Intel® W680 (LGA 1700) ATX-moederbord, PCIe® 5.0, DDR5, tweemaal Intel® 2.5 Gb Ethernet, drie PCIe 4.0 M.2-slots, USB 3.2 Gen 2x2 frontpaneelconnector, SlimSAS, SATA 6Gbps, HDMI®, DisplayPort en VGA
    • Intel® LGA 1700 socket: klaar voor 13e generatie Intel® Core™ processors & 12e generatie Intel® Core™, Pentium® Gold en Celeron® processors
    • Verbeterde voedingsoplossing: DrMOS, ProCool-connector, lichtmetalen spoelen en duurzame condensatoren voor stabiele vermogensafgifte
    • Volgende generatie connectiviteit: dubbele PCIe 5.0 SafeSlots, dubbele PCIe 3.0 slots, 3 x M.2 PCIe 4.0, SlimSAS, tweemaal Intel® 2.5Gb Ethernet, frontpaneel USB 3.2 Gen2x2 Type-C®, Thunderbolt™ 4 header ondersteuning, TPM-header, LPT-header
    • Uitgebreide koeling: groot VRM-koellichaam, M.2-koellichamen, hybride ventilatorheaders en Fan Xpert 4
    • Geavanceerd beveiligingsbeheer: USB-poort beheer, software blacklisting en Regedit aan/uit bediening via ASUS Control Center Express
    • Vertrouwde stabiliteit: getest op 24/7 werking, gevalideerd voor uitgebreide compatibiliteit en uitgerust met SafeSlot en SafeDIMM voor verbeterde duurzaamheid
Pro WS W680-ACE IPMI

Pro logo
WERKSTATIONMOEDERBORD

ASUS Pro Workstation-moederborden zijn ontworpen voor professionals in AI training, deep learning, animatie, 3D rendering of mediaproductie. Met uitbreidbare graphics, uitgebreide opslag, indrukwekkende connectiviteit en overall uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid zijn Pro Workstation-moederborden de ideale oplossing voor creatieve professionals. Alle moederborden bevatten gecentraliseerde beheersoftware, zodat ze ook een efficiënte en kosteneffectieve optie vormen voor IT-beheerders.

Pro WS W680-ACE IPMI moederbord prestatiekenmerken

1 MOS-W koellichaam

2 1 x PCIe 3.0 x1

3 2 x PCIe 5.0 x16
x16/x0
x8/x8
- ASUS SafeSlot

4 2 x PCIe 3.0 x16 (x4-modus)

5 LPT-header

6 MOS-N koellichaam

7 4 DIMM, Max. 128GB, DDR5 4800 ECC en non-ECC U-DIMM ondersteuning ASUS SafeDimm

8 Intel® Socket LGA1700 voor 13e generatie
Intel® Core™ processors & 12e generatie
Intel® Core™, Pentium® Gold en Celeron® processors

9 USB 3.2 Gen 1 header

10 USB 3.2 Gen 2x2 Type-C® connector

11 3 x M.2 PCIe 4.0 x4-modus

12 1 x 6-pins PCIe voedingsconnector

13 1 x SlimSAS
ondersteunt PCIe 4.0 / SATA-modus

14 Intel® W680-chipset

15 PCH-koellichaam

16 4 x SATA 3.0-poorten

17 BMC-header

18 2 x USB 2.0 headers

19 Thunderbolt-header

Videobewerking

3D CAD en rendering

IT beheer

Ultrakrachtige I/O achter

Het moederbord is voorzien van vier USB 3.2 Gen 1 type connectoren, één omkeerbare USB Type-C connector en een frontpaneelconnector om extra USB-uitbreidingen te ondersteunen.

I/O-poort connectiviteit I/O-poort connectiviteit

DisplayPort

2 x USB 2.0

Intel® 2.5GbE

8-kanaals audio

HDMI®

VGA

4 x USB 3.2 Gen 1

2 x USB 3.2 Gen 2
(1 x Type-A, 1 x Type-C)

BIOS FlashbackTM knop

Ondersteuning ECC-geheugen

Ondersteuning ECC-geheugen

Het ASUS Pro WS W680-ACE moederbord is ontworpen voor creatieve professionals die uitmuntende prestaties, betrouwbaarheid en verbeterde beveiliging eisen, en wordt aangedreven door de nieuwste 13e en 12e generatie Intel-processors voor always-on gebruiksscenario's. Het ondersteunt ECC-geheugen om automatisch datacorruptie te detecteren en te corrigeren, waardoor de kans op systeemcrashes wordt verkleind en de stabiliteit van het werkstation wordt gewaarborgd.

ECC-geheugen ondersteuning lay-out uitgelicht

BMC Remote Management

De ASUS IPMI-uitbreidingskaart is uitgerust met een speciale Ethernet-controller naar BMC (Baseboard Management Controller) chip om de intelligentie voor zijn IPMI-architectuur te verstrekken. Beheerders kunnen op afstand communiceren met de BMC om bepaalde correctieve acties uit te voeren - zoals resetten of power cycling van een systeem.

Prestatiekenmerk IPMI-uitbreidingskaart Prestatiekenmerk IPMI-uitbreidingskaart

VGA

8 x DC/ PWM-ventilatorheader

Paneel-header

T-sensor

BMC-header

USB 2.0-header

Realtek 1G LAN

Interne VGA-header

ASPEED AST2600A3-GP

6-pins PCIe-voedingsconnector

PSU SMBus-connector

Tweemaal 2.5G Ethernet

Tweemaal 2.5G Ethernet

Verbeterde connectiviteit met dubbele on-board Ethernetpoorten. Intel 2.5G Ethernet geeft uw traditionele LAN-verbinding een upgrade met een bandbreedteverbetering tot 2,5x. Met behulp van uw bestaande Ethernetkabel kunt u snellere bestandsoverdrachten ervaren en onmiddellijk hoge-resolutie video's streamen.

Intel tweemaal Ethernet pictogram
Tweemaal 2.5G Ethernet lay-out uitgelicht
ASUS Control Center Express

ASUS Control Center Express

De beste bedrijfsprestaties vereisen slim IT-beheer. ASUS Control Center Express is intuïtieve en veilige software die is ontworpen om de IT-werkzaamheden te vereenvoudigen en de werklast en productiviteit te verbeteren door uitgebreide controle te bieden over alle systemen in uw organisatie. Bovendien is ASUS Control Center Express compatibel met meer dan 100 ASUS-moederborden om u meer upgrade-flexibiliteit en minder compatibiliteitsproblemen te bieden.

snellere installatie in minder dan 5 minutenSnellere installatie
gemakkelijkere migratie in 3 stappenEenvoudigere migratie
compatibel met meer dan 100 ASUS-moederbordenCompatibel met ASUS-moederborden
ASUS Control Center Express Dashboard gebruikersinterface
1 ASUS Control Center Express plattegrond gebruikersinterface
ASUS Control Center Express hardwareoverzicht gebruikersinterface
Multi-GPU ondersteuning

Multi-GPU ondersteuning

Twee PCIe 5.0 x16-slots bieden flexibele systeemconfiguratie- en uitbreidingsmogelijkheden - inclusief ondersteuning voor NVIDIA® Quadro® - voor verbeterde prestaties bij modelling-, simulatie- en rendering-toepassingen.

Multi-GPU ondersteuning lay-out
Multi-GPU ondersteuning lay-out
Tune it your way
Driemaal M.2

Drie M.2-slots

Drie M.2-slots ondersteunen PCIe 4.0 en bieden zo gegevensoverdrachtssnelheden tot 64Gbps en flexibele M.2-interfaces. De RAID 0/1/5/10-configuratie is beschikbaar voor gegevensbescherming en verhoogt de fouttolerantie van het gehele systeem, verhoogt de opslagcapaciteit en verbetert de SSD-prestaties.

Drie M.2-slots lay-out

Thermische oplossing

VRM-koellichaam

Groot, hoge-massa koellichaam met een uitgestrekt oppervlak dat de VRM- en spoelgebieden bedekt en de warmteafvoer verbetert.

PCH-koellichaam

Een groter oppervlak voor de chipset-cooler maximaliseert de prestaties en warmteafvoer.

M.2-koellichaam

Het M.2-slot heeft een eigen koellichaam om de M.2 SSD's op optimale bedrijfstemperatuur te houden, om voor consistente prestaties en betrouwbaarheid te zorgen.

Thermische oplossing lay-out

Q-Latch

De innovatieve Q-Latch maakt het eenvoudig om een M.2 SSD te installeren of te verwijderen zonder dat er specifiek gereedschap nodig is. Het ontwerp maakt gebruik van een eenvoudig vergrendelmechanisme om de drive vast te zetten en maakt handig een eind aan traditionele schroeven.

Q-Latch M.2 lay-out

SafeSlot & SafeDIMM

PCIe 5.0 is 2x sneller dan PCIe 4.0, dus hebben we ons SMT-fabricageproces aangepast voor de snellere SafeSlot, om de hoogste datasnelheden te garanderen. SafeSlot is een versterkt metalen omhulsel dat aan een PCIe-slot wordt toegevoegd om een kaart stevig op zijn plaats te houden. Ondertussen ondersteunen en beschermen sterke ASUS SafeDIMM-omhulsels geheugenmodules op geselecteerde ASUS-moederborden, zodat u modules kunt plaatsen met snelheid, nauwkeurigheid en vertrouwen.

SafeSlot & SafeDIMM lay-out
24/7 betrouwbaarheid

24/7 betrouwbaarheid

Het Pro WS W680-ACE moederbord is geoptimaliseerd voor 24/7 gebruik en is getest om te werken bij temperaturen tot 45°C en met 80% luchtvochtigheid, zodat het apparaat geschikt is voor een scala aan bedrijfsomgevingen.

24/7 betrouwbaarheid

Solide compatibiliteisvalidatie

Het ASUS Pro WS W680-ACE moederbord is uitgebreid getest op compatibiliteit met meer dan 1000 componenten en apparaten. Elk nieuw ASUS-moederbordmodel ondergaat minimaal 8.000 uur aan strenge tests, zodat u er 100% zeker van kunt zijn dat het geschikt is voor alle omgevingen en toepassingen.

Meer dan 520 DDR5 compatibiliteit

DDR5-compatibiliteit

Industrieleidende DDR5-geheugencompatibiliteit voor de beste flexibiliteit en zekerheid.

Meer dan 520 DDR5 compatibiliteit
Meer dan 1000 compatibele apparaten

compatibele apparaten

Compatibiliteit met een reeks CPU's, geheugenmodules, videokaarten en meer.

Meer dan 1000 compatibele apparaten
Meer dan 8000 validatie-uren

validatie-uren

Uitvoerig getest met de nieuwste componenten, voor verbeterde betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.

Meer dan 8000 validatie-uren
Serverniveau IT-beheer
Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)