ZenDrive U9M (SDRW-08U9M-U)

ASUS ZenDrive U9M - ultraslanke draagbare 8X DVD-brander met M-DISC-ondersteuning voor levenslange gegevensback-up, compatibel met USB Type-C en Type-A voor zowel Windows als Mac OS
  • Inclusief twee kabels voor USB Type-C- en Type-A-interfaces
  • M-DISC biedt archiveringskwaliteit opslag ter bescherming van uw kostbare foto's, video's en data gedurende 1.000 jaar of langer
  • Compatibel met Windows en macOS
  • Nero BackItUp biedt een volledige back-upoplossing met één klik voor uw waardevolle foto's, video's, documenten en data. (Windows-besturingssysteem)
  • Schijfencryptie volgens de hoogste beveiligingsnormen met wachtwoordcontrole en gecodeerde bestandsnaamfunctionaliteit (Windows-besturingssysteem)
  • Gratis onbeperkte ASUS WebStorage gedurende 12 maanden
ZenDrive U9M (SDRW-08U9M-U)

Flexibele compatibiliteit

Ultradun & perfect voor ZenBook

De ASUS ZenDrive U9M is een uiterst slanke externe DVD-brander die Type-C en Type-A interfaces ondersteunt; biedt twee kabels voor datatransmissie met zowel pc als Mac. Zijn verfijnde Zen-geïnspireerde ontwerp met concentrische cirkelvormige haarlijnafwerking is een toonbeeld van technologische esthetiek.

Schoonheid

Stijlvol en Zen-geïnspireerd ontwerp

De ASUS ZenDrive U9M verpakt zijn functionaliteit in een minimalistisch ontwerp, met een uiterst slanke 13mm vormfactor en een Zen-geïnspireerd ontwerp met een concentrische cirkelvormige haarlijnafwerking die verfijnde esthetiek toevoegt aan elke computeropstelling. De eenvoud van het ontwerp maakt het de perfecte metgezel voor dunne en lichte laptops.

Gemak

Dubbele interface compatibiliteit

De ASUS ZenDrive U9M biedt twee kabels voor USB Type-C en Type-A interfaces, voor ondersteuning van een verscheidenheid aan laptops, inclusief pc en Mac. De omkeerbare Type-C voor ‘elke-kant-boven’ connectiviteitsgemak maakt uiterst snelle datatransmissie mogelijk bij compatibele apparaten.

Levenslange bescherming

Bewaar uw kostbare momenten wel 1000 jaar

De ASUS ZenDrive U9M ondersteunt M-DISC, een opslagoplossing van archiveringskwaliteit, ontworpen om gebruikers hun meest waardevolle digitale herinneringen te helpen beschermen, zoals familiefoto's en homevideo's. Ten opzichte van harde schijven, flash drives en andere beschrijfbare media, die een opslaglevensduur hebben van ongeveer 8 jaar, brandt M-DISC technologie opgeslagen data in een gepatenteerde steenachtige laag die resistent is tegen extreme omstandigheden, zodat u uw levenslange herinneringen en belangrijke gegevens gedurende 1000 jaar of meer kunt opslaan.

Geruststelling

De meest robuuste back-upoplossing

De ASUS ZenDrive U9M biedt een complete, gebruiksvriendelijke back-up oplossing. Intuïtieve, meegeleverde software genaamd Cyberlink Power2Go 8 en PowerBackup vereenvoudigen het branden van schijven en bieden optionele encryptiefunctionaliteit om privébestanden te beschermen. Daarnaast zorgt het voor automatische back-up gegevensarchivering. Het komt ook met draadloze back-up van Android-apparaat naar computer, via de Nero BackItUp-app. Samen beschermen deze krachtige functies uw informatie en minimaliseren ze de kans op dataverlies om u gemoedsrust te geven.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)