AX5700 dual-band WiFi 6 gaming-router, PS5-compatibel, Mobile Game Mode, verbeterde netwerkbeveiliging met AiProtection Pro en Instant Guard Sharable Secure VPN, bijgewerkt Ouderlijk Toezicht, 2.5G poort, gaming-poort, Adaptive QoS, Port Forwarding
 • High-Efficiency WiFi 6 – Ultrasnelle WiFi 6 dual-band router verhoogt de snelheid tot 5700Mbps, met 160MHz kanalen voor betere efficiëntie en doorvoer
 • Mobile Game Mode – Minimaliseer lag en latentie tijdens mobiel gamen met slechts één tik in de ASUS Router-app
 • Uitgebreide dekking – Exclusieve ASUS RangeBoost Plus verbetert het signaalbereik en de algehele dekking
 • Een veiligere browse-ervaring – Blokkeer ongewenste content met ASUS Safe Browsing, en bescherm uw kinderen online door expliciete content uit zoekresultaten te filteren
 • Overal verbeterde beveiliging – Bescherm uw thuisnetwerk met een gratis levenslang abonnement op AiProtection Pro, mogelijk gemaakt door Trend Micro™. En wanneer u niet thuis bent, geeft ASUS Instant Guard u met één klik een veilige VPN die u kunt delen.
RT-AX86U Pro
De RT-AX86U Pro is een dual-band WiFi 6 router.

De winnende keus
voor mobiel gamen!

Profiteer met de ASUS RT-AX86U Pro dual-band WiFi 6 router van de snelste, soepelste wifi gaming-verbindingen ooit. Het levert ultrahoge wifi-snelheden tot 5700Mbps** en zit vol met geavanceerde technologie, waaronder een Mobile Game Mode voor een vertragingsvrije, mobiele gaming-ervaring met lage latentie.

Ultrakrachtige WiFi 6

Lagere latentie Hogere snelheden

Energiezuinig Langer bereik

Ontwikkeld voor Intel Evo

De RT-AX86U Pro biedt u alle voordelen van WiFi 6 (802.11ax), en werkt perfect met al uw bestaande wifi-apparaten! ***
De RT-AX86U Pro is ontworpen voor Intel® Evo™ laptops en voldoet aan of overtreft de strenge eisen van Intel en biedt gegarandeerd de beste algehele ervaring voor Intel® Evo™ laptops. Geniet direct uit de verpakking van eenvoudige configuratie, een krachtig thuisnetwerk en ongeëvenaarde stabiliteit.

Wat is WiFi 6?

De RT-AX86U Pro biedt u alle voordelen van WiFi 6 (802.11ax), en werkt perfect met al uw bestaande wifi-apparaten

*

Geef prioriteit aan taak voor mobiel gamen
*

Geef een boost aan mobiel gamen

Minimaliseer vertraging en latentie tijdens mobiel gamen met slechts een tik op de ASUS Router-app

Met slechts één tik in de ASUS Router-app kan de ASUS Mobile Game Mode lag en latentie voor mobiel gamen minimaliseren
Stofbestendig ventilatorontwerp

*

Grenzeloos gamen

Prioriteer via Gaming-poort

Prioriteer via Gear Accelerator

Elimineer wifi-congestie

Prioriteer via Gaming-poort

Prioriteer via Gear Accelerator

Elimineer wifi-congestie

*

Er is geen complexe configuratie nodig, sluit gewoon een gaming pc of console aan op de speciale LAN-poort, voor een snelle, stabiele verbinding die altijd voorop staat in de wachtrij. Er is geen complexe configuratie nodig, sluit gewoon een gaming pc of console aan op de speciale LAN-poort, voor een snelle, stabiele verbinding die altijd voorop staat in de wachtrij. Er is geen complexe configuratie nodig, sluit gewoon een gaming pc of console aan op de speciale LAN-poort, voor een snelle, stabiele verbinding die altijd voorop staat in de wachtrij. Er is geen complexe configuratie nodig, sluit gewoon een gaming pc of console aan op de speciale LAN-poort, voor een snelle, stabiele verbinding die altijd voorop staat in de wachtrij.

De speciale gaming-poort op de RT-AX86U Pro geeft automatisch prioriteit aan elk bedraad apparaat dat erop is aangesloten. Er is geen complexe configuratie nodig, sluit gewoon een gaming pc of console aan op de speciale LAN-poort, voor een snelle, stabiele verbinding die altijd voorop staat in de wachtrij.

Via de eenvoudige interface zijn apparaten te prioriteren om een boost te geven aan hun snelheid en te voorkomen dat ze met andere apparaten vechten om bandbreedte. Via de eenvoudige interface zijn apparaten te prioriteren om een boost te geven aan hun snelheid en te voorkomen dat ze met andere apparaten vechten om bandbreedte. Via de eenvoudige interface zijn apparaten te prioriteren om een boost te geven aan hun snelheid en te voorkomen dat ze met andere apparaten vechten om bandbreedte. Via de eenvoudige interface zijn apparaten te prioriteren om een boost te geven aan hun snelheid en te voorkomen dat ze met andere apparaten vechten om bandbreedte.

Met Gear Accelerator kunt u apparaten draadloos prioriteren via het online bedieningspaneel van de RT-AX86U Pro. Via de eenvoudige interface zijn apparaten te prioriteren om een boost te geven aan hun snelheid en te voorkomen dat ze met andere apparaten vechten om bandbreedte.

Laat uw apparaten verbinding maken met de 5GHz-band en profiteer van een tot 5,6x hogere wifi-snelheid Laat uw apparaten verbinding maken met de 5GHz-band en profiteer van een tot 5,6x hogere wifi-snelheid Laat uw apparaten verbinding maken met de 5GHz-band en profiteer van een tot 5,6x hogere wifi-snelheid

Laat apparaten verbinding maken met de 5GHz-band en vermijdt de vaak overvolle 2.4GHz-band, en profiteer tegelijkertijd van tot 5,6x hogere wifi-snelheden. Bovendien ontsluit de optionele Dynamic Frequency Selection (DFS) maximaal 15 van de minst drukke kanalen op de 5GHz-band om nog meer bandbreedte te geven voor gaming.***

Verder dan prestaties

De RT-AX86U Pro wordt aangedreven door een 2GHz quad-core 64-bit CPU, wat hem de prestaties geeft om zelfs het meest veeleisende gaming-netwerk aan te kunnen. Het levert een maximale netwerkdoorvoer van 18%*, voor razendsnelle, versnelde gegevensoverdrachten, en optimaliseert de gaming-ervaring.

* Disclaimer: vergeleken met eerdere WiFi 6-platform.

Razendsnel
2Gbps internet

De RT-AX86U Pro is ontworpen om af te rekenen met alle barrières die het gamen kunnen vertragen. Het ondersteunt maximaal een 2Gbps internetverbinding, om het volledige potentieel van hogesnelheidsnetwerken te ontsluiten voor zowel bekabelde als wifi-verbindingen.

Hoe wordt de internetsnelheid ontsloten?

Ontsluit tot 2Gbps aan internetbandbreedte door twee afzonderlijke 1Gbps internetdiensten te aggregeren via de WAN-poort en een 1Gbps LAN-poort, te delen via WiFi 6 of via de 2.5Gbps bekabelde netwerkpoort. Ontsluit tot 2Gbps aan internetbandbreedte door twee afzonderlijke 1Gbps internetdiensten te aggregeren via de WAN-poort en een 1Gbps LAN-poort, te delen via WiFi 6 of via de 2.5Gbps bekabelde netwerkpoort.

Internet zonder grenzen

De RT-AX86U Pro kan tot 2Gbps aan internetbandbreedte ontsluiten door twee afzonderlijke 1Gbps internetdiensten samen te voegen via de WAN-poort en een 1Gbps LAN-poort, waardoor de maximale internetverbindingssnelheid wordt verdubbeld tot 2Gbps! Deze enorme internetbandbreedte kan vervolgens worden gedeeld via WiFi 6 of via de 2.5Gbps bekabelde netwerkpoort. Voor extra veelzijdigheid kan de 2.5Gbps-poort* worden gebruikt voor zowel WAN- als LAN-verbindingen.

Ken prioriteit toe aan netwerkverkeer via Adaptive QoS voor wifi met lage latentie.

Verwijder knelpunten in het netwerk

Met Adaptive QoS (Quality of Service) blijft het netwerk soepel draaien door prioriteit te geven aan netwerkverkeer. Geef prioriteit aan toepassingen zoals het streamen van video of surfen op het web, maar ook aan gamen. Het is de perfecte bondgenoot om in de hele woning wifi met lage latentie te leveren.

ASUS AiMesh biedt wifi-dekking voor de hele woning

Gamen in de hele woning

Router met dode wifi-hoeken? De RT-AX86U Pro ondersteunt ASUS AiMesh, een unieke mesh-netwerktechnologie die een netwerk voor de hele woning creëert met behulp van meerdere ASUS-routers. Met eenvoudige centrale bediening en naadloze roaming kunnen zelfs niet-experts het configureren met alle aanwezige AiMesh-capabele routers. Zeg maar dag tegen dode wifi-hoeken!

Een veiligere browse-ervaring

Het internet kan ongepaste inhoud, opdringerige advertenties of andere gevaren en veiligheidsrisico's bevatten. ASUS Safe Browsing helpt met één tik ongewenste content te blokkeren - geen extra apps nodig. De lichtgewicht DNS-gebaseerde filterfunctie* heeft geen invloed op de prestaties van de router. Het kan zelfs expliciete inhoud uit zoekresultaten filteren om uw kinderen online te beschermen.

*Door Safe Browsing te gebruiken, erkent u en stemt u ermee in dat de norm voor geblokkeerde en gefilterde inhoud wordt vastgesteld door een externe DNS-provider.

 • Kwaadaardige websites

  Kwaadaardige websites

 • Ongepaste inhoud

  Ongepaste inhoud

 • Reclame

  Reclame

Met slechts één tik helpt ASUS Safe Browsing u schadelijke content, irritante advertenties of expliciete content te blokkeren om uw gezin te beschermen.Met slechts één tik helpt ASUS Safe Browsing u schadelijke content, irritante advertenties of expliciete content te blokkeren om uw gezin te beschermen.
Met slechts één tik helpt ASUS Safe Browsing u schadelijke content, irritante advertenties of expliciete content te blokkeren om uw gezin te beschermen.

Overal verbeterde beveiliging

Complete beveiliging voor uw thuisnetwerk

Naast het nieuwste WPA3-beveiligingsprotocol is de ASUS RT-AX86U Pro ook voorzien van AiProtection Pro powered by Trend Micro™, met automatische, regelmatig bijgewerkte beveiligingshandtekeningen om uw apparaten en persoonlijke gegevens te beschermen tegen internetdreigingen.

 • AiProtection Pro

 • WPA3
  Beveiligingsprotocol

Meer info over ASUS netwerkbeveiliging
De RT-AXE7800 biedt complete thuisnetwerkbeveiliging om al uw aangesloten apparaten te beschermen.
Met slechts één tik in de ASUS Router-app, een gebruiksvriendelijke interface om al uw netwerktaken te regelen. Met slechts één tik in de ASUS Router-app, een gebruiksvriendelijke interface om al uw netwerktaken te regelen. Met slechts één tik in de ASUS Router-app, een gebruiksvriendelijke interface om al uw netwerktaken te regelen.

Gemakkelijk beheer via mobiele app

Traffic Analyzer (Verkeeranalyse)

Grafische controle van real-time verkeer.

Network Diagnostics (Netwerkdiagnostiek)

Bepaal exact netwerkproblemen met slechts één tik.

Guest WiFi (Gasten-wifi)

De gemakkelijke manier om wifi veilig te delen zonder moeilijke wachtwoorden.

Met slechts één tik in de ASUS Router-app, een gebruiksvriendelijke interface om al uw netwerktaken te regelen.

Traffic Analyzer (Verkeeranalyse)

Grafische controle van real-time verkeer.

Met slechts één tik in de ASUS Router-app, een gebruiksvriendelijke interface om al uw netwerktaken te regelen.

Network Diagnostics (Netwerkdiagnostiek)

Bepaal exact netwerkproblemen met slechts één tik.

Met slechts één tik in de ASUS Router-app, een gebruiksvriendelijke interface om al uw netwerktaken te regelen.

Guest WiFi (Gasten-wifi)

De gemakkelijke manier om wifi veilig te delen zonder moeilijke wachtwoorden.

Disclaimer:
*Deze functie is alleen beschikbaar op de RT-AX86U Pro
** Daadwerkelijke gegevensdoorvoer en wifi-dekking zullen variëren naar gelang de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren, met inbegrip van de hoeveelheid netwerkverkeer, bouwmateriaal/constructie en netwerk-overhead, resulterend in lagere daadwerkelijke gegevensdoorvoer en draadloze dekking.
*** Om te kunnen profiteren van WiFi 6-functies moet de wifi-client geschikt zijn voor WiFi 6.
**** De snelheid wordt berekend op basis van de combinatie van de datasnelheid over zowel de 2.4GHz als de 5GHz band.In dit geval is dat respectievelijk 861 Mbps en 4804 Mbps.Merk op dat sommige DFS-kanalen in sommige landen niet beschikbaar kunnen zijn als gevolg van lokale regelgeving.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)