Pro WS C621-64L SAGE

Intel LGA 3647 CEB werkstationmoederbord met ondersteuning voor 4 GPU's, 12 DIMM's, 10 SATA's, M.2, Intel Gigabit LAN, USB 3.2 Gen 2 en ASUS Control Center
 • Single-socket moederbord is ontworpen voor Intel® Xeon® W-3200 processors en Intel Xeon Scalable processors
 • Biedt plaats aan maximaal vier dubbeldeks actief of passief gekoelde videokaarten met echte PCIe® Gen 3 x16-link bandbreedte, en ondersteunt NVIDIA® Tesla en Quadro®
 • Ondersteunt tot 12 DIMM's voor maximaal 1,5TB geheugen met Error-correcting code (ECC) voor verhoogde nauwkeurigheid in ontwerpen en simulaties en systeembetrouwbaarheid
 • Ultra-efficiënt VRM-koellichaam: metalen rib-array ontwerp maximaliseert het oppervlak voor warmteafvoer, om onafgeknepen prestaties mogelijk te maken
 • Voorzien van ASUS Control Center (ACC), een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheerplatform
 • Volgende-generatie overdrachtssnelheden met maximaal 32Gbps M.2, plus tot 10Gbps USB 3.2 Gen 2 Type-A en Type-C™
Pro WS C621-64L SAGE
Prime
WERKSTATIONMOEDERBORD

ASUS Pro Workstation-moederborden zijn ontworpen voor professionals in AI, deep learning, animatie, 3D rendering of mediaproductie. Met uitbreidbare graphics, uitgebreide opslag, indrukwekkende connectiviteit en overall uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid zijn Pro Workstation-moederborden de ideale oplossing voor creatieve professionals. Elk moederbord bevat gecentraliseerde beheersoftware met ondersteuning voor out-of-band beheer, zodat ze ook een efficiënte en kosteneffectieve optie zijn voor IT-beheerders.

1 2 x USB3.2 Gen2-poorten
(Type-A & Type-C)

2 USB BIOS Flash-back
knop

3 4 x USB3.2 Gen1-poorten

4 2 x Gigabit LAN-poort
(Intel I210)

5 5 x Audio-aansluitingen
+ 1 x SPDIF/out
Ondersteuning 7.1-kanaals

6 Intel LGA 3647 socket ondersteuning
- Intel Xeon W-3200 processors
- Intel Xeon scalable processors

7 12 x DIMM-slots
(DDR4 2933 RDIMM)
Ondersteuning 6-kanaals, 2DPC

8 1 x USB 3.2 Gen 1 header

9 10 x SATA 6Gbps-poorten

10
Totaal 5 PCIe-slots
 • Slot-7: PCIe x16-slot (Gen3 x16-link)
 • Slot-5: PCIe x16-slot (Gen3 x16-link)
 • Slot-4: PCIe x16-slot (Gen3 x4-link)
 • Slot-3: PCIe x16-slot (Gen3 x16-link)
 • Slot-1: PCIe x16-slot (Gen3 x16-link)
  * Alleen Intel Xeon W-3200 processors ondersteunen 64 PCIe lanes

11 Intel C621 PCH

12 1 x M.2-connector
(tot 22110 type)

Architectuur, engineering en constructie

Media en Entertainment

Kunstmatige Intelligentie

Baanbrekende prestaties

Baanbrekende prestaties in een single-socket oplossing

De Pro WS C621-64L SAGE is gebouwd voor geavanceerde werkstationprofessionals en wordt aangedreven door de nieuwste Intel® Xeon® W-3200 processors die tot 28 cores, 56 threads en 64 PCIe 3.0 in een enkele socket ondersteunen. De Pro WS C621-64L SAGE is ontworpen voor snellere visualisaties, simulaties en renderingmogelijkheden in allerlei soorten veeleisende toepassingen, en ondersteunt ook Intel® Xeon® Scalable processors, die gebruik maken van dezelfde zes-kanaals LGA3647-socket als de Intel Xeon® W-3200 processors.

Multi-GPU ondersteuning

Ondersteuning vier GPU's, snellere bandbreedte

De Pro WS C621-64L SAGE biedt plaats aan maximaal vier dubbeldeks actief of passief gekoelde videokaarten, die elk PCIe Gen 3 x16-link bandbreedte ondersteunen om snelle en vloeiende animaties en modelrendering te waarborgen. Het ondersteunt ook de nieuwste NVIDIA® Tesla® en Quadro® videokaarten om de pk's te leveren die nodig zijn voor ontwerp, modellering, medisch onderzoek en verwerkingsintensieve simulaties en renderingtoepassingen.

Vertrouwde betrouwbaarheid

Maak uw geheugen sneller en betrouwbaar

Samen met 12 DIMM's voor maximaal 1,5TB geheugen, ondersteunt de Pro WS C621-64L SAGE Error-correcting code (ECC) om een eind te maken aan applicatie- of systeemcrashes door automatisch single-bit geheugenfouten te detecteren en te repareren.

Uiterst efficiënte koeling

Meerdere ultra-efficiënte koellichamen

Een header om voorop te blijven lopen

De Pro WS C621-64L SAGE is voorzien van een doordacht thermisch ontwerp om maximale prestaties te garanderen zonder CPU-throttling. Het uiterst efficiënte VRM-koellichaam met metalen rib-array maximaliseert het oppervlak voor de warmteafvoer, en de koellichamen en een verbindende heatpipe die zich in de directe luchtstroom bevindt zorgen samen voor optimale koelprestaties - zelfs bij de meest veeleisende werklasten.

M.2-koellichaam

Houd uw SSD koeler

De Pro WS C621-64L SAGE is voorzien van een uiterst efficiënt koellichaam om de M.2 SSD-temperaturen te verlagen, voor optimale opslagprestaties en verbeterde SSD-levensduur.

Intel VROC

De Pro WS C621-64L SAGE combineert de prestaties en flexibiliteit die ontwerpers willen en nodig hebben. Het ondersteunt een ASUS NVMe® riser card om uit te breiden naar maximaal vier NVMe SSD's en maakt gebruik van Intel® Virtual RAID on CPU (VROC) om NVMe SSD's rechtstreeks aan te sluiten op de CPU PCIe-lanes om de NVMe RAID-prestaties te ontketenen.

* Intel® VROC wordt ondersteund via RSTe, VROC_HW_Key apart aan te schaffen. NVMe RAID-type en -functie zijn afhankelijk van de geïnstalleerde Intel® VROC_HW_ key.
IT-beheer

ASUS Control Center

ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheerplatform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.



SafeSlot

Bescherming videokaart-investering

SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningsweerstand te bieden. Het met behulp van een nieuw invoegmal-proces in een enkele stap geproduceerde SafeSlot voorziet de sleuf van verstevigend metaal. Het resultaat is een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan de printplaat door middel van extra soldeerpunten.

Klaar voor Intel® Xeon® W-3200 processors De Intel® Xeon® W-3200 processors zijn speciaal gebouwd en geoptimaliseerd voor geavanceerde werkstationprofessionals in een single-socket oplossing. Deze processors zijn ontworpen voor zware en lichte threaded, I/O-intensieve werklasten in architectuur, techniek en bouw, media en entertainment (M&E), kunstmatige intelligentie (AI), olie & gas en datawetenschappen.

Klaar voor Intel® Xeon® Scalable processors Bevorder bruikbaar inzicht, reken op hardwaregebaseerde beveiliging en implementeer dynamische dienstverlening met Intel® Xeon® Scalable processors. Ondersteun uw hybride cloudinfrastructuur en de meest veeleisende toepassingen - inclusief in-memory analytics, kunstmatige intelligentie, autonoom rijden, high performance computing (HPC) en netwerktransformatie.

comparison icon
Compare (0)