Pro WS C621-64L SAGE/10G

Intel LGA 3647 CEB workstation motherboard with dual Intel 10G LAN and support for 4 GPUs, 12 DIMMs, 10 SATAs, M.2, USB 3.2 Gen 2 and ASUS Control Center
 • Single-socket motherboard is designed for Intel® Xeon® W-3200 processors and Intel Xeon Scalable processors
 • Dual Intel® 10G LAN offers increased data throughput and improved efficiency, making it ideal for large file transfers and backup
 • Fits up to four double-decked actively or passively cooled graphics cards with true PCIe® Gen 3 x16 link bandwidth, and supports NVIDIA® Tesla and Quadro®
 • Supports up to 12 DIMMs for up to 1.5 TBof memory with Error-correcting code (ECC) for increased accuracy in designsand simulations and system reliability
 • Ultra-efficient VRM heatsink: Metal-fin-array design maximizes surface area for heat dissipation to enable unthrottled performance
 • Complete IT infrastructure management with ASMB9 out-of-band remote management and in-band ASUS Control Center software
 • Next-gen transfer speeds with an up to 32 Gbps M.2, plus an up to 10 Gbps USB 3.2 Gen 2 Type-A and Type-C™
Pro WS C621-64L SAGE/10G
Prime
WERKSTATIONMOEDERBORD

ASUS Pro Workstation-moederborden zijn ontworpen voor professionals in AI, deep learning, animatie, 3D rendering of mediaproductie. Met uitbreidbare graphics, uitgebreide opslag, indrukwekkende connectiviteit en overall uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid zijn Pro Workstation-moederborden de ideale oplossing voor creatieve professionals. Elk moederbord bevat gecentraliseerde beheersoftware met ondersteuning voor out-of-band beheer, zodat ze ook een efficiënte en kosteneffectieve optie zijn voor IT-beheerders.

1 2 x USB3.2 Gen2-poorten
(Type-A & Type-C)

2 2 x 10GbE LAN-poort
(Intel X550)

3 USB BIOS Flash-back
knop

4 4 x USB3.2 Gen1-poorten

5 5 x Audio-aansluitingen
+ 1 x SPDIF/out
Ondersteuning 7.1-kanaals

6 ASMB9-iKVM

7 Intel LGA 3647 socket ondersteuning
- Intel Xeon W-3200 processors
- Intel Xeon scalable processors

8 12 x DIMM-slots
(DDR4 2933 RDIMM)
Ondersteuning 6-kanaals, 2DPC

9 1 x USB 3.2 Gen 1 header

10 10 x SATA 6Gbps-poorten

11
Totaal 5 PCIe-slots
 • Slot-7: PCIe x16-slot (Gen3 x16-link)
 • Slot-5: PCIe x16-slot (Gen3 x16-link)
 • Slot-4: PCIe x16-slot (Gen3 x4-link)
 • Slot-3: PCIe x16-slot (Gen3 x16-link)
 • Slot-1: PCIe x16-slot (Gen3 x16-link)
  * Alleen Intel Xeon W-3200 processors ondersteunen 64 PCIe lanes

12 Intel C621 PCH

13 1 x M.2-connector
(tot 22110 type)

Architectuur, engineering en constructie

Media en Entertainment

Kunstmatige Intelligentie

Baanbrekende prestaties

Baanbrekende prestaties in een single-socket oplossing

De Pro WS C621-64L SAGE/10G is gebouwd voor geavanceerde werkstationprofessionals en wordt aangedreven door de nieuwste Intel® Xeon® W-3200 processors die tot 28 cores, 56 threads en 64 PCIe 3.0 in een enkele socket ondersteunen. De Pro WS C621-64L SAGE/10G is ontworpen voor snellere visualisaties, simulaties en renderingmogelijkheden in allerlei soorten veeleisende toepassingen, en ondersteunt ook Intel® Xeon® Scalable processors, die gebruik maken van dezelfde zes-kanaals LGA3647-socket als de Intel Xeon® W-3200 processors.

Dubbele on-board 10G LAN

Met dubbele on-board 10G LAN, geporteerd door de geavanceerde Intel® X550 10GBASE-T Ethernet Controller, biedt de Pro WS C621-64L SAGE/10G serverniveau connectiviteit en ondersteuning voor high-density, high-bandwidth, low-latency access-layer netwerken om te zorgen voor snellere overdracht van grote bestanden die worden gebruikt in data-intensieve toepassingen.

Multi-GPU ondersteuning

Ondersteuning vier GPU's, snellere bandbreedte

De Pro WS C621-64L SAGE/10G biedt plaats aan maximaal vier dubbeldeks actief of passief gekoelde videokaarten, die elk PCIe Gen 3 x16-link bandbreedte ondersteunen om snelle en vloeiende animaties en modelrendering te waarborgen. Het ondersteunt ook de nieuwste NVIDIA® Tesla® en Quadro® videokaarten om de pk's te leveren die nodig zijn voor ontwerp, modellering, medisch onderzoek en verwerkingsintensieve simulaties en renderingtoepassingen.

Vertrouwde betrouwbaarheid

Maak uw geheugen sneller en betrouwbaar

Samen met 12 DIMM's voor maximaal 1,5TB geheugen, ondersteunt de Pro WS C621-64L SAGE/10G Error-correcting code (ECC) om een eind te maken aan applicatie- of systeemcrashes door automatisch single-bit geheugenfouten te detecteren en te repareren.

IT-beheer

Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer

De Pro WS C621-64L SAGE/10G beschikt over een geïntegreerde ASMB9-iKVM en ASUS Control Center-software om uitgebreide out-of-band en in-band beheerfuncties te bieden voor enterprise en kleine of middelgrote bedrijven.

De geïntegreerde ASMB9 iKVM ondersteunt BIOS-updates op afstand, ventilatorregeling, standalone KVM's, video-opname en BSOD-vastlegging, en verstrekt zo ononderbroken toezicht en diagnostiek op afstand — zelfs als het besturingssysteem plat ligt of offline is.

ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheerplatform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.Uiterst efficiënte koeling

Meerdere ultra-efficiënte koellichamen

Een header om voorop te blijven lopen

De Pro WS C621-64L SAGE/10G is voorzien van een doordacht thermisch ontwerp om maximale prestaties te garanderen zonder CPU-throttling. Het uiterst efficiënte VRM-koellichaam met metalen rib-array maximaliseert het oppervlak voor de warmteafvoer, en de koellichamen en een verbindende heatpipe die zich in de directe luchtstroom bevindt zorgen samen voor optimale koelprestaties - zelfs bij de meest veeleisende werklasten.

M.2-koellichaam

Houd uw SSD koeler

De Pro WS C621-64L SAGE/10G is voorzien van een uiterst efficiënt koellichaam om de M.2 SSD-temperaturen te verlagen, voor optimale opslagprestaties en verbeterde SSD-levensduur.

Intel VROC

De Pro WS C621-64L SAGE/10G combineert de prestaties en flexibiliteit die ontwerpers willen en nodig hebben. Het ondersteunt een ASUS NVMe® riser card om uit te breiden naar maximaal vier NVMe SSD's en maakt gebruik van Intel® Virtual RAID on CPU (VROC) om NVMe SSD's rechtstreeks aan te sluiten op de CPU PCIe-lanes om de NVMe RAID-prestaties te ontketenen.

* Intel® VROC wordt ondersteund via RSTe, VROC_HW_Key apart aan te schaffen. NVMe RAID-type en -functie zijn afhankelijk van de geïnstalleerde Intel® VROC_HW_ key.

SafeSlot

Bescherming videokaart-investering

SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningsweerstand te bieden. Het met behulp van een nieuw invoegmal-proces in een enkele stap geproduceerde SafeSlot voorziet de sleuf van verstevigend metaal. Het resultaat is een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan de printplaat door middel van extra soldeerpunten.

Klaar voor Intel® Xeon® W-3200 processors De Intel® Xeon® W-3200 processors zijn speciaal gebouwd en geoptimaliseerd voor geavanceerde werkstationprofessionals in een single-socket oplossing. Deze processors zijn ontworpen voor zware en lichte threaded, I/O-intensieve werklasten in architectuur, techniek en bouw, media en entertainment (M&E), kunstmatige intelligentie (AI), olie & gas en datawetenschappen.

Klaar voor Intel® Xeon® Scalable processors Bevorder bruikbaar inzicht, reken op hardwaregebaseerde beveiliging en implementeer dynamische dienstverlening met Intel® Xeon® Scalable processors. Ondersteun uw hybride cloudinfrastructuur en de meest veeleisende toepassingen - inclusief in-memory analytics, kunstmatige intelligentie, autonoom rijden, high performance computing (HPC) en netwerktransformatie.

comparison icon
Compare (0)