperatuur- en vochtigheidstesten
Waarborgt dat componenten bestand zijn tegen extreme omstandigheden.
Thermische meettesten pictogram
Thermische meettesten
Waarborgt dat het systeem koel en stabiel blijft onder de zwaarste belasting.
Plaatsingstesten pictogram
Plaatsingstesten
Elke poort en connector ondergaat herhaalde installatiecycli.
Verouderingstesten pictogram
Verouderingstesten
Verouderingstest tot 48 uur waarborgt betrouwbaarheid.
Stroomverbruiktesten pictogram
Stroomverbruiktesten
Gecontroleerd op energie-efficiëntie van wereldklasse.
Temperatuur en gelijkstroommarge testen pictogram
Temperatuur en gelijkstroommarge testen
Waarborgt dat het moederbord kan omgaan met spanningsfluctuaties veroorzaakt door wisselende temperaturen.
Thermische schok testen pictogram
Thermische schok testen
Waarborgt het vermogen om temperatuurveranderingen te overleven tijdens het transport.
Schoktesten indien niet in gebruik pictogram
Schoktesten indien niet in gebruik
Gebouwd om schokken te weerstaan tijdens het transport.
Inbrandtesten pictogram
Inbrandtesten
Elke component wordt gecontroleerd om probleemloze werking te waarborgen.
Installatietesten pictogram
Installatietesten
Connectorplaatsing wordt extra gecontroleerd om moeiteloze installatie te waarborgen.
Valtesten pictogram
Valtesten
Valtesten van verschillende hoogtes waarborgen duurzaamheid.
Zout- en sproeitesten pictogram
Zout- en sproeitesten
Getest voor I/O betrouwbaarheid, langere levensduur en roestbestendigheid.
comparison icon
Compare (0)